Данчо 31 #1 Публикувано 3 Ноември, 2010 Здравейте на всички, Сега видях темата със земетресението и се сетих да пусна тази тема. Предлагам тази тема да стане място, където да си споделим страховете и фобиите.Нека да започна аз. Това от което най-много ме е страх е земетресението. И основната причина е, че се чувствам беззащитен и не мога да направя абсолютно нищо. Мразя, когато не владея нещата около мен, това е причината за страха ми. Ама наистина много ме е страх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #2 Отговорено 3 Ноември, 2010 От буболечки и по точно хлебарки.... много ме е гнус направо не мога да ги гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 3 Ноември, 2010 Мен ме е шубе от Голф 3. А ако трябва да съм сериозен - единствено една змия може да ме изкара от строя в момента в който я видя на живо. А природните бедствия не ги коментирам - едва ли има човек който да не се страхува от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 3 Ноември, 2010 (Редактирано) Страх ме е да тръгна да изпреварвам с D13-ката. Имам чувството, че като се покажа в струята и колата тръгва назад :D Иначе от кво ме е страх... ми незнам... Данчо го е казал добре - от липса на котнтрол върху ситуацията Редактирано 3 Ноември, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #5 Отговорено 3 Ноември, 2010 единствено една змия може да ме изкара от строя в момента в който я видя на живо!!Изтръпвам направо,даже и на картинка да видя нещо подобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #6 Отговорено 3 Ноември, 2010 Паяци. И големи птици - пеликани, щрауси ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 3 Ноември, 2010 От жени с бицепси и мустаци по-големи от моите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #8 Отговорено 3 Ноември, 2010 Беше хубаво да запазим темата такава, каквато исках да бъде.А именно истинските Ви страхове.п.п.И мене ме е страх от майстори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #9 Отговорено 3 Ноември, 2010 Мене най-ме е страх от майстори автомонтьори ,особено "спецовете" в нашия град!Дойде ли ред нещо да се прави по колата и буквално изпадам в нервна криза щото тука никой хал хабер си няма от хонделите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 3 Ноември, 2010 Аз съм искрен бе Данчо.Ако не си се сблъсквал с това за което говоря,няма да ме разбереш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alpinab 0 #11 Отговорено 3 Ноември, 2010 Мен пък от високото - направо ми се подкосяват краката и ми се завива свят. Също и от големите паяци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #12 Отговорено 3 Ноември, 2010 Мен ме е страх да не би да успея да направя след 3 години нисана и на първото изкарване да го врътна в някое дърво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #13 Отговорено 3 Ноември, 2010 От високото....от тъмнина+тишина(мн зловещо) и пенсионери шофьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #14 Отговорено 4 Ноември, 2010 Змии, хлебарки и малко от високото, ама не много. И най-вече от това което е казал колегата Данчо, да не мога да контролирам ситуацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 4 Ноември, 2010 Мене най-ме е страх от майстори автомонтьори ,особено "спецовете" в нашия град!Дойде ли ред нещо да се прави по колата и буквално изпадам в нервна криза щото тука никой хал хабер си няма от хонделите !И мен ме беше страх от тях, но след като намерих нужните хора съм вече доста по-сигурен. Както се казва"Питай и ще ти бъде отговорено!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkko 4 #16 Отговорено 4 Ноември, 2010 мен най-много ме е страх от BMW 316 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #17 Отговорено 4 Ноември, 2010 Да не загубя любимите хора, друго не мисля, че имам чак фобия или нещо такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #18 Отговорено 4 Ноември, 2010 Мен ме е страх от бездомни кучета Иначе с гадинките (паяци, змии, хлебарки и прочее) нямам проблем Колега AuruMoon, мисля, че страха от загуба на близък, можем да го приспаднем към естествените страхове, или както е както е казал колегата Данчо - ситуациите, над които нямаме власт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #19 Отговорено 4 Ноември, 2010 To змия(жена) как да се страхува от себе си. Ами токава и аз съм към групата ситуации, над които нямаме власт.А някой с клоустрофибия или нещо странно няма ли, хайде не се криите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #20 Отговорено 4 Ноември, 2010 Змиииии .......... ужас ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #21 Отговорено 4 Ноември, 2010 ...буболечки и влечуги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #22 Отговорено 4 Ноември, 2010 мен наи ме е страх от мълниии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #23 Отговорено 4 Ноември, 2010 ...буболечки и влечугии Скрипя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #24 Отговорено 4 Ноември, 2010 Земетресение, тези дни не мога да заспя......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #25 Отговорено 4 Ноември, 2010 (Редактирано) Мълний, и от крави :D смешно ама.... (като бебе още неосъзнат съм бил, няква крава ме уплашила и сега си ми стои страхът....) Редактирано 4 Ноември, 2010 от Sako_DJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #26 Отговорено 4 Ноември, 2010 От крави ли бе брат :Dп.п.Да не ме разбереш погрешно, просто ми стана смешно.Страха си е страх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #27 Отговорено 4 Ноември, 2010 От високо мнооо ме е страх!Ама се опитвам да боря страха си...качвам се на лифтове, високи места и други такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #28 Отговорено 4 Ноември, 2010 Смърта и всико което би я довело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #29 Отговорено 4 Ноември, 2010 (Редактирано) Страхът не е признак на слабост винаги. Който изпитва страх оцелява, обратното е признак на лудост, и дори може да изгубиш живота си, ако не се страхуваш Малко като че ли се споделя искрено от какво друго ни е страх, освен буболечки, жени, хора, природни бедствия. Много хора не биха споделили току - така истинските си страхове Вчера преди да сменя ангренажа ме беше страх след смяната колата ми да не зазвучи като на комшията хондата след неговата смяна - звук вълча порода / голф 3 на празен ход / странджански чакал в 22 часа. (виене като на пренатегнато) Смених го - зазвуча точно така! Сякаш го предизвиках това !!! Една фиксираща шайба забравена се оказа.... от страх от страха - фобо-фобия !!! Редактирано 4 Ноември, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #30 Отговорено 4 Ноември, 2010 @pamo - ако не си гледал The Secret си го изтегли и го гледай, и ще разбереш защо си забравил шайбата !!! по темата - страх ма й ногУ от високо (без майтап) и от змии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #31 Отговорено 4 Ноември, 2010 Мен пък от високото - направо ми се подкосяват краката и ми се завива свят. Също и от големите паяци.И аз, и аз от високото ми се подгъват крачката и даже и филм да гледам, ако покажат някоя пропаст или някой герой се катери някъде ми се изпотяват дланите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
italianeca 0 #32 Отговорено 4 Ноември, 2010 Всякакъв вид паяци, стоножки и темподобни насекоми. Отврат голяма са !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #33 Отговорено 5 Ноември, 2010 Мене ме е страх от жената след като и кажа че ще давам 200 кинт по колата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #34 Отговорено 5 Ноември, 2010 От зъболекар,и от жаби мноо ма гнуссс !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m1r0 0 #35 Отговорено 15 Ноември, 2010 От високо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #36 Отговорено 15 Ноември, 2010 Голям страх имам от високо, но откакто започнах да се катеря по петметрови стълби и започна да ми минава ... Много харесвам змии, обаче ... голям страх, в казармата се оказа, че делим едно спално с един доста голям екземпляр... вярвайте ми, повече не припарих там ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #37 Отговорено 15 Ноември, 2010 Мнооо ме е шупе като ми настройват колата на Дино да не гръмне моторетката . Бая страх брах , признавам си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #38 Отговорено 15 Ноември, 2010 Мен ме е страх да затягам каквото и да било в алуминиеви блокове,много лесно се преевават тея резби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #39 Отговорено 15 Ноември, 2010 Насекоми, стоматолози, змии ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #40 Отговорено 15 Ноември, 2010 Паяци - дори най-малките и кучета - професионално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове