Jump to content

emollient

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно emollient

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V III, 2007, 2,2 i-CTDI, Executive
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    В пустинята видях човек - гол, озверял .. клечеше на земята и ядеше сърцето си.
    - Как е, приятелю? - попитах.
    - Горчиво е - отвърна той, но ми харесва, защото си е мое.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Опитай без да сверяваш датата, само часа да е верен. Можеш да използваш и 2005 година, тогава и дните от седмицата ще съвпадат с тази, ако е важно за теб. Важното е да не слагаш сегашната година, а вероятно ще трябва да се изключи автоматичната проверка за часова зона.
  2. И моя работеше без проблеми дълго време, в един момент започва да се свързва когато си иска и колата губеше ток няколко месеца, водих я по доктори, които нищо не откриха, докато се сетя да проверя тук във форума, изключих буксата, както бяха описали колегите и край с проблемите. Сигурно в някакъв момент ще си купя нов модул, стига да оправят проблема с часовника, иначе не си струва. Един нов модул е колкото китайска мултимедия.
  3. Има ли Bluetooth за свързване на телефона, ако да, работят ли ти копчетата на волана за вдигане и затваряне?
  4. Ако дадете ресет на настройките на часовника и включите автоматичното разпознаване на часовата зона, би трябвало и при Вас да започне да показва 3.00 часа при всяко стартиране на колата, докато не оправят проблема.
  5. Благодаря, значи си чакаме да го оправят централно. Хубав ден на всички!
  6. Привет, колега, това означава ли, че часовникът ти вече не се връща на 3 часа при всяко запалване?
  7. Благодаря. Те явно и в сервиза за това отговарят, че няма осветление.
  8. Здравейте, някой сменявал ли е крушки на бутоните на огледалата, защото в сервиза, когато я закарах за смяна на крушки в купето, смениха всичко, само за бутоните на огледалата казаха, че заводски нямат осветление, пък гледам, че на frizzante си светят чудесно на снимката. Карам cr-v 3-та ген. 2007 г. с всичко за модела и за годината Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...