Jump to content

max_3d_3

Фен
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Neutral

About max_3d_3

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CU1 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lapichki.com

Recent Profile Visitors

1943 profile views
 1. Сравни вредните емисии, които са посочени в сертификата с тези които са за Евро 5. И намен в началото ми казаха че е Евро 4, щото била от 2009 ама се оказа че по данните от сертификата отговаря на Евро 5. Ето тука са описани: http://kolalok.com/emisii/honda/accord.html
 2. Евро 5 е. Ако колата е регистрирана от първи собственик преди 09.2009 ще пише че е Евро 4. Тъй като стандарта Евро 5 влиза от сила тогава, и няма как да пише че е Евро 4. Но въпреки това двигателя покрива Евро 5. Просто се обаждаш в официално представителство на Хонда в БГ, от където ще ти изкарат сертификат за еко стандартите, които покрива колата и от там в КАТ да ти сменят талона.
 3. Здравей! Като цяло диспля е доста ярък, но понеже е по старичък като модел LCD има една не приятна особенност: за да си достигне максималната яркост му трябват няколко минути работа. Т.е ако тъкмо си запалил колата и включиш на задна в слънчев ден няма да видиш почти нищо. Също и ако не го ползваш докато караш ( след като запалиш и не избереш нищо следващите 30 сек, той изгасва) и понякое време ти се наложи да паркираш и ползваш задна, тогава се получава същото. Затова аз винаги си пускам информацията с радиото да седи на него. Просто на подсветката и е нужна няколко мин. работа за да достигне яркоста си.
 4. Не, почти не се усещаше кога се пуска компресора. Сега пак пичти не се усеща. На предната 7 ген дето я имах си тресеше. Преди да взема тази, дето я карам тествах една друга 2.0 още в гаранция и там си тресеше осезаемо.
 5. Ами добре е да погледнеш и под калника и под корите. Иначе аз невремето го реших с марля някакво водоустойчиво лепило и парченца от шкурка. Седем години изкара без да пропусне. Така и продадох колата. Дупката не беше малка и се оказа че е прогнило от некачествен ремонт.
 6. Колега, виж подкалниците, където са заварени за самите калници. Аз навремето имах дупка там и чак след 3 месеца разбрах. Оказа се че дупката е от горната срана и на автомивката няма как да влезе вода от там. Но като е мокро и караш, гумата хвърля вода там и от там се пълнеше.
 7. Това го пробвах и нестава. Гумата влиза, но повдига доста кората върху нея. Трябва си патерица.
 8. Здравейте. Имам въпросния Акорд 2.0 бензин и климатика според мен не духа кой знае колко студено, да не кажа, че при зададени 20 градуса, а навън 24 неможе да охлади добре купето. При lo вече се усеща по-студено. Фреона е допълнен преди 3 седмици. Липсваха около 160 грама. Зимата парното е добре. бъзо загрява и бързо стопля купето. Въпросът ми е можели да е почнал да заминава въпросният съединител? След допълването не съм усетил да е спирал компресора.
 9. Здравейте! Искам да изкaжа благодатности на колегата @Tokio за бързата и качествена работа по 2-те ми предни тонколони. Звука в момента е такъв какъвто трябва да бъде - премиум аудио - невероятен.
 10. Да, може, не само на таблота, а и на всички бутони - от копчето което е на километража и оборотомера - може освен да се натиска и да се върти. Като се завърти се регулира силата на осветлението. Трябва обаче да са пуснати фаровете или габаритите.
 11. Предполагам, че има разлика в пружинитен, но немога да намеря номер. Ето в брошурата се вижда кои имат спортно окачване ( в полето sport suspension)
 12. По въпроса с пружините. Никой не им сваля прожините и т.н. Просто при Елеганс и Екзекютив изпълненията са само със спортно окачване ( пише го в брошурата на модела и таблицата с разликата в различните нива на оборудване). Затова отзад са по-ниски, а опред имат щанга мвжду двата амортисьора. Само базовото ниво на обурудване Комфорт е с нормално окачване. От Швейцария трудно ще наметиш Комфорт изпълнение, да не кажа, че там май само Елеганс и Екзекютив се продават
 13. Проблемът е решен :). 160 грама фреон допълване и всичко е наред вече. Благодаря на всички за предположенията!
×
×
 • Create New...