Jump to content

3AgHuK

Фен
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно 3AgHuK

  • Ранг
    изкривялка
  • Рожден ден 17.07.1986

Profile Information

  • Кара
    малък бръмчалник
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Газора Beach

Contact Methods

  • Website URL
    http://soft-area.blogspot.com/
  • Skype
    ka6ona21
  1. Честит да бъде този ден,в който Доминико е роден!Всичко най-хубаво ти пожелавам и чакаме да се похвалиш с тая H22-ка!
  2. Гледал съм трите части на филма и мисля,че са доста внушителни.Филмите Inside Job(2010)и Obama Deception засягат подобна тематика и излагат едни и същи факти и твърдения.Книгата на немския автор с псевдонима Ян Ван Хелсинг ''Не пипай тази книга'' също е доста караща да се замислим за някои неща от живота.Препоръчвам и двата тома на Рудолф Щайнер ''Банки,хляб и бомби'' От всички тях става ясно ,че има една ИСТИНА за всичко,но определени хора не искат тя да стигне до обикновения човек.Противниците на този тип книги и филми пък твърдят ,че те просто са бизнес.Но на кой да вярвате все пак решавате вие.
  3. 3AgHuK

    8 Март

    Честит празник дами!Бъдете живи,здрави,красиви и обичани!И да си оправите настроението,че умряхме от студ Днеска ще измия чиниите няма как Забавлявайте се довечера
  4. Честит Празник на всички,които като чуят Химна,писъка на гайда и истории за славни битки,кожата им настръхва!
  5. Предният става за хеч,купе и седан,а задният-за купе и седан.Да се счита за ъп.
  6. ...Фуражка от чичо му ,който е старшина
  7. Кофти работа.За това вече нищо не държа в мазето си,въпреки че има врата с топка на входа.Бандюгите намират начини винаги Дали би ги закарал на пазара в събота-съмнява ме ,но все пак провери.
  8. Обявата е изтрита,незнам причината затова я публикувам пак.Липовете са здрави и с всичко необходимо за присъединяване към броните.Свалени са от 6 ген седан.Боядисани са в маслено зелен цвят.Цената за двата липа е 140 лева.За контакт:GSM:0887786777 г-н Тодор ИвановСнимки ето тук: www.car24.bg/01295584410628168
  9. Бе и Глобул не са по-малки нагляри.Миналата година ми идва сметка за 45 лева някъде, с 13 лева за ползван мобилен интернет. Телефонът ми беше такъв,че не можеше да ползва щото беше стар модел.Пишем молбичка,ама преди тва плащаме сметката разбира се.Чакам си месец песимистично настроен и така се оказа-писмото в пощата ми го потвърди.''Ползвали сте и това е!Край на връзката!''И ме принудиха да мина на програма с включен пакет мегабайти мобилен интернет за да не ме цакат.Всичките оператори са лъжци и мошеници.И ще се избият едни други за клиенти ебати.Обаждат ти се месеци преди да ти изтече договора,за да го подновят в офиса,който ти казват и да вземат процентчето. После ти звънят пак,но от друг офис и те приканват.Давам му off, ама наистина че така само ще им накривим калпака.
  10. Живи и здрави да са ти и да те радват двете бамбини
  11. Май искат да изкарат годишния бюджет на някои министерства
  12. Обаче на места е мъка да ти се прочете поста Тоя сивик ще някакъв китайски сигурно ебати
  13. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0W_S1cQiZc4&feature=sub Ето така става колеа Insert media и въвеждаш адресът на клипчето
  14. Освен това има и други мрежи изградени на принципа на facebook платформата.Ако хората имат нужда от това да разберат кой е пръднал вчера по обяд и кой направо се е на*рал ще има и такива социални мрежи дали фейс дали други ще има.
×
×
  • Създай нов...