Jump to content

ibarnev

Фен
 • Мнения

  87
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ibarnev

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2 i-DTEC 2011 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. ibarnev

  Размери на джанти и гуми

  Не, нямам предвид, че ако сложиш две различни гуми, моментално ще спре колата. Просто това не е лека кола и си има заден диф. , който си се включва по негова си логика(обикновено при приплъзване на предните и не е задължително да е само в зимни условия, на мен примерно ми се случи миналата неделя при преминаване на ХаинБоаз , където беше дъждовно) и когато се включи в комбинация с VSA и ABC и гумите са различни не е точно ясно каква тяга и каква стабилност ще има колата от задния мост....така че избора е ваш, само знам че в този форум едва ли някой ще изрази различно мнение - дали и четирите гуми трябва да са еднакви! Поздрави !
 2. ibarnev

  Размери на джанти и гуми

  Да, задължително еднакви!
 3. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Да, Krasi-mir...sorry!
 4. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Тоест, ако аз искам да си поръчам от колективните поръчки масло за АТ кутията, няма как теоретически да знам колко ще ми е нужно...или просто трябва да се застраховам със 3 литра - говоря за варианта с доливане без изпомпване на цялото количество! Защото аз си го проверих - по начина описан за проверка от KYNА и си е в нормата!
 5. ibarnev

  AT скоростна кутия

  А има ли начин за пълно източване без да се налага да даваш пари за такива изпомпвания със специална машина?
 6. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Markony, мерси! Ами супер, наистина все пак си е пари, значи ако не е наложително, можеш да ги хвърлиш в нещо друго... примерно да я измиеш отвътре и отвън...ама някое така VIP измиване в някоя модьерна авт. мивка с всякви, пяни, вакси, парфюми и ....лакове за нокти
 7. Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм

   

  Уистън Чърчил

 8. ibarnev

  AT скоростна кутия

  А сега сериозно: има една фирма която предлага срещу 120лв. източване на цялото масло, изплакване на кутията и после зареждане с ново (разбира се с такова каквото отговаря за модела - носиш си Honda масло) , според вас има ли нужда, чак от такава лиготия или смяната по стандартния начин само с източване на 40-50% и доливане на ново е достатъчно. Не пиша фирмата, поради разбираеми причини.
 9. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Хахаха... но от друга страна пък Соичиро Хонда, знае за способностите на к. Пена и затова макар и 5 степенен го е направил Автомата , да не се чупи!
 10. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Ето само това не харесвам на тази авт.ск.кутия , че след 3 предавка, не мога да контролирам нещата... но пък се свиква и то основно с повечко газ...и разбира се по-височък разход!
 11. Krasi-mir , ти голямо доверие ми оказваш...но все пак благодаря ти ще ги внимавам тези неща, а няма ли някакъв спрей, който да напръскам четирите апарата и ако има някой блокирал да си се раздвижи....
 12. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Е точно такова го усещам и аз.И в началото го правеше много често докато свикна сега вече никакво връщане назад, газ му е майката
 13. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Страхувам се, че ако отида в Бултрако и обясня проблема, ще ме почнат и ще изнамерят, дори неща които нямам за смяна и поправка, как да процедирам?
 14. Всъщност ето това ми е питането, има ли някой разбирач при който да му паркирам колата и да ми провери и четирите колела за блокирали сп. апарати, дали е голяма разправия и дали ще се навие?
 15. ibarnev

  AT скоростна кутия

  Ок, ще наблюдавам , като имам време и диагностика и тогава, ще споделя! Само че на ДВГ, знам какво е диагностика, но на авт.ск. кутия , как се прави?
×