Jump to content

pettto

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pettto

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Здравейте ! Продавам си джантите Централен Отвор-56---PCD-4x100 mmhttp://kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1288086805c.JPGhttp://kachi-snimka.info/viewer.php?id=arx1288086874t.JPG180лв с гумитеПловдив 0897988926Петър!
  2. ето малко снимки Вечер ... цепят мрака !! !!! като сложа лоста пак ще кача снимки !
  3. Ти ме върна в 1-ви клас Верно ги махнах лампичките да се еб@ ..... И сега .. наново да разглобявам б@сиЩе я видим тази работа . БЛАГОДАРЯ !
  4. ще пусна снимки утре . А стрелките има ли някакъв начин да се открояват ? Понеже сега в тъмното почти не ги виждам. Не ,че ми трябват де но все пак
  5. Оправихме се с един приятел ! Много ти благодаря все пак Стана супер . Обаче се чува един много малък /дразнещ/шум когато са включени фаровете. Предполагам ще е от инвертора . Нормално ли е ?Стрелките не светят , но ... това е . сега си чакам лостчето
  6. Хич ме няма в тея неща ! Предпочитам да си платя на някой да ми ги постави. Аз работя на този принцип ! Ще почакам още малко ако някой иска да изработи някой лев ... ако не .... ще видим.А върху старите уреди ли се слагат или те се махат ? И как аджеба да прекарам тея кабели там където им е мястото !!!
  7. Всеки момент чакам куриерът да ми донесе плазменият километраж. Въпросът ми е , къде или към кого бих могъл да се обърна за поставянето му ? От Пловдив съм. Плазмата е закупена от bktuning. Ако ли не, поне някой да ми даде упътване за поставяне . !!! Благодаря предварително ! Другото което чакам е скоростен лост : само да видим как ще го закача към 12V по-скоро искам да е вързан към ключа за фаровете. Май-май ще е голямо разкачане ? Идеи ... ?1?
  8. Имам 6-та генерация от 3 години. До сега не ми е светвал датчика за резерва на горивото . Та мисълта ми е има ли изобщо такава , при положение ,че стрелката минава очертанието което е дадено за минимум гориво !
  9. Имах същия проблем ! Реших го с 35 евро Направо нови фарове макар и втора употреба и двата смених, даже ми дойдоха с машинките за регулиране
  10. Колега , първо се опитай да пишеш правилно , че ме заболя главата докато ти чета постовете !Второ , ако имаш проблеми ходи само в Бултарко за да не дадеш много повече пари по "пишман-майстори" В Бултрако взимат с 20% по-скъпо защото си е оторизиран сервиз а ти дават и фактура ! Всичко там си правя от както в 5 сервиза , никой не можа или не се нави да ми смени ангренажа !
  11. Така е ! Има хора на които им се отдава ... заложено им е генетично най вероятно Бифшият ми шеф имах чувството, че всичко му е ясно . Като почнем от коли , климатици , електроника , компютри и тн.т ... Може и от дърворезба да разбира този човек .... Доволен съм от сервиза на Хонда тук в Пловдив и ще ходя там ако нещо стане / да не дава господ да става де /Смениха ми ремъка, огледа като цяло колата , каза ми какво имам за смяна , парното също погледна .Платих само за смяната , за диагностика на другите неща не ми взеха никакви пари ! Както и да е ! Живи и здрави ....
×
×
  • Създай нов...