Jump to content

Hunter

Фен
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hunter last won the day on August 31 2018

Hunter had the most liked content!

Community Reputation

732 Excellent

About Hunter

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Асеновград

Recent Profile Visitors

5738 profile views
 1. Когато с Борко сме лъскали кенефите ( джендърите знаят ли тази дума ) с четка за зъби..... В 3 часа след полунощ... п.п. Нещастници!!! п.п.п. За теб, човек!!!
 2. Да живее България!!!
 3. Изчезнаха три мнения за три минути!!!
 4. Това е за теб!!!
 5. Митко... И аз съм Йотов!!! Наздраве, човек!
 6. Искам да те поздравя с нещо!!!
 7. Написах нещо, но един джендър ми го изтри! Просто имаш Брут в редиците си! Златозаторе!
 8. Павле, не се напъвай, че ще се наакаш, брат ми... В момента си говоря със златния ми приятел. Така..., че не се обаждай! Елементарно възпитание!!! Злато мое, не ме разбра! През десния джоб ми е, че никой не се отзова - това, по темата - къде се е запътила България! И ще става все по - зле! Знам, че го знаеш!!! Просто ми е болно! п.п. Дано този път ме разбра... И понеже се разчувствах, искам да те поздравя с нещо!
 9. Нищо не искам, човек... Даже в момента не карам и Хонда. Просто ми е... Болно! п.п. Жив и здрав да си! Само да не вземеш да ме сваляш, щот' съм чувал, че след скандал била най - страстната либоФ! Пък и нали съм си убавец!!!
 10. Здрасти Краси... Понеже с теб винаги сме си говорили на един език. Въпросът не е, дали е " възможно " а дали е коректно и дали не е... Те затова се наричат " лични " , защото имам нещо да кажа на някой и не искам друг да знае. Или бъркам! п.п. Жив и здрав да си!
 11. Първо - " земята " се пише с главна буква. Второ - Борко не ти е виновен за нищо. Само доказваш скапаното си его. Трето - направи си един " форум " у вас и там раздавай " правосъдие "... Четвърто - пак питам, кой точно беше ти, че да държиш сметка на хората... точно, в кой раздел пишат. Щото и мен ме захапа - като си много отворен махни другите. Ще обсъждаме теми от рода: - Колеги, щеката ми е суха. Помощ! - Вземи си по - дълга, бастун и ще се оправи колата. Или: - Помощ, колеги... Светна ми една жълта лампа... Ко да прая... - Споко, това е лампата на Аладин. Разтъркай бузите на жена ти и нещата ще се наредят! п.п. Zlatozator, ти сериозно ли...
 12. " Редовните " хора отдавна ги няма. И не ме разсмивай, защото... Когато с редовните хора творяхме неща и се градеше нещо, май... Не те срещах! Ще ти изброя поне 50 имена, които малко хора тук са чували! Защо ли..., ще ти кажа веднага. И... " единодушие " ми звучи като... " Днес ще правим свирки за един лев, нали така... Ок, разбрахме се... " Кой съм аз да ви развалям цената на " единодущниците "!!! И кой точно беше ти, да ми държиш сметка. С кой какви отношения съм изградил! Или ще обясниш на новите разбирачи, как им се подслушват личните съобщения! Или аз да го направя!!! И точно така, момченца! Ако не мислите и не говорите " правилните " неща... Аут! Пълна пародия на " ФОРУМ "... п.п. Ако изобщо знаеш смисъла на думата!!!
 13. Явно знаем всички отговори на света!!!!! п.п. Жалко...
 14. Бате Емо... Уж всички живеем, но не е баш тъй! Винаги ме е било страх, че само мачкам Земята... Търся смисъла на жалкото си съществуване и не го намирам!!! Нито в написаните ноти, думи... Ужасно е да си безполезен!!!
×
×
 • Create New...