Jump to content

inzomnya

Фен
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inzomnya

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  honda akord
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, колеги! Точно преди две седмици и аз минах през тази икона за регенерация на DPF. И решението беше сервиз. Софтуерно се извършва регенерацията. Взеха ми около 90 лева.
 2. Потвърждавам, че може би няма индикация за изгоряла крушка. На мен ми изгоряха крушките на светлините на номера и ги хванаха на ГТП. Да не говорим, че ми ги записаха в протокола като неизправност.
 3. Здравейте колеги. Карам Акорд 8-ма генерация, 2011 г. Счупи ми се стъклото на халогена за мъгла, от камъче явно. Дайте някакви идеи има ли го като консуматив или да търся цял халоген? Извинявам се, но темата е изчерпана.
 4. И при мен се чува дрънчене, все едно някаква ламаринка дрънчи от резонанса при тихи обороти (работа на място). Прегледах щипките, но всички са на място. Много е дразнещо.
 5. Отиваш в М Комплект и си решаваш въпроса с щипките. Те знаят. Другият вариант е да свалиш здрава щипка и да отидеш с нея.
 6. Разбили са се втулките на моторчето и заклинва оста. Няма друг вариант.
 7. Моята Хонда а с размер 215/60/16 и това е написано на табелката на прага от към страната на шофьора. Не знам, по-точно знам, че не е ОК да се слагат някакви други размери. P.S. Забравих да спомена, че колата ми е дизел.
 8. Благодаря. Това търсех като отговор. Съжалявам, че въпроса ми беше много общ, но не всеки има условия сам да се справи с обслужването. Но рано или късно всеки скача в сервиз с двата крака.
 9. Емии... доверих се и за това исках да сравня някакви цени
 10. Споделям, че ми взеха 280 лева. Кое колко не знам.
 11. Извинявам се, но мисля, че пиша за 8-ма генерация Акорд. Двигателя е 2.2 дизел. Идеята е, че препоръчан сервиз ми взеха една сума и искам ориентировъчно да разбера цената за това обслужване. Маслото е Кастрол 5/30.
 12. Здравейте група! Колко ориентировъчно ви струва смяната на масло, филтри въздушен поленов и горивен?
 13. В Пловдив до колкото знам са останали старите майстори. В София е трагедия.
 14. Колеги, нали споделяме опит. Защо на лични споделяте магазините с оригинални части.
×
×
 • Create New...