Jump to content

dimaka

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dimaka

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда 2.0
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пазарджик
  1. В конкретния случай, ако диагностиката е вярна и имайки предвид, че са официално представителство няма как да объркам сензора защото те са ми посочили този за проблемен. Казаха ми къде се намира както и ми дадоха 5 листа с тестовете на системата и наименование на частта, която е "дефектирала". По фабричният номер я открих, смених и проблема не се отстранява. С цялата си наглост ми поискаха сумата от 3500лв., За нещо струващо 60....от горе на всичко се оказва явно, че явно проблема не е там. Писах тук с надежда някой да има представа на какво може да се дължи проблема. Смятам, че тук определено има хора разбиращи доста повече от Бултрако.... защото се оказва, че там са пълни негодници.
  2. Благодаря за отгорите. До момента няма никакъв фактически ефект, няма втърдяване на волана,нито колата се държи по някакъв по особен начин.
  3. Здравейте. Имам въпрос и търся компетентно мнение. Ще съм благодарен на отговор и някаква насока. Отнася се за "датчик ъглово ускорение" (yaw rate sensor honda accord 2009 бензин 156к.с., ръчна 6 скоростна кутия)....същият дава грешка или поне така твърдят от Бултрако Пловдив (официално представителство), където направиха пълна диагностика на дадената грешка (волан с удивителна жълти на цвят). Същите твърдят, че е дефектирал датчика заставайки на -1 градус и ми поискаха 3500лв., за смяна. Разглобих консолата (датчика се намира под нея до жилата на ръчната спирачка), смених го с датчик абсолютно същият функциониращ за 60 лв.,(толкова си вървят)....грешката се появи пак след около 80 км. По пътя на логиката ме е проблема в датчика въпреки "професионалната" диагностика на представителството. Моля за мнение и някакъв компетентен съвет ..... Благодаря предварително.
  4. Търся резервна гума или патерица за Хонда Акорд 8 генерация. Ако някой има в наличност ще се радвам да се свърже с мен тел. 0886533054.
×
×
  • Създай нов...