Jump to content

JunkieXL

Фен
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JunkieXL last won the day on March 19

JunkieXL had the most liked content!

Community Reputation

21 Neutral

About JunkieXL

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2010 2.0 i-vtec AT, Honda Jazz 2007 1.2 Cool
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нещо не мога да махна уплътнението, но ще видя някой майстор да го махне, дано да не го скъса само. днес ще пробвам да сложа хартия около уплътненито на багажника основно около двата края горе и ще видя дали след мивка се е намокрило.
 2. А при теб също ли е имало теч при резервната гума. И от там ли е било?
 3. А как се откача. Мога ли да счупя нещо. Нещо специфично или просто дърпам нагоре?
 4. В смисъл? Имаш предвид че водата влиза през гумената лайсна на тавана (там където се слагат релсите) от там може ли да влиза под корите на багажника?
 5. При мен странното е че след дъжд няма никаква вода и корите са изцяло сухи. След автомивка отново корите са сухи, но под тях е мокро и се стича при резервната гума. Затова си мисля че няма да е от уплътнението. Но може и от там да е. Незнам около стоповете дали не влиза някаква вода като се оттича и минава оттам водата.
 6. Т.е при теб е било от уплътнението (гуменото) на багажника? Ако е капело от ъглите как не е намокрило самия багажник а минава водата под корите и отива при резервната гума. И реално какво да направим за решаване на проблема. Ти с вадене на уплътнението и силикон в ъглите оправили си теча? Вече всичко е ок?
 7. За умните системи ще трябва много да потърсиш ако искаш да е бензин. Основно при дизела ги има (поне мое наблюдение).
 8. При мен незнам наистина от къде влиза, няма никакви пропуквания на уплътнения, няма размесване и удари по купето. всичко си е наред. от както забързах тази вода която имаше и подсуших отстрани под мокета на багажника е валяло много но вода няма. не съм ходил още на автомивка отново, защото мисля събота да сваля корите на багажника отвътре и да гледам къде се мокри като е поливам с вода. много ми е чудно наистина от къде може да е това влизане на вода. дано да го открия някой ден.
 9. ето за тези пластмасови капачета говоря и си мисля че под тях може да влиза вода евентуално
 10. А дали не влиза вода през пластмасовата капачка до стоповете. Там където трябва да се махне за да се махне стопа. Защото точно зад тази част се мокри и после се стича при резервната гума. Някой проверявал ли е? и имат ли моделите ни отводни канали някаде и къде са те. Като се мокри нали водата трябва да се оттича от някаде. Може и те да са запушени
 11. Днес се замислих има ли накаде отводни канали около задните гуми на нашите модели. За да проверя дали не са запушени и ако има къде са. Цялата вода все пак трябва да се оттича някаде
 12. от мен ниво elegance - халогени -халогенни фарове + пръскалки -заден парктроник -пълен ел пакет -сензор за светлините (авт. фарове) -сензор за дъжд (авт.чистачки) -подгряване на седалките -плюшен салон (не е кожа)
 13. Аз писах на колегата на лично ако случайно е решил проблема. За вода през стоповете мисля че при мен не е защото около тях не е мокро но знаи ли се. А и каквото и да е не мога да си обясна от къде влиза.
 14. според мен говори за кората която се вижда, но тя от къде се мокри пак е странно
 15. и аз незнам колко да е остаряло това уплътнение. все пак колата е на 9 години. много ми е странно и незнам дали и как ще открия решение. до колкото разбирам още доста с този проблем не са открили решение, но явно ще трябва да проверя поне там където мога. аз нямам шибидах и незнам дали имам отводни тръби в праговете. само незнам къде са отводните канали в задната част на колата. къде трябва да проверя дали не са запушени. някаде около задните гуми или зад тях, има ли дупки някакви който да прочистя? някой ако знае, защото може и те да са запушени и като се събере вода да връща в багажника при резервната гума, иначе наистина е странно да влиза вода
×