Jump to content

MilenG

Фен
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

31 Neutral

1 Последовател

Относно MilenG

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord VIII 2.0 MT 2014
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ами 2.0 с климатик си тресе, поне доколкото съм чел в другите теми, почти всички май го имат този "проблем". А той е, че в стремежа си за "икономия" японците са направили на празен хода да работи на около 700 оборота. Когато я купих моята, първите 4 -5 км в София реших, че е за реглаж на клапаните, спра на светофар и след малко почне една вибрация, после изчезне. Хубаво, че след малко видях , че климатика е оставен на AUTO и се пуска.
  2. Всъщност цената на всичко е точно толкова, колкото са готови да платят клиентите. Вероятно държат цена поради факта, че са едни от малкото останали автомобили предлагащи прилични комфорт, здравина и простота - използвайки доказали се бензинови двигатели без турбини, директно впръскване, старт-стоп и т.н., с които са бъкани останалите автомобили.
  3. Ето това наистина е смислена причина
  4. Да си закачиш външен сенник на предното стъкло, поне за това се сещам. Но може да има и по-смислена нужда от тях.
  5. Прави сте да. Не съм прочел добре, че на колегата му липсва лепенката с размера на гумите на вратата, извинявам се за което.
  6. Според мен не би трябвало да се притесняваш, какво е "вкарано" в компютъра, даже лично аз не вярвам някой да се е занимавал. Оторизиран сервиз, според мен никога не би одобрил слагането на гуми, различни от официално одобрените, още повече да седне да ръчка в компютъра. На мен не пожелаха да ми сменят "оригиналните" крушки с едни Osram, какво остава за гуми. Скоростомерът като цяло винаги мери повече - някъде около 4-5% отгоре. При 130 по километраж се движа с около 122-123 по GPS. Така, че с каквито и гуми да караш и да се побират в калниците, не мисля, че биха повлияли на това как ти се изчислява разходът. Така или иначе той е приблизителен. Аз винаги зареждам до горе и ми е с около +- 0.2/0.3 разликата от изчисления от компютъра.
  7. Колега, малко странно ми се вижда мястото на датчика. Ако наистина мери физически на колко градуса е завъртян волана, значи или е на стеблото му или в рейката. А ако е само електроника и се намира до ръчната - как ще "заседне"? Според мен или си сменил нещо друго или има и още една част, която реално замерва ъгъла на завъртане. Като гледам цената, най-вероятно е в рейката и са ти офертирали цяла такава. Бултрако не ремонтират компоненти, които прозиводителят е казал, че се заменят (доколкото знам де).
  8. - по принцип Elegance е първото ниво на оборудване, което не означава, че няма допълнителни екстри, в зависимост от страната, за която е правена или клиентът специално си е поръчал. Обикновено е подгрев на седалките, парктроник, може би нещо и във вида на фаровете. - Това е индикатора за изключване на пасажерската въздушна възглавница. Прави си проверка и изгасва, ако въглавницата е активна. Ако не е (изключил си я с ключа на колата от контакта в дясната страна на таблото) - остава да свети.
  9. Май не можеше да се слагат сайтове за продажби тук, но може да потърсиш за cardrl в google, първият сайт който излезе. После си харесваш някой от изброените и готово. Изпращат по куриер.
  10. Само да поправя колегата по-горе - с ръчната скоростна кутия е 3100 об. на 120 км/ч и 3650 об. на 140 км/ч. Може да са малко високи, но реално така основно си караш на 6-та по магистралата.
  11. Изпратих ти на лични, откъде съм взел моя.
  12. Слагам го тук и няма да изтече след 2 седмици: https://drive.google.com/drive/folders/1yweF0Le_YYB5Y-9H1Xie9FEgvxiR1kLG
  13. Не мисля, че го има на всички автомобили. При мен също липсва.
  14. В Бултрако ми казаха, че първата смяна е на 120К, даже и с нашите горива. Следващите смени на 100К, ако има желание, разбира се.
  15. Колега, форумите са като болничен бюлетин - пишат само за тежко болни и умрели. Просто продължавай да й се наслаждаваш на колата и не се вкарвай във филми. Сигурен съм, че шансът да ти се случи подобно нещо е в пъти по-малък от колкото да те опердаши някой, да запалят съседната кола до твоята, да те опука градушка, да ти я откраднат и още много възможни проблеми. Това значи ли, че денонощно трябва да й се притесняваш?
×
×
  • Създай нов...