Jump to content

JunkieXL

Фен
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JunkieXL last won the day on March 19

JunkieXL had the most liked content!

Community Reputation

21 Neutral

About JunkieXL

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2010 2.0 i-vtec AT, Honda Jazz 2007 1.2 Cool
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И случайно някой знае как се свалят стоповете на нашия модел. Трябва ли да се разглобяват брони или си има интелегенген начин да се извади само стопа?
 2. Здравейте дали някой знае самите задни стопове дали си имат уплътнения (там където контактува с броните). И ако няма може ли да се поръчат. Че майстора се съмнява за влизане на вода през тях и иска със силикон да ги уплътни. А аз не искам “цигании” става въпрос за седан модела
 3. майстора днес ми каза, че влиза водата между стопа и калника (самото уплътнение било старо) и сега сложил някакво уплътнение и би трябвало да е наред всичко. надявам се това да е бил проблема.
 4. днес майстора ми каза, че е видял да е мокро около стопа, след това го е свалил и е сложил някакво уплътнение около него (там където контактува с калника). сега смята, че всичко ще е наред. надявам се да няма проблеми наистина, ако има ми каза да мислим нещо с което да го уплътни, а аз се чудя дали не би трябвало да си има фабрично уплътнение и ако има да поръчам нови, явно тези вече са стари.
 5. Отдолу няма никакви проблеми. Единственото което ми казаха е че може нещо да се пълни бронята и да не се оттича. След което през страничните “нещо като въздушни клапи” в двата края да влиза водата и ще проверят това. Дали има такава възжност според вас. Или накрая ще се окаже ще проблема няма решение
 6. Благодаря. Аз гледах. Ама няма нищо. Ще го мисля
 7. А няма ли да си личи като сваля корите на багажника и да се види от къде е. Или да сваля задните гуми и да търся пукнатина? защото като свалих корите на багажника нямаше нищо по дъното. И как го реши този проблем ти?
 8. Така и не успях да открия от къде влиза вода в багажника под корите зад калниците. За което исках да попитам някой знае ли къде се оттича пропката при капачката на резервоара. Защото след обилните валежи пак имах вода под корта зад левия калник а като разглобих всичко и пръсках с водоструйка нищо не се напълни. При автомивки нищо не се пълни само при обилен валеж и то само там. Гледах около стоповете всичко е добре. Незнам да не са запушени някакви пропки под калниците/броните отдолу и да се пълни ама пак незнам от къде ще влезне тази вода. Затова видях че до капачката на резервоара има една като пропка да се изтича водата ако някой знае къде се оттича за да проверя да не е запушена тя или да не влиза от там някаде. Благодаря
 9. След доста време по автомивки проблема липсваше. Но след тези няколко дни с обилни валежи отново се пълни от двете страни зад стоповете под кората на багажника. И вече наистина нз дали някой може да го реши този проблем.
 10. Преди няколко месеца търсих и аз. И тази обява също си беше актуална. Може да видиш коментари на колегите. Мисля че и за нея има писано
 11. Нещо не мога да махна уплътнението, но ще видя някой майстор да го махне, дано да не го скъса само. днес ще пробвам да сложа хартия около уплътненито на багажника основно около двата края горе и ще видя дали след мивка се е намокрило.
 12. А при теб също ли е имало теч при резервната гума. И от там ли е било?
 13. А как се откача. Мога ли да счупя нещо. Нещо специфично или просто дърпам нагоре?
 14. В смисъл? Имаш предвид че водата влиза през гумената лайсна на тавана (там където се слагат релсите) от там може ли да влиза под корите на багажника?
 15. При мен странното е че след дъжд няма никаква вода и корите са изцяло сухи. След автомивка отново корите са сухи, но под тях е мокро и се стича при резервната гума. Затова си мисля че няма да е от уплътнението. Но може и от там да е. Незнам около стоповете дали не влиза някаква вода като се оттича и минава оттам водата.
×