AzSum 185 #201 Отговорено 7 Януари, 2020 Преди 17 часа, note написа: Моят съвет е да се обадиш на Бултрако-София дали могат да проверят пробега в Германия (според обявата обслужването е било само в Хонда). 2013 г. май идват на двойно по-голям пробег. Не че е фатално, но вече говорим за друга цена. Иначе ако е читава ще изчезне бързо. На мен лично не ми харесва черният салон и фактът, че са сложили теглич. Не виждам да има и навигация, което за тези пари си е неприятно. Звънях им.Нямало обща европейска база данни за Европа.Така беше казал предварително и продавача.Безумна работа,освен ако Бултрако не ме финтират,но пък ще им дам пари така,че не виждам защо. Явно вкуса ни с теб е сходен,понеже и аз предпочитам бежовия салон и съм против теглич.Но освен американки, няма нищо у нас. Мой приятел от Германия звъня на сервиза ,който я е обслужвал,но заради личните данни отказват информация. Така или иначе вече реших да пропусна тая кола,понеже освен липсата на навигация и теглич видях,че е обслужвана гаранционно с 10W40...и това доста ме притеснява след повечето от консултациите които проведох. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #202 Отговорено 7 Януари, 2020 Преди 15 часа, DTEC написа: Честно казано не разбирам защо автомобилите в България започнаха да стават по-скъпи от тези в Германия.. Аз знам защо. Много от обявите в Германия са фалшиви.Предимно тия от частни лица.Игри за капаро основно и тем подобни.Имах контакти с такива. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #203 Отговорено 7 Януари, 2020 преди 39 минути, AzSum написа: Звънях им.Нямало обща европейска база данни за Европа.Така беше казал предварително и продавача.Безумна работа,освен ако Бултрако не ме финтират,но пък ще им дам пари така,че не виждам защо. Явно вкуса ни с теб е сходен,понеже и аз предпочитам бежовия салон и съм против теглич.Но освен американки, няма нищо у нас. Мой приятел от Германия звъня на сервиза ,който я е обслужвал,но заради личните данни отказват информация. Така или иначе вече реших да пропусна тая кола,понеже освен липсата на навигация и теглич видях,че е обслужвана гаранционно с 10W40...и това доста ме притеснява след повечето от консултациите които проведох. Аз като си купих субаруто преди 5 години, се обадих една година по-късно на сервиза където е била обслужвана редовно, да питам дали е качен последния ъпдейт на мотора...? Нямаше проблем--казах вин номера и провериха.... Абе, зависи човек на какъв сервиз попадне! 🙄 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #204 Отговорено 7 Януари, 2020 преди 10 минути, mitaka0007 написа: се обадих една година по-късно на сервиза където е била обслужвана редовно, Така беше и в България, но сега заради GDPR никъде не искат да казват и се пазят.Скоро имах случай питах за мой приятел в AUDI.Дори и да си платиш не искат.Единствено ако присъства собственика на автомобила с теб са съгласни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #205 Отговорено 7 Януари, 2020 Явно не само нямат обща база данни, а и не им се занимава да звъннат в Германия и като представители на една и съща марка да обменят елементарна информация. Жалко. Така или иначе, ще трябва да дебнеш за по-добра оферта. Дано да имаш успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #206 Отговорено 7 Януари, 2020 Аз бях карал кола нов внос в Бултрако за преглед преди покупка. При запазването на часа ме предопредиха същото нещо, че нямат връзка с другите сервизи и не могат да ми кажат нищо за историята. При приемането на автомобила от приемчика в Бултрако, направиха проверка дали колата е минала задължителна сервизна акция за подмяна на едната въздушна възглавница. Оказа се, че е минала сравнително скоро и има запис на километрите към момента на подмяна. Така че, понякога може и да излезе нещо като инфо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #207 Отговорено 7 Януари, 2020 През 02.2014г. купих акорда от подписа ми и след около месец ходих в Бултрако Варна, вече като собственик и тогава ми казаха цялата налична история за колата купена от Италия - сменена трета дюза, нещо по прения десен фар, смяна на масла и т.н. Така, че според мен имат данни, но не искат да ги казват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #208 Отговорено 7 Януари, 2020 Преди 3 часа, hrisimow написа: направиха проверка дали колата е минала задължителна сервизна акция за подмяна на едната въздушна възглавниц Между другото така ми казаха и в Бултрако.Че единствения ми шанс е ако е минавала сервизна акция да засечем километрите.Но аз не зная дали 4 ген. минават на тази акция. Преди 3 часа, note написа: Явно не само нямат обща база данни, а и не им се занимава да звъннат в Германия и като представители на една и съща марка да обменят елементарна информация. Жалко. Така или иначе, ще трябва да дебнеш за по-добра оферта. Дано да имаш успех! И аз се надявам, но взех да губя търпение.Сърбят ме ръцете.Най-много да влизам във филма да ходя сам в Германия.Тук има една друга вече с всички екстри и навигация и уж на 85000 км.Продават я СИМАУТО.Но разбираемо съм изключително резервиран към БГ автокъщи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordann1 0 #209 Отговорено 14 Януари, 2020 Здравейте, някой дали е ходил да гледа този автомобил https://m.mobile.bg/details/21573111852066339 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #210 Отговорено 14 Януари, 2020 (Редактирано) На вид добър разходи се го виж,незнам обаче колко пъти да се напише че автомобил отвън на газ да го вземеше изобщо не е добро решение. Дори и тук да го вземеш от тук на газ,трябва да е приятел и газовото да го е сложил преди година. Няма снимка на двигателя,може да има там изненада. Редактирано 14 Януари, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #211 Отговорено 14 Януари, 2020 Брех, тоя разход на газ по-малко от официалните данни? 10 в града, под 7 извън. За газовата съм съгласен, че е голям риск и аз по-скоро не бих взел, но пък има и вероятност да изкараш още немалко километри преди да се наложи сериозен ремонт. А потенциално ще спестиш пари от монтажа на газова. Хубаво е, ако има документи за газовата. Може би може и да се потърси информация в представителството на BRC? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #212 Отговорено 14 Януари, 2020 Няма как да има документи за газовото там пише км. Всичко свързано с реалните км на колата се хвърля от автоджамбазите или се подправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #213 Отговорено 14 Януари, 2020 Най-малкото ще има дата на слагане и компонентите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #214 Отговорено 14 Януари, 2020 Това CR-V виси там от доста време. Почти всеки ден минавам покрай тази автокъща и да не казвам голяма дума, но сигурно е там от 2 години.Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #215 Отговорено 15 Януари, 2020 Здравейте, момчета! Моля да хвърлите око на следната обява и ако някой има от Плевен ще съм благодарен да даде отзив за продавача. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21578991135800359 Доста съмнителна ми е обявата.След кратко проучване има лоши отзиви за друг търговец намиращ се на същия адрес.Дали не е един и същ?Сигурен съм ,че колата не е докарана на ход както пише.Освен ако не е докарал едновременно 10 на ход.Има публикувани 10 обяви за ден и всичките на ход докарани :)))) Предполагама,че и колата е 2013 а не 2014 ,но да видим. Инак като изпълнение е много добра,само бежовия салон ми липсва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #216 Отговорено 15 Януари, 2020 Off Topic Годината на производство на всички коли по света не съвпада с календарната година, а е от Септември до Август. В случая (2014-а) 01/09/2013-а до 31/08/2014-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #217 Отговорено 15 Януари, 2020 7 hours ago, AzSum said: Здравейте, момчета! Моля да хвърлите око на следната обява и ако някой има от Плевен ще съм благодарен да даде отзив за продавача. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21578991135800359 Доста съмнителна ми е обявата.След кратко проучване има лоши отзиви за друг търговец намиращ се на същия адрес.Дали не е един и същ?Сигурен съм ,че колата не е докарана на ход както пише.Освен ако не е докарал едновременно 10 на ход.Има публикувани 10 обяви за ден и всичките на ход докарани :)))) Предполагама,че и колата е 2013 а не 2014 ,но да видим. Инак като изпълнение е много добра,само бежовия салон ми липсва. Колата е с номера,ако беше на платформа не свалят ли тогава номерата там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
golfy 36 #218 Отговорено 15 Януари, 2020 На този адрес са доста автокъщи от града, най-малко 20 поне, намира се точно срещу КАТ Плевен. Конкретния търговец НАНСИ АУТО ми е клиент. Това което знам е, колите му са предимно Швейцарски и той доста често пътува до там, а дали е докарал съответния автомобил на ход само той / в случая ТЯ/ си знае. Ако намеря време утре след обед ще мина да я видя и ще докладвам. Ако те интересува нещо конкретно кажи да гледам, ако успея да отида. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tranko 2 #219 Отговорено 7 Март, 2020 Здравйте, колеги Обмислям да си вкарам ЦР-В от Гемания. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?action=parkItem&id=294408652 - това как ви се струва? (Цвета ми харесва) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #220 Отговорено 7 Март, 2020 На картинка изглежда добре, но трябва да се провери на място. Най-вече сервизната информация - дали е обслужвана по график. Навигацията изглежда е оригиналната; искаш ли нещо по-модерно, сметни още 500-600 лв. за читава китайска. Ако отстъпят от цената - още по-добре. За този бюджет няма ли нещо в БГ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tranko 2 #221 Отговорено 7 Март, 2020 1 hour ago, note said: На картинка изглежда добре, но трябва да се провери на място. Най-вече сервизната информация - дали е обслужвана по график. Навигацията изглежда е оригиналната; искаш ли нещо по-модерно, сметни още 500-600 лв. за читава китайска. Ако отстъпят от цената - още по-добре. За този бюджет няма ли нещо в БГ? Има, но не и зелена 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZARABOY 1 #222 Отговорено 23 Април, 2020 Някой има ли впечатление от тази автокъща - CAR ZONE. Вижадам, че продават 3 канадки от доста време - някой ако ги е гледал ще може ли да сподели впечатление https://www.cars.bg/offer/5e590eb82d5ffc0da62ce1c5 https://www.cars.bg/offer/5df0abb7becfbd274112b3a2 https://www.cars.bg/offer/5e6265ab7e75ab1e337db8f4 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #223 Отговорено 1 Юни, 2020 Привет група, Както обясних в една друга тема, ще взимам подарък на баща ми прибирайки се от Холандия след 2-3 седмици. Критерии: - Фейслифт генерация 2 - Бензин (за ГИ) - Ръчна кутия - Таван от 4к ЕВРО Тази седмица смятам да отида да погледна следните обяви като по решения бюджет е само 1-вата, но ми се иска мненията ви тъй като при (много) добри аргументи бих преосмислил може би: 1. https://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0i-ls-zwart-2005-nap-airco-4wd-33325333/details.html - един единствен собственик, потвърдени километри. 2. https://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0-es-33153733/details.html - техническият и изтича в края на юни, непотвърдени километри. 3. https://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0i-es-leer-airco-lm-eerste-eigenaar-inruil-mogelijk-33451569/details.html - най-добрата и разбира се най-скъпа оферта: потвърдени километри, един единствен собственик преди авто къщата която я продава, executive model-a Бих оценил съветите ви. Благодаря! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #224 Отговорено 2 Юни, 2020 (Редактирано) Преди 8 часа, Fox-san написа: 3. https://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0i-es-leer-airco-lm-eerste-eigenaar-inruil-mogelijk-33451569/details.html - най-добрата и разбира се най-скъпа оферта: потвърдени километри, един единствен собственик преди авто къщата която я продава, executive model-a Много странно с фарове и халогени от префейс. Може би е внесена отнякъде? Като казваш "потвърдени километри" имаш предвид, че си пускал CARFAX доклад? По снимки не се наемам да гадая, че вече съм го правил и като ида на място и няма нищо общо с истината. Надявам се при холандските търговци да е другоятче. Отделно ако колата е минала преглед значи няма сериозни забележки? Редактирано 2 Юни, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #225 Отговорено 2 Юни, 2020 57 minutes ago, dindin said: Много странно с фарове и халогени от префейс. Може би е внесена отнякъде? Като казваш "потвърдени километри" имаш предвид, че си пускал CARFAX доклад? По снимки не се наемам да гадая, че вече съм го правил и като ида на място и няма нищо общо с истината. Надявам се при холандските търговци да е другоятче. Отделно ако колата е минала преглед значи няма сериозни забележки? Фаровете - интерестно - благодаря за наблюдението. Много по-лоши ли са от на фейслифта? Не, в репорта на колата пише че е регистрирана първоначално в НЛ, не е импорт. Технически и исторически репорт - За километрите, плюс техническата и история вземам репорт от finnik апликацията (има и уебсайт). Там имаш информация колко и кога са се сменяли собствениците и дали са били дилъри или физически лица. Още повече имаш достъп до проблемите който е имала колата при проверките и дали е била привиквана и т.н. Доста потребна информация като цяло. Километрите - тук обикновенно имаш замерване (минимум веднъж на година) което отива в историята на колата - което е публична информация. Единственето което се следи дали километрите са логични (не се изразих правилно с "потвърдени"). Т.е. предполагам че могат да се въртят годишно преди засечка (ако е само веднъж) но са по-малки цифрите и иска постоянство в измамата. За техническата годишна проверка (тук също познат като APK) виждам че последно е правен Май 2020 (този месец) и има валиден до другата година през Май 2021 - което трябва да ми навява читавостта на автомобила. За съжаление обаче, техническия не е цялостен а се гледат задължителните елементи - гуми, спирачки, светлини и т.н. примерно скоростна курия и съединител не влизат в проверката. Съвет за първата обява и какво да гледам на място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #226 Отговорено 2 Юни, 2020 Всъщност сега виждам че 3-тата обява си е чисто 2ра генерация просто с повечето екстри като круз контол и т.н. - затова е със старите фарове и халогени. ОК - бих значи се отдалечил от нея, тъй като не е фейслифт-а който търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #227 Отговорено 2 Юни, 2020 Ами ако не разполагаш с компютърна диагностика минимум гледаш лампите на таблото при контакт. Тези трябва да светнат Тези трябва да останат Като пуснеш ръчната, сложиш колана, затвориш вратите и запалиш и тези трябва да изчезнат. Гледай да не е палена преди теб, т.е. да я запалиш на студено. По принцип трябва да запали веднага. На празен ход докато е студена ще държи около 1500-1600 оборота, после като загрее около 650 без консуматори, 700 с фарове и т.н. На празен ход трябва да работи равномерно, без тресене, без играене на оборотите. Ослушвай се за странни шумове откъм двигателя. Когато е загряла стрелката на антифриза застава малко под половината. Скоростите не влизат мазно, но трябва да влизат нормално. Педалът може да е твърд, но трябва да включва на около 1 - 1,5 санта. Като превключваш не трябва да има притрисане. Има и свободен ход. Дори на място, но запалена воланът трябва да се върти леко, без хрупане и припукване. Ако намериш неравности някъде тествай там дали има тропане, почукване. Задницата ми се струва лееееееко клекнала, което е нормално. Не знам дали ще можеш да тестваш 4х4. Как работи и как се тества ще намериш из форума. Ако имаш възможност тествай cruise control на дълъг прав път. Как работи ще намериш из форума. Нищо специално в крайна сметка. Ако няма ръжда другото се ремонтира. Имаш щора, масичка не виждам на снимките. Ако това е полукожен салон, а не изцяло платнен е чудесно. Цената е екстра, а ако е имало ремонти (защото за тези километри не може да няма) сподели доклада. Като цяло всичко по модела е обсъждано във форума. преди 6 минути, Fox-san написа: Всъщност сега виждам че 3-тата обява си е чисто 2ра генерация просто с повечето екстри като круз контол и т.н. - затова е със старите фарове и халогени. ОК - бих значи се отдалечил от нея, тъй като не е фейслифт-а който търся. Ами ... освен фаровете и тези за мъгла всичко останало си е фейсово (табло, стопове, VSA, възглавници също предполагам...). Няма как да е префейс. Можеш да поискаш VIN код и ще разберем. Успех! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #228 Отговорено 2 Юни, 2020 преди 40 минути, Fox-san написа: ... какво да гледам на място? Първо, дали има кардан. Не е шега. Масова практика при тези автомобили е, ако има повреда в системата за включване на 4х4, и на собственика не му е важно колата да е 4х4, да свали кардана, вместо да я ремонтира. Колата остава сам8 на предно, няма проблем да е така. После, всъщност трябваше да е първо, започваш огледа сутрин рано, кооата да не е палена от предишния ден. Палиш и се ослушваш за метално тракане от двигателя. Такова тракане може да идва от веригата или от клапаните на двигателя. Не добре и в двата случая. Гогато загрее също не трябва да има никакво тракане и други подозрителни шумове от двигателя - свирене, виене на ремъци и помпи. Проверка на системата 4х4. От място с напълно навит волан се тръгва с повече газ. Прави се наляво/надясно и напред/назад. Не трябва да има виене, тропане и тресене откъм задния мост. Ако има - проблем със системата. Не е фатално, оправя се сравнително лесно ако е в начален стадии и по-скоро е повод за драстично сваляне на цената. За ръждата е ясно - никаква ръжда. Другото е като на всеки един автомобил. Цялостен оглед - дали всичко работи, климатик, ел стъкла и всякакви ел джаджи, спирачки, окачване, абе цялостно техническо състояние. Това, че има 12 месеца валиден технически преглед е добре. До някаква степен е гаранция за добро техническо състояние. Ако не можеш да провериш по документи, кога последно са сменявани всички масла по колата е желателно да ги провериш. п.п. Изпревариха ме със съвети, но в общи линии е това. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #229 Отговорено 2 Юни, 2020 36 minutes ago, dindin said: Имаш щора, масичка не виждам на снимките. Ако това е полукожен салон, а не изцяло платнен е чудесно. Цената е екстра, а ако е имало ремонти (защото за тези километри не може да няма) сподели доклада. Благодаря - много практично! Доклада на въпросната https://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0i-ls-zwart-2005-nap-airco-4wd-33325333/foto.html със прикачените снимки: С логични километри: 260к Последен технически: 25 Март 2020 до 25 Март 2021 На 28ми Март 2020 първият и собственик я продава на автокъща - която на 16 Април я продава на моментната и от която смятам да отида да я видя. Какво е в регистъра и по поправки се вижда отдолу - не изглежда никак много, което мисля че повече ме притеснява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #230 Отговорено 2 Юни, 2020 Ти да видиш, притеснен си, че няма ремонти ли?! Моят монтьор (българин със собствен сервиз и пункт за ГТП) имаше проблем с машината за изгорели газове. Наложи се да закарам моето CR-V в напълно непознат пункт за ГТП. Какво да ти кажа ... 17-годишна кола, на истински 230000км минА със смяна на един кормилен накрайник и няколко препоръки за отстраняване в най-скоро време. Ненапразно Хонда е в челните места по рентабилност - рядко се чупи, евтини ремонти. Тази, от последния линк изглежда добре на снимки. Климатикът, ако работи е добър. Това е т.нар. в България "климатроник". Има режим auto, поддържа точно зададена температура, а не да духа яко студ като нормален климатик. Провери за ръжда около и под пластмасите - вежди на калниците и пода по протежение на целия поастмасов праг. Не вярвам да има, но все пак. За мен по-притеснително е, защо собственичката я продава само месец и половина, след като я е купила? Или я е купила евтино и я продава по-скъпо, за да изкара некой лев, или е открила проблем, който не е видяла при покупката. А може просто да е решила, че не е нейната кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #231 Отговорено 2 Юни, 2020 (Редактирано) Мерси, Красимир. От всичко що прочетох по форуми, ревюта и опели стигнах до решението за Хонда точно заради причината че е издръжлива и със сравнително евтина подръжка. В крайна сметка ми е последната идея да подаря нещо на бащата, който след 2 месеца трябва да плати ~50% от сумата за ремонти. Т.е. ако работи - не го пипай е ясната поука. Но все пак говорим за цялостна амортизация, и определени части ще искат поправка/смяна - неизбежно е. Та от тази гледна точка ме притеснява че не виждам по "големи" ремонти. Елелментарна логика, но за това питам вас с повечето опит/километри. Надявам се по последния линк да говорим за тази за 3.5к ЕВРО където е. Главно към нея съм се насочил поради ясни причини $$$. Аз също като теб мога да гадая за продажбата или бартера който е станал между двата дилъра от Март до сега. Все пак - след като никой не я е купил до сега смятам да търся по-ниска цена - все пак и тук пазара страда и би трябвало да искат да освободят ликвидност за по-малки коли които се търсят повече. Редактирано 2 Юни, 2020 от Fox-san Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #232 Отговорено 2 Юни, 2020 Извинявай, объркал съм се. Мислех, че в момента колата се продава от физическо лице, жена, която я е купила преди месец и половина от дилър. Иначе да, в предишният си пост коментирам тази за €3500, 2-ра ген фейс. От 3-та генерация нямам преки наблюдения, а и там вече бензиновите двигатели са други, не като на 2-ра. Това за рентабилността, обаче, важи за всяка Хонда. Последните 17г, аз и съпругата ми сме притежавали общо 11бр Хонда, от няколко модела, от чисто нова до 18-годишна. Пристрастен съм 😜 п.п. Между другото, цените при теб са много по-високи. Тук, кола като тази за €3500, в такова състояние и на приблизителни мили, може да се купи за £1500-2000. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #233 Отговорено 2 Юни, 2020 преди 57 минути, Krasi-mir написа: Пристрастен съм 😜ук, кола като тази за €3500, в такова състояние и на приблизителни мили, може да се купи за £1500-2000. Ама от коя страна е волана? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #234 Отговорено 2 Юни, 2020 Воланът си е, където трябва. Сравнявам, какво мога да си купя аз като англичанин и да си го карам в Англия, и какво може да си купи той като холандец, и да си го кара в Холaндия, и, на каква цена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fox-san 7 #235 Отговорено 2 Юни, 2020 1 hour ago, Krasi-mir said: п.п. Между другото, цените при теб са много по-високи. Тук, кола като тази за €3500, в такова състояние и на приблизителни мили, може да се купи за £1500-2000. Хах! Да - чух го това от познати на острова. След къс разговор достигнахме да заключението че там има много повече бройки от самата кола/вид и поради самият терен който е по хълмист /на части планински/. Тук всичко е само прави магистрали (с ограничение 100-120) и всичко е мега равно - т.е. няма с какво да натовариш толкова една кола дори и на много километри. Същевременно, поради липса на лед/сняг няма пръскане на химикали толкова. Общо взето, хем е неприятно че няма толкова конкуренция и цените са по-високи, хем обаче са щадени /в повечето случай/ колите. Та - такава е историята.... Ще ходя петък с един приятел който може не само да гледа, но и да вижда каквото ме посъветвахте и ще гоня да ми я даде на 3к. Това е плана за сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #236 Отговорено 2 Юни, 2020 Преди 5 часа, Fox-san написа: В крайна сметка ми е последната идея да подаря нещо на бащата, който след 2 месеца трябва да плати ~50% от сумата за ремонти Чудех се дали да го напиша това в предния пост, ама сега му дойде времето. Каквато и кола да докараш в България - ще се разбие. Това CR-V и то ще се разбие, но малко по-трудно. Не знам къде ще я кара баща ти, но просто имай едно наум. Преди 5 часа, Fox-san написа: Та от тази гледна точка ме притеснява че не виждам по "големи" ремонти Ами аз затова питах за доклада (сервизна книжка евентуално), та очаквах на тея километри да видя я верига, я поне съединител. Та оттам и съветите да се ослушваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #237 Отговорено 28 Юни, 2020 На 23.04.2020 г. at 11:13, ZARABOY написа: Някой има ли впечатление от тази автокъща - CAR ZONE. Вижадам, че продават 3 канадки от доста време - някой ако ги е гледал ще може ли да сподели впечатление https://www.cars.bg/offer/5e590eb82d5ffc0da62ce1c5 https://www.cars.bg/offer/5df0abb7becfbd274112b3a2 https://www.cars.bg/offer/5e6265ab7e75ab1e337db8f4 Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Че и аз ги гледах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #238 Отговорено 28 Юни, 2020 Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Мнения за автокъщата? https://www.cars.bg/offer/5df0abb7becfbd274112b3a2 https://www.cars.bg/offer/5e6265ab7e75ab1e337db8f4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #239 Отговорено 28 Юни, 2020 Цената е нереалистично ниска за така обявения пробег, особено на втората с кожения салон и панорамния покрив. Според мен за това, което търсиш, ако ще е най-високото ниво, си приготви над 18 хил. лв. с регистрацията и гледай нещо под 200 х. км. реални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #240 Отговорено 28 Юни, 2020 Те и двете са канадки. Колко да струват? Кой знае какви начукани канчета са били. Вин номера и срещу някой лев ще ги види в състоянието им на продажбата, както и километрите. Там не е като в Европа да няма никакви данни и всеки да си лъже и маже както си иска. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове