max_3d_3 29 #1 Публикувано 3 Януари, 2022 Здравейте, за собствениците на акорд с фабрична навигация - след 01.01.2022 има проблем с часовника - почва не показва вярното време и по никакъв начин от менюто не дава да се свери ( каквото и да се избере като опция, не се отразява). Дори и след махане на акумулатора проблема продължава. Та въпроса ми е някой знаели дали скоро ще пускат нова версия на софтуера? Проблема го има и при ЦРВ и Сивик. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов 2 #2 Отговорено 3 Януари, 2022 Здравейте, И аз днес установих същият проблем. За сега имам само неуспешни опити да го настроя, по никакъв начин не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #3 Отговорено 3 Януари, 2022 Операционната система е Windows CE. Такаче предполагам от Хонда ще чакат Майкрософот да реши проблема и евентуално тогава ще пуснат ъпдейт с DVD disk. Проблема е че формата на датата с 2022 година надхвърля лимита максимално подържано число на 32 битова система и се бъгва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #4 Отговорено 3 Януари, 2022 Проблема ще се реши август месец от самосебе си. Така казват от Хонда Америка. Проблема е за цял свят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emollient 2 #5 Отговорено 4 Януари, 2022 Преди 12 часа, mafyata написа: Проблема ще се реши август месец от самосебе си. Така казват от Хонда Америка. Проблема е за цял свят. Супер, половин година без часовник :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saskoto 12 #6 Отговорено 4 Януари, 2022 Е браво, поне ме успокоихте, че не е от мен проблема, къде ли не бърках и цъках, хомммммммммм половин година търпение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #7 Отговорено 4 Януари, 2022 Малко е странно как ще се реши тогава от самосебе си, при условие че числото за дата ще започва пак с 22 а максимума му е 21 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saskoto 12 #8 Отговорено 4 Януари, 2022 Остава сега да кажат преминаване към 64 битова система и с това смяна на хардуер, кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #9 Отговорено 4 Януари, 2022 Дано оправят проблема... половин година без часовник... еми ще си гледате часовника на мобилния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #10 Отговорено 4 Януари, 2022 При мен показва 1 час напред, точно. Може би с лятното слънцестоене ще се оправи 🤣 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #11 Отговорено 6 Януари, 2022 Здравейте, Честита нова година на всички при мен няма проблем с часовника . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenG 34 #12 Отговорено 7 Януари, 2022 Прочетох в някаква статия, че проблемът бил на моделите от 2002 до 2012. Ама това, че някой го е преписал отнякъде, не значи че е истина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #13 Отговорено 7 Януари, 2022 Може и да е верно. Аз съм с модела от 2009 - също с навигация и го има проблема - 1 час напред е времето на малкия дисплей.Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 0 #14 Отговорено 9 Януари, 2022 И при мен се случи същото. Стана един час напред. Махнах акумулатора и започна от един часа. Снощи в един часа пак откачих акумулатора и така сверих часовника. Аз също реших, че проблема е при мен, но сега ме успокоихте. Хубав ден на всички!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iem 1 #15 Отговорено 15 Януари, 2022 Здравейте и за много години! И аз съм с проблем в часовника. Скоро разкачих акумулатора за да го заредя профилактично и след като го свързах не успях да сверя часовника нито автоматично през навигацията, нито ръчно нито се ресетваше. Май ще трябва да използвам старомодния начин като на колегата Живко и в един часа да закача акумулатора. Поздрави и безаварйна година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #16 Отговорено 23 Януари, 2022 А някой може ли да ми каже как да вляза в настройките на колата за да сверя часовника, Колата е с навигация ,но няма диск и ми показва само ,че няма диск в ДВД то, какво трябва да направя ? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #17 Отговорено 23 Януари, 2022 Без диск не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #18 Отговорено 20 Май, 2022 Някой има ли информация кога ще оправят нещата с часовника? Някой беше писал - август 2022 г. Моят дори не дава вече само 1 час разлика, а си дава някакви съвсем разбъркани часове. Пълна бъркотия. Слагам диска, същата работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevernotnever 5 #19 Отговорено 26 Май, 2022 Здр, при мен часовника се оправи март месец при смяната на времето. Сега показва правилно, но като питам гласово колко е часа ми отговаря, че е 0 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #20 Отговорено 30 Май, 2022 Разкачи акумулатора и ще отиде отново подяволите. И трябва да чакаш да стане 1:00ч. за да го свериш отново. Ще се оправи наистина чак Август месец, когато рестартират сателитите за GPS-a. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #21 Отговорено 30 Май, 2022 Моят в момента е с един час назад и не смея да разскача акукулатора. А това със сателитите пише ли го някъде и други марки автомобили имат ли такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #22 Отговорено 1 Август, 2022 На 30.05.2022 г. at 11:26, Jenti написа: Разкачи акумулатора и ще отиде отново подяволите. И трябва да чакаш да стане 1:00ч. за да го свериш отново. Ще се оправи наистина чак Август месец, когато рестартират сателитите за GPS-a. На някой да му се е оправил часовника??Моят пак показва 3.00 при всяко палене,а днес е 1.08 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #23 Отговорено 1 Август, 2022 За съжаление дългоочаквания АВГУСТ дойде, ала часовника си стартира в 3.00, както досега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #24 Отговорено 2 Август, 2022 И аз вчера се пробвах но нищо - не се сверява. Може би не е дошла правилната дата на Август 😂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodorraichev 39 #25 Отговорено 11 Август, 2022 Здравейте и от мен колеги, само да споделя - аз си "оправих" моя часовник частично. Не ставах в 1 сутринта за да си разкача акумулатора, а го направих в 1 следобед. Да, часовете са обърнати (показва 23:00, вместо 11:00) но поне мога да ориентирам ако ми трябва време, вместо да си ровя по телефона. Чакам и аз да видя какво ще се случи Август ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #26 Отговорено 17 Август, 2022 Здравейте, от днес часовника при мен се оправи. Вече може и ръчно да се намества. Датата обаче не. Сега показва 01.01.2003, но тя е видима сам в сервизното меню и лога за грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Akrahim 0 #27 Отговорено 17 Август, 2022 (Редактирано) И моя се оправи и наистина вече може и ръчно да се коригира Редактирано 17 Август, 2022 от Akrahim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sdj 4 #28 Отговорено 17 Август, 2022 Да, и на моята днес и мина този проблем. Вече може да се сверява ръчно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #29 Отговорено 18 Август, 2022 Здравейте и от мене .Днеска и аз се поразрових и успях да си сверя часовника ръчно от менюто на навигацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #30 Отговорено 21 Август, 2022 Здравейте, при мен часовника се свери сам както преди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
knight3r 10 #31 Отговорено 29 Август, 2022 (Редактирано) Здравейте. Моят часовник също вече може да се сверява ръчно, но винаги е с 1 час и 1 минута назад, тоест ако часът е 13:15, часовника показва 12:14 и неможе да се корегира с точност...... Редактирано 29 Август, 2022 от nikolay.vardolov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodorraichev 39 #32 Отговорено 29 Август, 2022 Ако пробваш да го рестартираш насила - разкачаш акумулатора за 2-3 мин. примерно. Не знам дали ще се свери, но може да пробваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове