Jump to content

ibarnev

Фен
 • Мнения

  85
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ibarnev

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2 i-DTEC 2011 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. AT скоростна кутия

  Да, Krasi-mir...sorry!
 2. AT скоростна кутия

  Тоест, ако аз искам да си поръчам от колективните поръчки масло за АТ кутията, няма как теоретически да знам колко ще ми е нужно...или просто трябва да се застраховам със 3 литра - говоря за варианта с доливане без изпомпване на цялото количество! Защото аз си го проверих - по начина описан за проверка от KYNА и си е в нормата!
 3. AT скоростна кутия

  А има ли начин за пълно източване без да се налага да даваш пари за такива изпомпвания със специална машина?
 4. AT скоростна кутия

  Markony, мерси! Ами супер, наистина все пак си е пари, значи ако не е наложително, можеш да ги хвърлиш в нещо друго... примерно да я измиеш отвътре и отвън...ама някое така VIP измиване в някоя модьерна авт. мивка с всякви, пяни, вакси, парфюми и ....лакове за нокти
 5. Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм

   

  Уистън Чърчил

 6. AT скоростна кутия

  А сега сериозно: има една фирма която предлага срещу 120лв. източване на цялото масло, изплакване на кутията и после зареждане с ново (разбира се с такова каквото отговаря за модела - носиш си Honda масло) , според вас има ли нужда, чак от такава лиготия или смяната по стандартния начин само с източване на 40-50% и доливане на ново е достатъчно. Не пиша фирмата, поради разбираеми причини.
 7. AT скоростна кутия

  Хахаха... но от друга страна пък Соичиро Хонда, знае за способностите на к. Пена и затова макар и 5 степенен го е направил Автомата , да не се чупи!
 8. AT скоростна кутия

  Ето само това не харесвам на тази авт.ск.кутия , че след 3 предавка, не мога да контролирам нещата... но пък се свиква и то основно с повечко газ...и разбира се по-височък разход!
 9. Krasi-mir , ти голямо доверие ми оказваш...но все пак благодаря ти ще ги внимавам тези неща, а няма ли някакъв спрей, който да напръскам четирите апарата и ако има някой блокирал да си се раздвижи....
 10. AT скоростна кутия

  Е точно такова го усещам и аз.И в началото го правеше много често докато свикна сега вече никакво връщане назад, газ му е майката
 11. AT скоростна кутия

  Страхувам се, че ако отида в Бултрако и обясня проблема, ще ме почнат и ще изнамерят, дори неща които нямам за смяна и поправка, как да процедирам?
 12. Всъщност ето това ми е питането, има ли някой разбирач при който да му паркирам колата и да ми провери и четирите колела за блокирали сп. апарати, дали е голяма разправия и дали ще се навие?
 13. AT скоростна кутия

  Ок, ще наблюдавам , като имам време и диагностика и тогава, ще споделя! Само че на ДВГ, знам какво е диагностика, но на авт.ск. кутия , как се прави?
 14. Уха и още как, но като се има предвид че тази 3 ген. я имам от Ноември 2017, мнението ми не е меродавно, но за това пък предната 2 ген. която карах 5 години и не е мръднала, не поправих нищо по нея като окачване, двигател и други такива сериозни неща... честно казано най-много грижи имах със предни дискове, спирачки и т.н всички знаят какво имам предвид, като че ли това им е обща слаба черта, че и сега тази 3 ген. също тръгва натам, и ако някой препоръча майстор, който знае за този проблем при нашите Хонди и е добър, търпелив, грижлив, услужлив и прилежен да сподели! Поздрави!
 15. AT скоростна кутия

  Знам, че човек няма време, но с удоволствие бих качил някой да покара моята кола и да сподели мнение и разбира се после аз да опитам неговата за сравнение... някой ден!
×