Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/10/22 in all areas

 1. 4 points
  С риск да бъда линчуван от колегите... ... С Петро 5w-20 съм изкарвал над 13 000 км с опресняване с остатъка от тубата. Имам 2 смени с 5w и една с 0w. Няма култ, просто си беше много добро съотношение цена-качество. След това съм карал само с 0w-20, Ravenol, Amsoil, Idemitsu като само с Амсойла съм повтарял. Колата от доста време насам се кара предимно градско за съжаление...
 2. 2 points
  Като цяло, няма(м) основателни притеснения Писал съм в едната от горните теми. Карай от време на време извънградско (ако не го правиш по принцип) и това е. Аз си карам и на ЕКО най-често. Следя си нивото веднъж в месеца и това е. В Бултрако казаха че до 2-3-4 мм. над максимума не е проблем. Маслото го сменям на година, защото правя по 5-6-7 хил. км. макс. Ако караш повече, просто го сменяй на 9-10 хил. П.С. Преди да постнеш нова тема - прегледай старите! Както и чуждите форуми/групи.
 3. 1 point
  Относно ГИ - точно в Русе е колегата Markony. Изключителен човек и специалист. Монтира с-ми на Romano и всичко е на топ ниво. Без никакви притеснения можеш да му се довериш не само за газовата, а и за цялата кола като цяло.
 4. 1 point
  Отиваш при @Markonyот форума и ти решава проблемите с колата. Бранко-+359893517709
 5. 1 point
  То тук цената на горивата не играе, щото е в графа тунинг. АГУ- то е нещо като нитро за нафтата, а двутактовото масло е некъф свръзващ елемент в тая тригоривна адска смес.
 6. 1 point
  Днес колата се беше явно наспала,беше се отблокирала и чудо ,кода който имам на книжката 5-цифрен си го припозна и всичко си е ок. Благодаря!
 7. 1 point
  Днес колата се беше явно наспала,беше се отблокирала и чудо ,кода който имам на книжката 5-цифрен си го припозна и всичко си е ок.
 8. 0 points
  Здравейте всички нов съм в този форум и искам съвет какво двигателно масло да сложа на хонда акорд 7 2006г комби 2мотор 155коня.
 9. 0 points
  Руснаците скоро няма да направят анализ на Амсойл, защото нямат внос. Ембарго. А sds-а се мени всяка година.
 10. 0 points
  По повод горното:
 11. 0 points
  Действието се развива в Северна Гърция, по време на гладните 60 години на миналия век. На една местна мома (да не я наричаме красавица) ѝ писнало да кара на маслини и козе мляко и решила да емигрира в Америка. Добре, ама – χωρίς χρήματα (хорис хримата) - пари няма (по гръцки) ! Затова тя отишла в кръчмата, където се събират моряците, огледала се и приближила най-куцото коте от тях. Младеж, който - видимо - единствената жена, която бил виждал, е била майка му. - Ще ти сбъдна всички желания – казала му тя – само да ме качиш на кораб до Америка и да ме храниш и поиш по пътя. Момъкът не чакал дълго да го навиват. Казал ѝ, че още на другата сутрин тръгват с отлива и тя трябва да е преди изгрев на пристанището. Скрил я в една спасителна лодка, завил я с чергилото и корабът тръгнал. Десет дена я хранил с вафли и поил с портокалада, а пък тя му се отдавала по всички, известни от рисунките по старогръцките вази, начини. На единайсетия ден един страшен мустакат капитан отметнал чергилото на лодката и изкрещял: – Ти какво правиш тук, ма ?! – Как какво правя? Отивам в Америка и съм си платила! – нафукано рекла младата гъркиня – А и вече десет дни плаваме, няма как да ме върнете обратно… – Ти хубаво си си платила – рекъл капитанът – ама това е фериботът за Тасос…
 12. 0 points
  Да си призная и аз-вкарах почти всичко спестено в различни криптопроекти! Последната една година работех здраво да навлизам в новия свят... Научих много, и ми остава още повече...Плодовете ще ги бера до някоя и друга година! В Германия официалната инфлация е към 9%!? Пълна лъжа -тя е над 45% в момента, и ще става още по-зле...(преди давах 45 евро за пълна количка в Лидъл, за едни и същи продукти-сега броя за същото по 75-80-90 евро .!) А, сметките за газ още не са дошли- за моето семейство ще са към 4 000 минимум отгоре) Спестените пари ще бъдат в края на 2023 като стойност почти на О .... Реших да рискувам! Банките смениха старите си условия, и дълбоко скрити останаха за милиони вложители новите промени- ПРИ НУЖДА И КРИЗА ще ти приберат всичко, без да можеш да се оплачеш...Сам си ги подписал! Не държа почти нищо по моите сметки, и ви съветвам и вас да направите същото! Бъдете здрави и неваксинирани
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...