Jump to content

max_3d_3

Фен
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Neutral

About max_3d_3

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CU1 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lapichki.com

Recent Profile Visitors

1874 profile views
 1. Здравейте! Искам да изкaжа благодатности на колегата @Tokio за бързата и качествена работа по 2-те ми предни тонколони. Звука в момента е такъв какъвто трябва да бъде - премиум аудио - невероятен.
 2. Да, може, не само на таблота, а и на всички бутони - от копчето което е на километража и оборотомера - може освен да се натиска и да се върти. Като се завърти се регулира силата на осветлението. Трябва обаче да са пуснати фаровете или габаритите.
 3. Предполагам, че има разлика в пружинитен, но немога да намеря номер. Ето в брошурата се вижда кои имат спортно окачване ( в полето sport suspension)
 4. По въпроса с пружините. Никой не им сваля прожините и т.н. Просто при Елеганс и Екзекютив изпълненията са само със спортно окачване ( пише го в брошурата на модела и таблицата с разликата в различните нива на оборудване). Затова отзад са по-ниски, а опред имат щанга мвжду двата амортисьора. Само базовото ниво на обурудване Комфорт е с нормално окачване. От Швейцария трудно ще наметиш Комфорт изпълнение, да не кажа, че там май само Елеганс и Екзекютив се продават
 5. Проблемът е решен :). 160 грама фреон допълване и всичко е наред вече. Благодаря на всички за предположенията!
 6. Благодаря, колега! Май, най-добре ще е да ида в някой сервиз да го погледнат. Колата я купих скоро и незна предния собственик, какво е правил и какво е пбслужвал по нея.
 7. Още утре ще проверя релето. А каква е оринтировъчната му цена и от къдр може да се закупи
 8. Благодаря колега, ще го проверя.
 9. Здравейте, имам следния проблем с климатика, когато колата работи на място компресора не работи и не духа студено, като е в движение работи, но ми се струва, че не е достатъчно студен въздуха. Въпросът ми е дали е само за допълване на фреон или е заминал компресора?
 10. Моята е екзейютив 2.0 с абсолютно всичко без CMBS. Има навигация, кожен салон, ел седалки, премиум аудио, накланящо се огледало, шибедах, ксенон, автоматични фарове, автоматични чистачки, подгрев на седалките, камера за задно виждане, парктроник, затъмняващо се огледало, фоново осветление при педалите и краката на пътника до шофьора. Както каза колегата по-горе една част от екстрите са по-желание на клиента и зависи и държавата в която е купена като нова колата. Навигацията, Кожения салон и ел.седалките, не са включени към екзекютив оборудването във всички страни.
 11. Ябълковидните болтове в магазините за железария са по 9 - 10 лв. Шпилката с гайката е около 3-4 лв.
 12. Здравейте, Да споделя моя опит с въпросното нещо. Понеже въпросната биалетка на задния мост се беше счупила и фаровете светеха много надолу, в последствие много на горе, се наложи да оправя този проблем. Оказа се обаче, че няма как да сменя само биалетката ( не че неможе, просто никъде не се продава ) ами трябва да си взема целият сензор за 500 лв. След дълго време все пак открих един украйнец, които ги изработва за 20$ + $10 за доставка до България. В крайна сметка вече съм с нова такава :). Като погледнах как я е направил, тука може да се сглоби за около 25 лв същата.
 13. За европа - няма. Има модул в ebay, мисля че струваше около $100, който прави възможно това. Ако не се лъжа модула е оригинален на Хонда
 14. Мисля, че беше Oxygen Sensor 2, но не съм сигурен. Иначе, да, пак имаше придърпване. Не всеки път, но на 6-7 ускорения, на едното придърпваше. След смяната на двете сонди, проблеми съм нямал.
 15. Ако е от ламбда сондата ще почнеш да го усещаш. Сменил съм и двете, защото даваха грешка. За първата обикновенно пише Oxygen Sensor. Реално не се усеща разлика във вървенето, докато не решиш да ускориш рязко и на по-високите обороти, отвреме на време, започне да придърпва неприятно.
×