Jump to content

ibarnev

Фен
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ibarnev

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2 i-DTEC 2011 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Извинете, че чак сега ви отговарям. Все още не съм решил проблема, но засега и не бързам, температурат отвън бавно и полека става все по-привлекателна за без климатик! А честно казано, по чисто финансови причини не мога още да се наканя да предприема нищо, като например закупуването на компресор. Ще ми се да е оригинален, ще видим. А иначе може би ще се възползвам от съвета на bbozhanov( благодаря ти!) и да отида на второ мнение, най-малкото за да ми потвърдят, че проблема е в компресора или да ме зарадват, че не е! ;)) Поздрави на всички!
 2. Ами всъщност, това което разбрах е, че целия компресор е сдал багажа. Задрал е, или нещо такова...честно казано заведох я колата с препоръка на хора, които с това се занимават и понеже аз нищо неразбирам със склонен да им вярвам. Попитах ги специално дали подлежи на поправка и те категорично отрекоха. Щеше да излезе нещо поправимо но...
 3. Благодаря, niksi ! Всъщност, не знаех че в Body Parts е секцията за климатиците! Мерси още веднъж carpera и niksi !
 4. Ами за съжаление по VIN не ми изкарва всичките подробности(все ми дава комбинации от екстри, които не съвпадат с моята)...и на всичкото отгоре въобще не дава секция за климатроник, където да открия съответната част(компресора). Като опитам по модел, пък става голяма обърквация точно кой модел е моята(имам предвид дали има sunroof,HID,left hand, navigation и т.н) Благодаря ти все пак Carpera, но нещо не успявам да я открия(моята кола имам пред вид) А иначе втора употреба - защо не, но това не отменя да открия точния part number на компресора, нали😉 ? Ще продължа търсенето, но благодаря?
 5. Здравейте! След преглед се оказа, че компресора на климатика ми е извън строя и е нужна пълната му замяна! Бихте ли ми помогнали да определя точния му Part number. Това до което аз стигнах е : 38810RFWG01 и 447280-1230 Но честно казано не мога да разбера, първо дали е точно за моя модел и като търся за евентуалното му закупуване, кой номер да използвам! HONDA CRV I-Dtec 2011 AUTOMAT Ако можете да ми кажете и Ел. магазини , в които мога да проверя ще съм ви много благодарен....че в тая жега 😅! Поздрави
 6. Браво, много добре изглежда! За много години и безаварийни щастливи моменти с нея!
 7. Всичко е наред, ни най-малко не съм! Просто аз когато търсих моята преди една година хем 2011 търсих, и се нагледах масово на коли които бяха все на около 150 000, а после се оказваше,че са отгоре със поне 150 000км. Но винаги има изключения, нали? И ние всички вярваме, че сме улучили точно тези коли! Всъщност слава Богу тези машини се оказват доста корави и евентуалните скрити 100 000км. за тях не са голям проблем! Щастлива и безаварийна година! Поздрави!
 8. От наблюдения върху цената/годината/км .... помисли малко: При тази цена няма как той да я купи в Швейцария на още по-ниска цена да я докара до тук, да я по стегне, да си сложи печалба и за него и да ти я продаде на тази цена! Вярно прав си , че може би не са точно 120/150 000, но обикновено за десет години се навъртат около 250/ 300 000 И още - последното нещо, което искаме да те спирам или да се заяждам... ЧНГ ! Ако те кефи взимаш и караш!
 9. Добре изглежда, но предполагам си даваш сметка, че тази кола не може да е на тези километри...върната е с поне 120/150 000 км. иначе са я спретнали доста добре!
 10. Мисля, че тези които са регистрирани по - отскоро имат в талона си вписано Евро номера...
 11. Не е ли по-добре 17-ки за зимата, 16” ми се струват твърде малки! Разбира се избора си е твой!
 12. Значи, запазвам си оригиналната дифтунга и завивам/натягам по усет...питам така подробно, защото никога не съм я извършвал тази операция....
 13. Благодаря и тъй като отговаряте изчерпателно — още един въпрос, трябва ли да се използва динамометричен ключ(тресчотка) или натягам по мое усмотрение ?
 14. Говоря, разбира се, за маслото на авт. скоростна кутия...
 15. Един въпрос, при положение че си сменям/опреснявам маслото, откъде се купува дифтунга(ориг.) ?
×
×
 • Create New...