Jump to content

sdj

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

sdj last won the day on Януари 31 2020

sdj had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно sdj

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord VIII 2.4 Automatic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да, и на моята днес и мина този проблем. Вече може да се сверява ръчно.
  2. Аз също пробвах доста варианти. Моята е на 270,000 км и засега съм се спрял на 5W-20. Карането ми е според настроението - понякога спокойно, понякога не чак толкова. Гори ми около 500 мл от смяна до смяна (10 000 км).
  3. Аз съм си сменял и двете на моята. Osram 66240 D2S е точната крушка, 4300K помня че беше. Моят съвет е, вземи си направо 2 броя и ги смени и двете, защото иначе ще светят различно и ще те дразни, а пък работещата си я прибери за резерва. И си приготви 90-градусова по-дълга пинсета и търпение за закачане на кабелчето на масата, защото е изнервящо. Няма смисъл да махаш подкалника за да пробваш от там, и в двата случая е шибано.
  4. @VeseliqСамо веднъж съм и зареждал 98, през останалото време е карана с 95. Не мога да преценя дали беше по-добре с него. Стори ми се че намаля, но пак си го имаше. Тези дни ще пробвам със 100 октан и ще споделя впечатления, но забелязвам, че в по-студено време както в момента проблема намалява значително. Към края на Януари ще мога да споделя дали го има и на газ, тъй като ще и се монтира ГИ. А за жуженето - ами жужи си от време на време, ама си върви нормално. Явно е характерно за модела.
  5. Ами то и аз моята я карам вече от 2 години, и не е давал никакви проблеми автоматика. Иначе звука е точно както го описа колега. При потеглане на 1-ва вие точно траф или електрожен като ти залепне електрода за детайла. Обаче имам и още един звук, който повече ме притеснява. Когато колата достигне обороти за смяна на предавка, предимно от 2-ра на 3-та или от 3-та към 4-та, и в момента преди да превключи се чува едно многократно цъкане (звук наподобяващ чукане на клапан или повдигач). Това се получава при спокойно градско каране. Ако я настъпя, при смяната на предавките звука го няма. Регулирал съм и клапаните, но очевидно не е от това. И не го прави винаги, обикновено след като загрее. Оглеждах и тръбите, да не би да е някоя кора или тенекия, но всичко изглежда добре хванато. Ако някой му се е случвало нещо подобно... да сподели
  6. Моята го прави абсолютно същото, така че ако някой има идея какво точно е, ще съм благодарен ако сподели.
×
×
  • Създай нов...