Jump to content

Hunter

Фен
  • Мнения

    868
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Hunter last won the day on Август 31 2018

Hunter had the most liked content!

Обществена Репутация

736 Excellent

Относно Hunter

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Асеновград

Последни посетители

6844 профилни разглеждания
  1. Hunter

    Моля...

    ... боговете, момченцата или там... както се наричат... Ще съм благодарен да ме лишат от удоволствието, ... да съм част от блатото. Кое е блато - когато живота си отива, а остават някакви... Мирише! Изобщо няма да се опитвам да отварям очите на слепите! Безплатния лимит ми свърши!!! п.п. скоро една каракуда се опита да ме засегне, къде съм бил писал и какви връзки съм бил изградил... Алоу, това да не е публичен дом! Стойностните хора един по един си тръгнаха, дерзайте! Апропо, когато съм карал и ремонтирал Хонда - модели, до които не само няма да се докоснете, ами и няма да видите... няма да казвам 90 % от " хондаджиите " къде са били... п.п.п. На изпроводяк искам да поздравя малкото останали стойностни хора - те си знаят кои!
  2. Когато с Борко сме лъскали кенефите ( джендърите знаят ли тази дума ) с четка за зъби..... В 3 часа след полунощ... п.п. Нещастници!!! п.п.п. За теб, човек!!!
  3. Да живее България!!!
  4. Изчезнаха три мнения за три минути!!!
  5. Митко... И аз съм Йотов!!! Наздраве, човек!
  6. Искам да те поздравя с нещо!!!
  7. Написах нещо, но един джендър ми го изтри! Просто имаш Брут в редиците си! Златозаторе!
  8. Павле, не се напъвай, че ще се наакаш, брат ми... В момента си говоря със златния ми приятел. Така..., че не се обаждай! Елементарно възпитание!!! Злато мое, не ме разбра! През десния джоб ми е, че никой не се отзова - това, по темата - къде се е запътила България! И ще става все по - зле! Знам, че го знаеш!!! Просто ми е болно! п.п. Дано този път ме разбра... И понеже се разчувствах, искам да те поздравя с нещо!
  9. Нищо не искам, човек... Даже в момента не карам и Хонда. Просто ми е... Болно! п.п. Жив и здрав да си! Само да не вземеш да ме сваляш, щот' съм чувал, че след скандал била най - страстната либоФ! Пък и нали съм си убавец!!!
  10. Здрасти Краси... Понеже с теб винаги сме си говорили на един език. Въпросът не е, дали е " възможно " а дали е коректно и дали не е... Те затова се наричат " лични " , защото имам нещо да кажа на някой и не искам друг да знае. Или бъркам! п.п. Жив и здрав да си!
  11. Първо - " земята " се пише с главна буква. Второ - Борко не ти е виновен за нищо. Само доказваш скапаното си его. Трето - направи си един " форум " у вас и там раздавай " правосъдие "... Четвърто - пак питам, кой точно беше ти, че да държиш сметка на хората... точно, в кой раздел пишат. Щото и мен ме захапа - като си много отворен махни другите. Ще обсъждаме теми от рода: - Колеги, щеката ми е суха. Помощ! - Вземи си по - дълга, бастун и ще се оправи колата. Или: - Помощ, колеги... Светна ми една жълта лампа... Ко да прая... - Споко, това е лампата на Аладин. Разтъркай бузите на жена ти и нещата ще се наредят! п.п. Zlatozator, ти сериозно ли...
  12. " Редовните " хора отдавна ги няма. И не ме разсмивай, защото... Когато с редовните хора творяхме неща и се градеше нещо, май... Не те срещах! Ще ти изброя поне 50 имена, които малко хора тук са чували! Защо ли..., ще ти кажа веднага. И... " единодушие " ми звучи като... " Днес ще правим свирки за един лев, нали така... Ок, разбрахме се... " Кой съм аз да ви развалям цената на " единодущниците "!!! И кой точно беше ти, да ми държиш сметка. С кой какви отношения съм изградил! Или ще обясниш на новите разбирачи, как им се подслушват личните съобщения! Или аз да го направя!!! И точно така, момченца! Ако не мислите и не говорите " правилните " неща... Аут! Пълна пародия на " ФОРУМ "... п.п. Ако изобщо знаеш смисъла на думата!!!
  13. Явно знаем всички отговори на света!!!!! п.п. Жалко...
×
×
  • Създай нов...