Jump to content

AtanasovR

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно AtanasovR

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8 2.2 i-Dtec
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, имам следния проблем, по време на шофиране един ТИР пред мен вдигна парче от гума която ме удари в бронята. След като слязох забелязах ще имам драскотини долу в дясно и малко размествания по корите за момента нямаше проблем но след като покарах и опитах да включа парктроника системата даде грешка и надписа check system с иконка за парктрониците. Нямаше удър в самия датчик удъра беше по-ниско но въпреки това ми дава грешка и не гасне като се опитвам да спра я от копчето. Ако някой има информация какво може да е станало и как да се оправя ще съм благодарен ако я сподели.
  2. Здравейте, тъй като ми предстои смяна на предни ,евентуално и задни спирачни дискове, колата е Accord 2.2 type S 2013г. Въпросът ми е ако някой има мнение да сподели какви да гледам освен оригинални от бултрако, нещо което би удържало на малко по стегнато шофиране? Ще съм благодарен ако някой с подобна кола сподели опит за дскове и накладки.
  3. Нямам намерение, но все пак исках да разбера как и дали се усеща въпросната регенерация. Защото до сега не ми е светвала лампа и не съм успял да усетя дали колата променя работата си.
  4. Благодаря за информацията, до сега не съм успял да усетя дали колата влиза в такъв режим.
  5. Здравейте , искам да попитам дали имате информация за DPF филтъра на акорд 2.2 I-DTEC 2013г. не е премахнат DPF(по скоро за режимът на регенерация) Колата се движи около 80% извънградско но не много бързо около 140 км/ч. по магистрала и не само но в повечето случаи на 6-та и не знам дали е необходима някаква определена скорост или обороти и как се познава режим на регенерация. Дали ако се спре по време на пътуването и се прекъсне ако е започнала регенерация ще е проблем ? Изобщо как се познава има ли признаци за такава?
  6. Здравейте имам следния проблем преди няколко дни ми разбиха колата не са успели да я запалят но за сметка на това има доста поразии които са направили. Разбити са ключалките и на вратата и на запалването. но по лошото е ,че са ми счупили платката която е около ключалката за запалването и липсва имобилайзера. Въпросът ми е какво се прави в тази ситуация? Ако взема друг имобилайзер от същата кола(модел година двигател) ли трябва да търся. Може ли да се обучи колата да го разпознава ? Трябва ли да се сменят ключовете ? Казаха ми че след като липсва имобилайзера могат да си направят ключ и да го настроят да работи за същата кола. В момента колата не пали иначе алармата работи отключва и заключва . Моля който има представа да пише. Дайте съвет към кой мога да се обърна за решаването на въпроса. Колата е АКОРД 2,4 2007г. Благодаря ви предварително !
  7. Благодаря ви много за съдействието има логика в това което казахте въпреки ,че преди време пак беше студено но не съм го забелязал Може просто да не съм обърнал внимание. Все пак благодаря още веднъж за бързата реакция и за отговорите надявам се да нямам проблеми.Желая ви весели празници!!!
  8. Шумът идва някъде от пред отдясно или поне така го чувам но отвън не се чува докато работи колата и е отворен капака . Чува се вътре в купето. Смених филтъра защото мислих че има проблем с вентилатора но после се усетих ,че не може да бъде вентилатора.
  9. Здравейте, колеги искам да споделя моя проблем. Става дума за Акорд 2007 2.2 дизел. От скоро започна да издава странен шум. Забелязах следното нещо при запалване на колата преди да е вдигнала нормалната работна температура при включен вентилатор на купето(без значение на коя степен) от време на време се чува странно стържене( много близко до звук като на накладки и ръждиви дискове при опит за спиране) . Интересното е че го прави на място или в движение без значение. При спиране на вентилатора звукът изчезва. При включване на AC отново изчезва. И най странното е , че ако колата не е запалена а е само на контакт с включен вентилатор въпросното стържене го няма. След като достигне нормална работна температура шумът изчезва. Веднага смених поленовия филтър но пак е същото. Моля ако някой има идея за какво става въпрос да пише. Благодаря ви предварително!
  10. Здравейте колеги имам следния проблем, имам Accord 2007 със кожени седалки с подгрев. Става въпрос за следното на едната седалка не ми работи степен HI а на другата мисля че не работи LOW. ако някой зне нещо по въпроса ще бъда благодарен да сподели. Благодаря предварително!
  11. 3дравей мога да говоря само за това дали бутоните светят на моята свети целия волан всички копчета включително и тези които са за борд компютъра и за телефон за другото нямам представа не мога да ти дам информация.
  12. Искам да ви благодаря за помощта и съдействието специално на колегата Ivan който ми изпрати файла с упътването успях да настроя всичко и сега си ползвам системата даже за двата телефона.Поздрави.
  13. Здравейте , искам да попитам някой със Акорд 2007г. ,който на мултиволана има от долу в ляво две копченца за телефон въпроса ми е тъй като моята кола е от Германия и като ги натискам ми говори само на немски дали може да се смени езика някъде напр. английски и това handsfree система ли е и ако да как се настройва ако някой ми даде инфо ще му бъда много благодарен !
×
×
  • Създай нов...