Jump to content

vesivanova

Фен
 • Content Count

  2077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vesivanova last won the day on June 23

vesivanova had the most liked content!

Community Reputation

958 Excellent

About vesivanova

 • Rank
  Звездоброец

Profile Information

 • Кара
  N22A2
 • Пол
  Женски
 • Място
  .....

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

18003 profile views
 1. Малко сте се отклонили от въпроса на темата, станало е нещо като смес от общи дискусии, кой колко за какво харчи и да си хвали избора, решения на проблеми. Аз как да хваля 13 год. Дизел на 98 Хил. Км?! Май имаше тема за съвет, за покупка на автомобил по обява? За останалите коментари също. ОК. Колеги. Да не разводнявам темата.
 2. Имам няколко въпроса. В други форуми забелязвам опции при настройка на профил, питам дали са възможни тук. Има ли начин, конкретно настройка на профил, потребител да се впише като неактивен, без да губи той връзка към публикувани преди това си действие, информация и коментар към нея? Т.е. да “се вкара сам във фризер” за срок по личен избор. Има ли опция потребител да възстанови профила си в избран от него следващ момент , без да губи той връзка с публикувани негова информация и коментар към нея, към избрания следващ момент? Има ли опция в настройки как да се архивират и формат на архив на публикувани мнения на потребител, създадени от профила му във форума ; да се запазят като архив на друго, избрано от потребител място? Има ли начин в настройки да се деактивира профил на потребител, по изричен, личен негов избор? Без публичност, т.е. без публикувана в тема от форум декларация. Благодаря.
 3. Смея се, ...след днешния ми ъпдейт на iPadOS 13.6.1. Нищо лично...
 4. Лява: Wanderer W10 Phaeton IV . Дясна: Essex Super Six E .
 5. Направо ме срази!😄 А аз откъде захванах..... значи времевата рамка е ясна. Регионът също. Каква е била конюктурата за времето и за мястото? Ако е около 2СВ, това е насока. Само българи ли са на снимката, ако знаеш?
 6. Отговорът, според мен, е във : vehicule number plate. Ако можете да го прецизирате въпросът. Аз се колебая между Острова и Претория. Така се случва процесът в моят опит за познаване; споделям, този път стъпките.
 7. Дясната кола ми прилича на 1930 Ford Model A. Май и двете са.
 8. 1. Епохата на снимката - нещо като belle époque, около 30-те на миналия век. Полегати изблизани морави с акцентни дървета. Много дами, малко кавалери. Може би след 1 СВ 2. Извивките в предния калник. Муцунка, фарове, връзка между тях и предна броня ми приличат на 1930 Mercedes-Benz 260 Stuttgart Cabriolet C - това за лявата на снимката кола. Търсенето: “classic english cabrio 1930”
 9. Аз се извинявам за моята свръхреакция. Ще обясня “случайните” правилни отговори в три поредни въпроса. И поста си. Пристрастия имам към стари френски автомобили. Доста съм ровила и чела. За товарната Шкода, бях чела статията. Достатъчно голяма съм, за да знам и помня що е електрокар, визия и легендите за Балканкар. За да изпълнявам неприсъщата си роля в този форум преди години и покрай епизодичното си участие в тази тема, доста добре познавам облика на култови японски возила. Като участник в тази лакърдия, помня ѝ правилата от начало. Пиша каквото знам и питам, споделям, когато се колебая. Естествено, че ползвам търсачка в процеса на познаване. Не ползвам приложения за търсене на детайли. Мислех, че отговаряйки на задачки в тази тема, играем честно. Аз се извинявам за написаното.
 10. За пореден път се убеждавам, че не си струва загубеното време да правиш избора си публично. Да дариш дори, мрънкане ще има. Лично мнение, може да го затриете. Успех, колеги.... 😶
 11. http://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-97_19-68.htm От тук: https://forums.hondabg.com/topic/102037-civic-6та-ген-сервизни-ръководства/?do=findComment&comment=1057474006
 12. HONDA NSX 1991 ? Колебания за BMW M1.
×
×
 • Create New...