Jump to content

Recommended Posts

Бих искал и аз да изкажа моите благодарности на Фена.
Оставих колата в сервиз за няколко ремонта - смяна тампони на окачването, реглаж на клапани... Вчера майстора ми се обажда да ми каже, че цементацията на гърбиците на изпускателния  вал е заминала. Веднага в главата ми се набива обявата на Фена.  Последва обаждане и поръчка на въпросния вал. Още не бях му изпратил адреса за доставка и той звъни. Вдигам и започна един разговор за причината да се случи това. 

Днес вала пристигна в супер състояние заедно с други части  които поръчах.

Ванка, много благодаря за вниманието и времето което ми отдели. Жив и здрав да си!

• Upvote 3

Днес, смяна на предни амортисьори с тампони, долни предни шарнири, почистване и смазване на водачи на спирачните апарати, смяна на масло.

Всичко стана перфектно, както винаги! :thumbs1:

• Upvote 2

Големи благодарности към Ванката за вниманието и отделеното време!Смяна на съединител, който беше твърд като камък, смяна на кормилни накрайници, реглаж на клапани, смяна на тампон на мотора и тампони на стаб. щанга, смяна масло на скоростната кутия - от всичко съм супер доволен. Човекът е голям професионалист, а аз благодаря още един път!

• Upvote 3

Нека се включа и аз в темата:

1. Дата: 15/05/2020

2. Повод: Смяна на ремъци 

3. Оценка за качеството:Отлично

4. Оценка за отношение: БЕЗУПРЕЧНО

5. Информация за сервиза: Фена Бг

6. Препоръки  Ванката да пуши по-малко!

7. Винаги бих се обърнал към колегата 

Някои уточнения: след смяната се връщам в София по живо по здраво, зареждам и след бензиностанцията колата почна да чука като дизел и угасна. Веднага се свързах по телефона с Иван и се реши да я върнем на другия ден с платформа до него. Вечерта (16/05) ми се обади с тежка диагноза - скъсан разпределителен вал, което трудно можех да си представя. Доста се стреснах предвид възможните повреди. На 18/05 късно след обяд колата беше готова и си я взех. Валът сменен, оказа се слава богу без щети надолу.  Не забелязвам никаква разлика във вървежа. Искам да изкажа благодарност за отношението и бързата реакция за ремонта!

Edited by Accord 1,8i LS 2001
  • Like 2
  • Upvote 1

Благодарности и от мен за безупречно свършената работа. Ванка продължавай все така, бъди жив и здрав. 

• Like 1
  • Upvote 1

И аз оставям положителен отзив за Фена. Много внимателна и прецизна работа. Освен това изслуша всичките ми въпроси и ми отговори много детайлно и на достъпен език за неразбиращ като мен. :honda:

Надявам се скоро отново да имам възможност да поработиш по колата ми. 

• Like 1
  • Upvote 1

Бърза поръчка на масълце и филтри.

Много лесно се разбрахме кое какво 💲

На другия ден беше при мен с безплатна доставка и бонус дихтунга и ароматизатор 🌲 

• Like 3
  • Upvote 1

Смяна задни накладки и семеринг делко. Всичко е 6+, както винаги! :thumbs1:

• Like 1
  • Upvote 1

С профила на Ванко -FENA  ,проблем ли има някакъв ,опитах се няколко пъти да му пиша на лични за да поръчам части -не излиза опция за лично съобщение ,аз ли нещо не мога да го намеря,моля модераторите да проверят да няма нещо бъг в системата ,моля .

Профилът на Фена от много време е заключен за лични съобщения. Освен това той отдавна не пише тук и не знам дали влиза. Пробвай на тел. от тази тема:

Не влиза във форума.

Търсете го по тел-а.

fenabg,

мога ли да поръчам 91215-PL3-003 OIL SEAL от теб ?  Семеринг за избирача на скоростната кутия за англичанка 6.