Jump to content

m1r0

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно m1r0

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://portable.bg

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Моята беше нов внос от Италия и съм доста доволен от техническото състояние, в което я купих. Ще е добре преди покупката да ти дадат колата за един ден да си прецениш горе долу на какъв хал е и какво ще трябва да и се смени. Така ще можеш да си направиш по-точно сметката. По принцип тези хонди рядко имат проблеми с двигателя и електрониката в сравнение с други марки коли на тази възраст. Общо взето ако колата ти харесва как се държи... взимай.
  2. Благодаря и от мен, тъкмо се чудех, защо немога да си кача аватар.
  3. И аз бих повторил това, което се каза до сега. Също като колегата от по-горния пост карам d14a8. От 9 месеца колата ми служи вярно и до сега единствения проблем е бил скърцане от носачите.
  4. И аз ще ви ударя едно рамо.Игричката не е лоша, но не можа да ме грабне... Макар че имам познат, който работи във Future Media.
  5. След като едва заспах снощи, тази сутрин имах проблясък. Това, мисля че е най-калпавото порше произвеждано някога - Porsche 924. Поправете ме ако греша, а ако е вярно пуснете една кола заради мен.
  6. Е тук ме хвана.. Кажете коя е, че няма да мога да заспя!
  7. Това "Рено" с една конска (магарешка?) сила може ли да мине за най-грозна "кола" от миналия век?
  8. На мен също ми е любопитно колко пари е излязъл километража и лоста.
  9. m1r0

    Виц на деня

    Нашенец тирaджия чакал за обратен товар и ловял риба в едно от 1000-та езера във Финландия. Изкарал златната рибка:- Пусни ме, ще ти изпълня едно желание! - помолила рибката. Нашенеца помислил и казал:- Направи мост от тук до България като тръгна да не спирам! Рибката:- Това 99% е невъзможно! Нашенецът:- Тогава направи, така че когато сме на път нашите жени да не са с чужди мъже!Рибката:- С колко платна да бъде моста?
  10. Ужас! Ако не я бях видял тази тема нямаше да разбера че и аз карам Civik... Това ми звучи малко като онези китайски имитации като например NCKIA и Adibas.
  11. Аз продавам компютри в една фирма във Варна, на която няма да кажа името за да не правим реклама. Също така се занимавам с комп. поддръжка и изработка на сайтове/интернет магазини.
×
×
  • Създай нов...