5 GTT 178 #41 Отговорено 17 Януари, 2020 Ванка! Честит рожден ден! Все така отзивчив и в помощ на хората, нуждаещи се от помощта ти! Жив и здрав! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #42 Отговорено 30 Април, 2020 Бих искал и аз да изкажа моите благодарности на Фена. Оставих колата в сервиз за няколко ремонта - смяна тампони на окачването, реглаж на клапани... Вчера майстора ми се обажда да ми каже, че цементацията на гърбиците на изпускателния вал е заминала. Веднага в главата ми се набива обявата на Фена. Последва обаждане и поръчка на въпросния вал. Още не бях му изпратил адреса за доставка и той звъни. Вдигам и започна един разговор за причината да се случи това. Днес вала пристигна в супер състояние заедно с други части които поръчах. Ванка, много благодаря за вниманието и времето което ми отдели. Жив и здрав да си! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #43 Отговорено 16 Май, 2020 Днес, смяна на предни амортисьори с тампони, долни предни шарнири, почистване и смазване на водачи на спирачните апарати, смяна на масло. Всичко стана перфектно, както винаги! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #44 Отговорено 20 Май, 2020 Големи благодарности към Ванката за вниманието и отделеното време!Смяна на съединител, който беше твърд като камък, смяна на кормилни накрайници, реглаж на клапани, смяна на тампон на мотора и тампони на стаб. щанга, смяна масло на скоростната кутия - от всичко съм супер доволен. Човекът е голям професионалист, а аз благодаря още един път! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #45 Отговорено 21 Май, 2020 (Редактирано) Нека се включа и аз в темата: 1. Дата: 15/05/2020 2. Повод: Смяна на ремъци 3. Оценка за качеството:Отлично 4. Оценка за отношение: БЕЗУПРЕЧНО 5. Информация за сервиза: Фена Бг 6. Препоръки Ванката да пуши по-малко! 7. Винаги бих се обърнал към колегата Някои уточнения: след смяната се връщам в София по живо по здраво, зареждам и след бензиностанцията колата почна да чука като дизел и угасна. Веднага се свързах по телефона с Иван и се реши да я върнем на другия ден с платформа до него. Вечерта (16/05) ми се обади с тежка диагноза - скъсан разпределителен вал, което трудно можех да си представя. Доста се стреснах предвид възможните повреди. На 18/05 късно след обяд колата беше готова и си я взех. Валът сменен, оказа се слава богу без щети надолу. Не забелязвам никаква разлика във вървежа. Искам да изкажа благодарност за отношението и бързата реакция за ремонта! Редактирано 21 Май, 2020 от Accord 1,8i LS 2001 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #46 Отговорено 27 Юли, 2020 Благодарности и от мен за безупречно свършената работа. Ванка продължавай все така, бъди жив и здрав. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #47 Отговорено 27 Юли, 2020 И аз оставям положителен отзив за Фена. Много внимателна и прецизна работа. Освен това изслуша всичките ми въпроси и ми отговори много детайлно и на достъпен език за неразбиращ като мен. Надявам се скоро отново да имам възможност да поработиш по колата ми. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #48 Отговорено 31 Юли, 2020 Бърза поръчка на масълце и филтри. Много лесно се разбрахме кое какво 💲 На другия ден беше при мен с безплатна доставка и бонус дихтунга и ароматизатор 🌲 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mima.com 5 #49 Отговорено 6 Август, 2020 Като нова " хондаджийка " имам милиони въпроси, писах на Ванката и неочаквано за мен получих отговори и съвети. Последва разговор по телефона и препорики за майстор във Варна. За съжаление Дупница ми е ужасно далеч ... Препоръка: да намери време за море 🐠 🍻 ⛵ Пич, страхотен си! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #50 Отговорено 8 Август, 2020 Смяна задни накладки и семеринг делко. Всичко е 6+, както винаги! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svilen0974 15 #51 Отговорено 28 Март, 2021 Здравейте колеги! Вчера за втори път откакто съм собственик на Хонда Сивик 7-ма генерация, посетих сервиза на fena.bg, за смяна на двигателно масло и филтър и за втори път оставам повече от доволен. В този сервиз всичко се прави така, както го пише по дебелите книги и се прави от човек, който си разбира от работата и нещата са му ясни отвсякъде. Сложихме от маслото, което предлага той, а вида по негова преценка. Смяната на маслото не се заплаща, когато си вземаш маслото от него. Така че, вместо да си купя хубаво масло и да отида в някой сервиз в София да го сменя, да си платя 15-20 лв. за смяната и да не знам какво масло са ми сложили, защото тарикатите те карат да си оставиш колата и да дойдеш след 1-2 часа да си я вземеш или не те пускат в сервиза, защото имало камери, аз с тези 15-20 лв. си платих горивото до Дупница и обратно и сега съм спокоен, защото знам какво масло има в двигателя. Като първо впечатление докато се прибирах вчера към София, мога да кажа, че с това масло хондичката мърка като малко котенце! Задължително сменя и дифтунга на пробката на картера. Дори и ти да искаш да ти сложи отново старата, пак ще ти бъде сложена нова, даже и без да ти бъде вписана в сметката, защото той така работи! Такива майстори харесвам аз и нека Бог му дава сили да продължава все така! А за първото ми ходене в края на януари, нямам думи. Сменихме страшно много части, които си бяха за смяна. 4 бр. амортесьори, прахоуловители, тампони макферсон (оригинални на Хонда), шарнири, съединител комплект, масло на скоростната кутия заедно с лагера и семеринга, реглаж на клапани, гарнитура на капака на клапаните и други по-дребни неща. Скоростната кутия беше отворена, изчистена до блясък и отново сглобена. Отделно ми оправи и други неща, които в два сервиза в София ми ги правиха и си оставиха ръцете. А цените му за труд са като тази новата реклама на Лидъл - Ценааа - на - на - на! Направо не можах да повярвам, като видях сумата за труд. Около три пъти по-малко, отколкото щяха да ми вземат в тукашните сервизи. А някои по-дребни части, като О-пръстени и други изобщо ги нямаше нито в сметката, нито за труд. Реглажа на клапаните също. Голям си Ванка! Адмирации! Сърдечно ти Благодаря за всичко! 9 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #52 Отговорено 25 Юни, 2021 Днес, смяна на ангренажен ремък (Continental DOT 12-01-2021), обтяжна ролка KOYO, водна помпа GMB, антифриз и всички масла. + Монтиране на допълнителна стабилизираща щанга на задния мост. Благодарности и на Жорката! 6 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #53 Отговорено 17 Август, 2022 С профила на Ванко -FENA ,проблем ли има някакъв ,опитах се няколко пъти да му пиша на лични за да поръчам части -не излиза опция за лично съобщение ,аз ли нещо не мога да го намеря,моля модераторите да проверят да няма нещо бъг в системата ,моля . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #54 Отговорено 17 Август, 2022 Профилът на Фена от много време е заключен за лични съобщения. Освен това той отдавна не пише тук и не знам дали влиза. Пробвай на тел. от тази тема: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #55 Отговорено 18 Август, 2022 Не влиза във форума. Търсете го по тел-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #56 Отговорено 8 Ноември, 2022 fenabg, мога ли да поръчам 91215-PL3-003 OIL SEAL от теб ? Семеринг за избирача на скоростната кутия за англичанка 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #57 Отговорено 2 Септември, 2023 Днес смяна на биелни лагери. https://forums.hondabg.com/topic/56314-какво-направи-днес-по-колата-си/?do=findComment&comment=1057636291 Перфектен както винаги! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове