Jump to content

roje

Фен
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

roje last won the day on June 15 2023

roje had the most liked content!

Community Reputation

32 Neutral

About roje

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/04/1978

Profile Information

 • Кара
  Honda CIVIC Sport Plus FK7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2142 profile views
 1. Оригиналният на хеча е 235/45/17 и не бих казал че е рядък и допълнително оскъпен.
 2. Аз си взех на Frogum гумени стелки 3D Proline за 136 лв. и леген на същата марка за 81 лв от български онлайн магазин. Качеството е много добро. Лягат чудесно и се поддържат лесно. Проверявах цената на същите артикули и по чужди сайтове и нямаше разлика.
 3. Хора, тази система поддържа Android Auto и Apple Carplay. Закачате телефона и ползвате, което приложение за навигация си пожелаете - Google Maps, Waze и тн. Все по-добри от вградената навигация
 4. Аз съм с Android Auto и такъв прозорец не се появява. Но доколкото разбирам, иска съгласие за данни и след като му се цъкне "Enable" и се закачи отново телефона, всичко ще тръгне.
 5. Имам Civic X 1.5, ръчка вече почти година и първоначално я карах с 95. След това пробвах 95 V-Power, но не забелязах разлика и реших да тествам 100 V-Power. Там вече разлика има и от половин година карам само с него. Колата върви повече, а разхода е по-нисък 0,5 - 1,0/100 в зависимост от условията. Най-ясно се усеща в градски условия при ниски обороти, защото с по-малко мачкане на газта се случват нещата. В общи линии намаления разход компенсира по-високата цена.
 6. Бих ти препоръчал да се запознаеш с работата на https://bluesparkautomotive.com/ Английска фирма са и правят ремап на горивните карти за автомобили с турбо. Имат много доволни клиенти, а специално за Сивик 10, резултатите са впечатляващи. Достигат до 240 к.с./320 Nm в зависимост от октана на горивото. Подобрява се и разходът. https://bluesparkautomotive.com/honda-civic-1-5-vtec-182ps Инсталацията на устройството е много лесна. Аз съм собственик на Сивик 10, 1.5, ръчка отскоро и това е едно от нещата, които смятам да сложа в най-близко бъдеще. Можеш да прочетеш отзиви от доволни клиенти на https://www.civinfo.com/forums/ в секцията за 10-та генерация
 7. 10th Gen Civics 10th Gen Civic Performance Civic Hatchback 10th GEN Honda Civic MK10 Owners Това са групите, които следя за модела във фейсбук.
 8. Следя във фейсбук двете най-големи групи за Civic 10 в Северна Америка. Има вече няколко теми за най-голям пробег. Рекордьорът засега е със снимка на километража на 444 хиляди мили, не километри. Но е с 2.0 двигател. Карал Uber в Балтимор да изкара пари за къща. Беше го сметнал, че 2 години, по 10-12 часа на ден, ще може да докара нужните пари. Пише че е сменил стартер, алтернатор, климатична система, свещи, колан на шофьорското място и механизма за отваряне на вратата за този пробег. Иначе за 1.5T има вече доста хора с 200 000+ мили и нула проблеми.
 9. Намира се под пепелника, но само на фейслифтовите модели, след 2008 г. На предходните трябва да се извади с кабел и преобразуващо устройство, тип Yatour, от гърба на навигацията. За целта обаче се разглабя половината табло.
 10. Устройството, което се намира под седалката е с капаче, което се отваря и затваря ръчно и няма как диска да се извади сам, ако е затворено. Пъха се диска за навигация, затваря се ръчно и има два варианта: 1. Разчита диска, навигацията тръгва и тогава има достъп до менютата, като съответно оттам се сверява часовника. 2. Не може да разчете диска, поради зацапан четец или надраскан диск и тогава на дисплея излиза съобщение за грешка. При този вариант няма достъп до менютата и няма как да се свери часовника.
 11. Пише, че капачето на ДВД устройството е отворено и няма диск за навигация. Погледнете под предната дясна седалка и ще го видите.
 12. Щом качеството е най-важно - Little Paint Workshop в Горна Баня. Може да се види какво правят на страницата им във Фейсбук. Аз съм си боядисвал джантите при тях и мога да ги препоръчам с две ръце. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
 13. Какво да се каже повече? Например това, че Хенри Кисинджър никога не е казвал подобно нещо. https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-henry-kissinger-quote-manda-idUSKBN22Y251
 14. За Пловдив с много добро реноме са Vader Car Styling & Advertising.
×
×
 • Create New...