markup 156 #3921 Отговорено 20 Ноември, 2014 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #3922 Отговорено 20 Ноември, 2014 Мъж влязъл в аптека и попитал аптекаря дали може да му даде нещо за хълцане. Без предупреждение аптекарят се пресегнал и силно го зашлевил по лицето.- Защо го направихте? - възмутил се мъжът.- Е, вече не хълцате, нали?- Аз и преди не хълцах, хълца жена ми! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3923 Отговорено 20 Ноември, 2014 Учените изобретили 200-градусов спирт. Решили до го изпробват, обаче няма на кого. На животно не им се искало, защото щели да ги подгонят защитниците на животните. Решили да отидат в най-отдалеченото село и да пробват на някой местен човек. Отиват те в селото и гледат някакъв човек кара трактор. Спрели го. Сипали му в една чаша от спирта и го питат:- Ще го пробваш ли?Човекът ги погледнал, ливнал цялата чаша в гърлото си, избърсал се с ръкава на ватенката и подкарал трактора нататък. Учените стоят и гледат ошашавено. Изведнъж тракторът спира, човекът скача от него, пада на земята и започва да се търкаля. След това става, качва се на трактора и потегля. След 100 метра сцената се повтаря отново... след още 100 пак! Учените догонват трактора, спират го и се извиняват на тракториста, че са го накарали да пие 200-градусов спирт... Човекът ги поглежда и казва:- Ахааа, такава ли била работата... А аз се чудя защо, като се оригна и ми се подпалва ватенката... Застанал ловец пред бърлогата на мечока и крещи:- Ей, мечо, излизай!Мечокът отвъртре:- Защо?Ловецът:- Ще те застрелям и ще окача кожата ти у нас, на стената!- А ако не улучиш, какво се очаква от мен? Да си окача в бърлогата наакания ти гащеризон ли? Мъж пътува в самолет, първа класа. До него седи 75 годишна бабка. Тя киха, извинява се, вади носна кърпа, забърсва си устата, а после и между краката. Мъжът гледа любопитно, но не казва нищо. След няколко минути бабата пак киха и цялата процедура се повтаря. Когато това става за шести път, мъжът не се сдържа и пита:- Всичко наред ли е, мадам? Интересно е как използвате носните кърпи…- Да... съжалявам за безпокойството... знам, че изглежда странно... просто здравословната ми нагласа е така... всеки път като кихам получавам оргазъм.- О! Взимате ли нещо, което да ви помага за това състояние? – загрижено пита мъжът. Бабката го поглежда с навлажнени очи и казва:- Черен пипер.. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3924 Отговорено 21 Ноември, 2014 Някакъв човечец бере гъби в гората. По едно време стига една полянка и гледа - седи някаква бабичка с пушка. Бабата го поглежда подозрително:- Какво, май ще ме изнасилваш?- Ама не бе бабо, как,... не съм си и помислял... Бабата зарежда пушката и се прицелва в него ухилена:- Ще ме изнасилиш ти, ще ме изнасилиш...! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #3925 Отговорено 22 Ноември, 2014 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3926 Отговорено 24 Ноември, 2014 Чакаш принца, ама идва коня. Защо? Защото си кобила, а не принцеса.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3927 Отговорено 24 Ноември, 2014 При очен лекар. Докторът:- Можете ли да прочетете тук, най-долния ред?- Не.-Съжалявам, значи сте късоглед.- Ебаси, цел живот неграмотен, сега и кьорав.......... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #3928 Отговорено 27 Ноември, 2014 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3929 Отговорено 27 Ноември, 2014 Нова табела в банков салон гласи:"Нашата банка инсталира нови Drive-ATM машини, които дават възможност на клиентите ни да теглят пари без да слизат от колите си.Моля, клиентите, които използват новата услуга, да спазват процедурите, записани по-долу.След няколкомесечни сериозни проучвания са разработени процедури за МЪЖЕ и за ЖЕНИ. Моля, следвайте съответните стъпки според пола си":*******************************ПРОЦЕДУРИ ЗА МЪЖЕ:1. Спрете до АТМ – машината.2. Свалете прозореца.3. Поставете картата в машината и въведете ПИН.4. Въведете желаната сума.5. Вземете картата, банкнотите и разписката.6. Вдигнете прозореца7. Отпътувайте.*******************************ПРОЦЕДУРИ ЗА ЖЕНИ:1. Спрете до АТМ – машината.2. Върнете назад достатъчно, така че прозорецът на колата да бъде срещу машината.3. Дръпнете ръчната спирачка, свалете прозореца.4. Намерете чантата си и изсипете цялото ѝ съдържание на съседната седалка, за да намерите картата.5. Кажете на човека, с когото говорите, че ще се обадите по-късно и затворете телефона.6. Опитайте да поставите картата в машината.7. Отворете вратата, за да имате по-лесен достъп до машината поради голямото разстояние от колата.8. Поставете картата.9. Поставете картата правилно.10. Преровете чантата си, за да намерите тефтера, в който е записан вашият ПИН.11. Въведете ПИН.12. Натиснете cancel и въведете правилно ПИН.13. Въведете желаната сума.14. Проверете грима си в огледалото за задно виждане.15. Вземете парите и разписката.16. Изтърсете отново чантата си, за да намерите портфейла си и да приберете парите в него.17. Запишете изтеглената сума в регистъра и поставете разписката вътре.18. Проверете отново грима.19. Карайте напред 2 метра.20. Върнете се обратно до машината.21. Вземете картата.22. Преровете чантата, открийте калъфа на картата и я поставете на място.23. Погледнете мръсно раздразнения шофьор (мъж), който чака след Вас.24. Запалете двигателя отново и отпътувайте.25. Вдигнете телефона и продължете разговора си.26. Карайте 2-3 километра.27. Спуснете ръчната спирачка. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3930 Отговорено 27 Ноември, 2014 Двама приятели си говорят: - Вчера водих жената на пластичен хирург. - И? - И питам докторчето - К`во може да направиш за нея? - И? - И той ми вика - Ми така, като я гледам, освен да й забия кол в сърцето... 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3931 Отговорено 27 Ноември, 2014 Идва автобусът. Спира на спирката. Вътре се пълни с хора. Изведнъж тръгва. Бързо, все по-бързо. Хората забелязват, че някакъв мъж тича зад него с последни сили. Започват да му се смеят. Един от пътниците се подава през прозорчето и вика: - Човече! Не тичай толкова бързо, тука ще се напикаем от смях... - Сега и ще се на*ерете! Аз съм шофьорът! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3932 Отговорено 27 Ноември, 2014 Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка.Както обикновено,ако вдигна аз телефона - затварят.Взе често да се среща с “приятелки”, а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някъде, не се сдържах.Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #3933 Отговорено 27 Ноември, 2014 Той: - Бившото ти гадже да не е карал Голф?Тя: - Как разбра?Той: - Като гледам как ми блъскаш вратата на Хондата... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3934 Отговорено 27 Ноември, 2014 С акт на МС се обединяват ДАИ и КАТ. Новото обединение ще се нарича : ДАИ на КАТ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3935 Отговорено 27 Ноември, 2014 Попитали американеца:- Коя обичаш повече - любовницата или жената?- О - ооооооо как,.. тука е Америка - бизнес, къща, семейство, жена... Естествено жената. Попитали италианеца:- Ти коя обичаш повече - любовницата или жената?- Ооо, ... тук е Италия - амор, жени, любов... Естествено, че любовницата. Попитали накрая и българина:- А ти коя обичаш повече - любовницата или жената? Той се замислил малко и казал:А бе, ... е..ем си ги и двете, ама най много си обичам мама! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3936 Отговорено 27 Ноември, 2014 Според пернишкия съновник, каквото и да сънуваш, все е на бой.Между приятели:- Копеле, ся 'сека мацка ше ни излиза с номера, че била по-хубава от мисис България! Според статистиката българинът правел средно по 92 полови акта годишно. Ако тази статистика е вярна, значи ме очаква много натоварен месец декември. - Каква, мислиш, е степента на мръсното ти подсъзнание в интервала от 1 до 100? - 69! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #3937 Отговорено 29 Ноември, 2014 .."Свалям си се най-културно с една колежка и по едно време тя ме пита:- Добре бе, мъжки, колко издържаш в леглото?- Па, ако ми носиш ядене и пийене, мога да си карам с години..така." 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3938 Отговорено 2 Декември, 2014 Тя:- Вътре ли си...?Той:- Да...!Тя:- Ми що не ми свети в зелено профила ти?!... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3939 Отговорено 2 Декември, 2014 Мадама с много голям бюст карала старo BMW.Заваляло дъжд, тя слезнала да си сложи чистачките и бюста опрял в капака на BMW-то .В това време минал пиян от там видял я и казал:- Госпожо, т`ва цял живот да го кърмиш HONDA няма да стане! Новото рекламно лице на Johnnie Walker е Кубрат Пулев...keep walking.... Кобрата се вози в такси. По едно време шофьорът го пита:- Тук ли да спирам?Пулев отговаря:- Не, не. Продължаваме напред. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmaxxxx 48 #3940 Отговорено 2 Декември, 2014 (Редактирано) Двама влизат в бар и почват да пият здраво. По едно време единия сръчкал приятеля си: - А бе, ти донесе ли някви пари? - Не. - Офффф, пак ще трябва да бием барманчето... Редактирано 2 Декември, 2014 от madmaxxxx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmaxxxx 48 #3941 Отговорено 2 Декември, 2014 Крокодил се изгубил в пустинята. Вървял и се лутал с месеци. Вече бил на предела на силите си, когато в далечината забелязал дребна фигура, която крачи с бодра походка към него. Когато приближила фигурата, крокодилът видял едно малко зелено гущерче: - Извинявай! - проревал крокодилът с изсъхнал глас - Тук някъде да знаеш да има вода? Гущерчето се сепнало, сякаш не забелязало крокодила преди това и казало: - Ми... не знам, ама чакай ей ся ще доведа брат ми.. И тръгнал с още по-енергична походка нанякъде. Крокодилът чакал една-две седмици. По едно време в далечината се задават две малки фигурки, които с бодра и енергична крачка крачели към него. Огледал ги крокодила и казал: -Кво става? Къде е водата? Гущерчето: -Ми не знам за вода, ама доведох брат ми. Крокодилът: - Как така няма вода, бе? Ми за кво доведе брат ти? Гущерчето: - Е как за кво? Да те пребием! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3942 Отговорено 2 Декември, 2014 Майката така силно изкрещя на детето:- " Веднага изхвърли това лайно ", че четирима хвърлиха недопушените си цигари, а един рязко се отдръпна от вървящото с него момиче.... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmaxxxx 48 #3943 Отговорено 2 Декември, 2014 Майката така силно изкрещя на детето: - " Веднага изхвърли това лайно ", че четирима хвърлиха недопушените си цигари, а един рязко се отдръпна от вървящото с него момиче.... Ахахахахахаххахахаха От близкия парк се разнесе втрещяващ момичешки писък, който постепенно се превърна в женски..... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmaxxxx 48 #3944 Отговорено 2 Декември, 2014 Човек се прибирал от работа вечер и за по-кратко през гробищата. Останала му от деня една баничка и решил да си я хапне по пътя. Добре ама... мъглата, тъмнината и тишината успяли да го постреснат по пътя му и той забързвал крачка все повече и повече, докато изведнъж.... Минавайки покрай един храст се подала една бледа, трепереща ръка и се чул изтормозен глас: -Даааааааааай..... Нашия се насрал от страх: -Б-б-б-б-б-б-баничката ли? -Неееееееееее....Хартииииииийкатаааааа... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3945 Отговорено 2 Декември, 2014 Настинка, шепнеш глас:-Докторът в къщи ли е?Жената, също шепне:-Няма го. Влизай. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #3946 Отговорено 4 Декември, 2014 Жена се занимава с едногодишното си дете в стаята му и му говори:- Щастливец си ми ти - наспа се, събуди се, похапна, поигра, сега акаш, след това пак ще заспиш.При това от тоалетната се чува гласът на мъжа и:- Имам право на това - неделя е! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3947 Отговорено 5 Декември, 2014 (Редактирано) Как е на японски да си поискаш свирка? Коленичиуа! ----------------- Разговор между близнаци: - Къде ходиш, бе пеераз? Мама вече два пъти ме къпа! Редактирано 5 Декември, 2014 от Imst 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3948 Отговорено 5 Декември, 2014 - Ти си прасе, погледни какво си направил! Знаеш ли какво е прасе?- Да, мамо! Прасето е детето на свинята! Седят двама старци на пейката.Покрай тях минава млада мацка с огромен бюст. Единият старец казва :- Ех, да бяхме по-млади !Другият отговаря :- Ти луд ли си, бе? За 5 минути удоволствие да загубиш 40 години трудов стаж! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3949 Отговорено 6 Декември, 2014 (Редактирано) Минава лекар на визитация в псхиатрията. Един пациент седи в коридора пред леген с вода и “лови риба” за Никулден...- Колко шарана хвана днес? – пита докторът.- Дай пет лева и ще ти кажа.Докторът дава парите.- Ти си осмият шаран... Редактирано 6 Декември, 2014 от Hunter 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #3950 Отговорено 7 Декември, 2014 Баба към внучето си:- Чедо абе на тоя кантар къде ми пише килограмите ?- Бабо да слизаш веднага от таблета! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3951 Отговорено 7 Декември, 2014 -Добър ден, имате ли картички с надпис "Скъпа обичам те, ти си единствена за мен " ?-Да-Добре, дайте ми пет 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #3952 Отговорено 7 Декември, 2014 Чък Норис казал,не може повече така,и спрял "Дързост и красота" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3953 Отговорено 8 Декември, 2014 Прибирам се - жената изчистила, наготвила, не дудне, в очите ме гледа.Викам си, ей тва е любов, щастие и семеен уют...Оказа се мигач, огледало и задна лява врата... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #3954 Отговорено 9 Декември, 2014 Най-големия враг на зомбитата са некрофилите! Когато попаднеш на поп-фолк парти разбираш, че „Планетата на маймуните“ е по действителен случай. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #3955 Отговорено 9 Декември, 2014 В реанимацията приемат яко натрошен и насинен мъж.Докторът:- Какво стана? С мотор ли се преби?- Не... кихнах в гардероба. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3956 Отговорено 11 Декември, 2014 Вчера в дома ми е влизал крадец... Нищо не е взел, но оставил на масата 20 лева и бележка: - Не е хубаво да се живее така..... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3957 Отговорено 14 Декември, 2014 "Вчера за първи път целунах Наташа Ростова по устните. Тя се смути, стисна си бедрата и ми счупи очилата!"Из дневника на Пиер Безухов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3958 Отговорено 14 Декември, 2014 Поручик Ржевски танцува с Наташа Ростова на бала. Тя: - Поручик, как намирате гърдите ми? Поручик Ржевски: - Ами... трудно... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3959 Отговорено 14 Декември, 2014 Надпис пред гаража:"Не спирай. Пукам гуми!!!"Около 14:00 собственикът излиза да си изкара колата и вижда пред гаража паркиран валяк, отстрани виси шило и бележка:"Успех" 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #3960 Отговорено 15 Декември, 2014 Арабски шейх си купува Хонда Ледженд. Пише чек, протяга го на продавача и казва:- А рестото ми го дайте във "Фолксваген"-и. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове