Jump to content

ibarnev

Фен
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ibarnev

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2 i-DTEC 2011 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Браво, много добре изглежда! За много години и безаварийни щастливи моменти с нея!
 2. Всичко е наред, ни най-малко не съм! Просто аз когато търсих моята преди една година хем 2011 търсих, и се нагледах масово на коли които бяха все на около 150 000, а после се оказваше,че са отгоре със поне 150 000км. Но винаги има изключения, нали? И ние всички вярваме, че сме улучили точно тези коли! Всъщност слава Богу тези машини се оказват доста корави и евентуалните скрити 100 000км. за тях не са голям проблем! Щастлива и безаварийна година! Поздрави!
 3. От наблюдения върху цената/годината/км .... помисли малко: При тази цена няма как той да я купи в Швейцария на още по-ниска цена да я докара до тук, да я по стегне, да си сложи печалба и за него и да ти я продаде на тази цена! Вярно прав си , че може би не са точно 120/150 000, но обикновено за десет години се навъртат около 250/ 300 000 И още - последното нещо, което искаме да те спирам или да се заяждам... ЧНГ ! Ако те кефи взимаш и караш!
 4. Добре изглежда, но предполагам си даваш сметка, че тази кола не може да е на тези километри...върната е с поне 120/150 000 км. иначе са я спретнали доста добре!
 5. Мисля, че тези които са регистрирани по - отскоро имат в талона си вписано Евро номера...
 6. Не е ли по-добре 17-ки за зимата, 16” ми се струват твърде малки! Разбира се избора си е твой!
 7. Значи, запазвам си оригиналната дифтунга и завивам/натягам по усет...питам така подробно, защото никога не съм я извършвал тази операция....
 8. Благодаря и тъй като отговаряте изчерпателно — още един въпрос, трябва ли да се използва динамометричен ключ(тресчотка) или натягам по мое усмотрение ?
 9. Говоря, разбира се, за маслото на авт. скоростна кутия...
 10. Един въпрос, при положение че си сменям/опреснявам маслото, откъде се купува дифтунга(ориг.) ?
 11. Не, нямам предвид, че ако сложиш две различни гуми, моментално ще спре колата. Просто това не е лека кола и си има заден диф. , който си се включва по негова си логика(обикновено при приплъзване на предните и не е задължително да е само в зимни условия, на мен примерно ми се случи миналата неделя при преминаване на ХаинБоаз , където беше дъждовно) и когато се включи в комбинация с VSA и ABC и гумите са различни не е точно ясно каква тяга и каква стабилност ще има колата от задния мост....така че избора е ваш, само знам че в този форум едва ли някой ще изрази различно мнение - дали и четирите гуми трябва да са еднакви! Поздрави !
 12. Да, задължително еднакви!
 13. Да, Krasi-mir...sorry!
 14. Тоест, ако аз искам да си поръчам от колективните поръчки масло за АТ кутията, няма как теоретически да знам колко ще ми е нужно...или просто трябва да се застраховам със 3 литра - говоря за варианта с доливане без изпомпване на цялото количество! Защото аз си го проверих - по начина описан за проверка от KYNА и си е в нормата!
 15. А има ли начин за пълно източване без да се налага да даваш пари за такива изпомпвания със специална машина?
×