Jump to content

inzomnya

Фен
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inzomnya

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  honda akord
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  sofia

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. Мисля, че най-евтиното решение е изграждане на пластмасата и боя съответно.
 2. Здравейте колеги, моля за мнението Ви! Под седалката на Сивика-2004 г. хеч има такава някаква ламарина, която се мърда, т.е. не е стационарна
 3. Да усеща се. При мен се изключи турбото. Има специален знак на таблото който светва (наподобява фонтан, обърнат на дясно). Възможно е да влезе в авариен режим, т. е. да няма мощност колата и да не може да вдигне повече от 2000 оборота. Нормално е до 10-15 минути да приключи процеса. Ако не изгасне иконката към сервиз. В книжката за експлоатация иконите са 2, като разликата е, че на едната икона има и удивителен-регенерация в сервиз.
 4. Тези коментари ми изглеждат като гледане на боб. Сега сериозно: Светва индикация; не е добре да се прекъсва процеса; ако продължава да свети индикация, на сервиз за принудителна регенерация. Минах от там.
 5. При мен се променят оборотите. Възможно ли е оборотите да се променят от лоши свещи. И при мен грешката е от KNOCK SENSOR.
 6. Здравейте колеги!

  Купих си Сивик Хечбек, 2004 година 2.0 I Sport, двигател K20A3.

  Днес открих ето това нещо под шофьорската седалка. Интересно ми е какво може да бъде.

  IMG_20200405_104737.jpg

  IMG_20200405_104849-1.jpg

 7. Поздравления за мрежата, но как я хвана за решетката? От напора на вятъра, ако не е хваната стабилно, мисля ще падне.
 8. Здравейте, колеги! Точно преди две седмици и аз минах през тази икона за регенерация на DPF. И решението беше сервиз. Софтуерно се извършва регенерацията. Взеха ми около 90 лева.
 9. Потвърждавам, че може би няма индикация за изгоряла крушка. На мен ми изгоряха крушките на светлините на номера и ги хванаха на ГТП. Да не говорим, че ми ги записаха в протокола като неизправност.
 10. Здравейте колеги. Карам Акорд 8-ма генерация, 2011 г. Счупи ми се стъклото на халогена за мъгла, от камъче явно. Дайте някакви идеи има ли го като консуматив или да търся цял халоген? Извинявам се, но темата е изчерпана.
 11. И при мен се чува дрънчене, все едно някаква ламаринка дрънчи от резонанса при тихи обороти (работа на място). Прегледах щипките, но всички са на място. Много е дразнещо.
 12. Отиваш в М Комплект и си решаваш въпроса с щипките. Те знаят. Другият вариант е да свалиш здрава щипка и да отидеш с нея.
 13. Разбили са се втулките на моторчето и заклинва оста. Няма друг вариант.
 14. Моята Хонда а с размер 215/60/16 и това е написано на табелката на прага от към страната на шофьора. Не знам, по-точно знам, че не е ОК да се слагат някакви други размери. P.S. Забравих да спомена, че колата ми е дизел.
×
×
 • Create New...