Jump to content

Hunter

Фен
  • Мнения

    868
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от Hunter

  1. Hunter

    Моля...

    ... боговете, момченцата или там... както се наричат... Ще съм благодарен да ме лишат от удоволствието, ... да съм част от блатото. Кое е блато - когато живота си отива, а остават някакви... Мирише! Изобщо няма да се опитвам да отварям очите на слепите! Безплатния лимит ми свърши!!! п.п. скоро една каракуда се опита да ме засегне, къде съм бил писал и какви връзки съм бил изградил... Алоу, това да не е публичен дом! Стойностните хора един по един си тръгнаха, дерзайте! Апропо, когато съм карал и ремонтирал Хонда - модели, до които не само няма да се докоснете, ами и няма да видите... няма да казвам 90 % от " хондаджиите " къде са били... п.п.п. На изпроводяк искам да поздравя малкото останали стойностни хора - те си знаят кои!
  2. Когато с Борко сме лъскали кенефите ( джендърите знаят ли тази дума ) с четка за зъби..... В 3 часа след полунощ... п.п. Нещастници!!! п.п.п. За теб, човек!!!
  3. Да живее България!!!
  4. Изчезнаха три мнения за три минути!!!
  5. Митко... И аз съм Йотов!!! Наздраве, човек!
  6. Искам да те поздравя с нещо!!!
  7. Написах нещо, но един джендър ми го изтри! Просто имаш Брут в редиците си! Златозаторе!
  8. Павле, не се напъвай, че ще се наакаш, брат ми... В момента си говоря със златния ми приятел. Така..., че не се обаждай! Елементарно възпитание!!! Злато мое, не ме разбра! През десния джоб ми е, че никой не се отзова - това, по темата - къде се е запътила България! И ще става все по - зле! Знам, че го знаеш!!! Просто ми е болно! п.п. Дано този път ме разбра... И понеже се разчувствах, искам да те поздравя с нещо!
  9. Нищо не искам, човек... Даже в момента не карам и Хонда. Просто ми е... Болно! п.п. Жив и здрав да си! Само да не вземеш да ме сваляш, щот' съм чувал, че след скандал била най - страстната либоФ! Пък и нали съм си убавец!!!
  10. Здрасти Краси... Понеже с теб винаги сме си говорили на един език. Въпросът не е, дали е " възможно " а дали е коректно и дали не е... Те затова се наричат " лични " , защото имам нещо да кажа на някой и не искам друг да знае. Или бъркам! п.п. Жив и здрав да си!
  11. Първо - " земята " се пише с главна буква. Второ - Борко не ти е виновен за нищо. Само доказваш скапаното си его. Трето - направи си един " форум " у вас и там раздавай " правосъдие "... Четвърто - пак питам, кой точно беше ти, че да държиш сметка на хората... точно, в кой раздел пишат. Щото и мен ме захапа - като си много отворен махни другите. Ще обсъждаме теми от рода: - Колеги, щеката ми е суха. Помощ! - Вземи си по - дълга, бастун и ще се оправи колата. Или: - Помощ, колеги... Светна ми една жълта лампа... Ко да прая... - Споко, това е лампата на Аладин. Разтъркай бузите на жена ти и нещата ще се наредят! п.п. Zlatozator, ти сериозно ли...
  12. " Редовните " хора отдавна ги няма. И не ме разсмивай, защото... Когато с редовните хора творяхме неща и се градеше нещо, май... Не те срещах! Ще ти изброя поне 50 имена, които малко хора тук са чували! Защо ли..., ще ти кажа веднага. И... " единодушие " ми звучи като... " Днес ще правим свирки за един лев, нали така... Ок, разбрахме се... " Кой съм аз да ви развалям цената на " единодущниците "!!! И кой точно беше ти, да ми държиш сметка. С кой какви отношения съм изградил! Или ще обясниш на новите разбирачи, как им се подслушват личните съобщения! Или аз да го направя!!! И точно така, момченца! Ако не мислите и не говорите " правилните " неща... Аут! Пълна пародия на " ФОРУМ "... п.п. Ако изобщо знаеш смисъла на думата!!!
  13. Явно знаем всички отговори на света!!!!! п.п. Жалко...
  14. Бате Емо... Уж всички живеем, но не е баш тъй! Винаги ме е било страх, че само мачкам Земята... Търся смисъла на жалкото си съществуване и не го намирам!!! Нито в написаните ноти, думи... Ужасно е да си безполезен!!!
  15. Ми..... те това е мъжката любов... Няма граници! п.п. Мен ми липсват жените, ама това е друга тема...
  16. Hunter

    Покана...

    Каня администраторите...или там, както се наричат на диспут! Едно време са вадили шпаги, а сега всеки мишок се крие зад клавиатурата! Защо ли ви пиша... п.п. Жалка картинка сте!!!
  17. Някой да я изтрие, моля...
  18. И такааа... Равносметката - 151 прегледа и никой от Бургас. Или " колега " , който познава " колега " оттам. Да бе! Ааа... и една изпусната кола. На кой му пука!
  19. Явно и този път няма да стане. п.п. Днес търсих човек, за оглед... В Бургас. Не,... че го намерих. п.п.п. Както и да е!
  20. Благодаря ти, човеко... п.п. Нещо за теб!
  21. Преди години предложих нещо, но никой не ме отрази. Видях го във форума на Субару - разделили са си моделите и всеки, който е ходил да гледа нещо по скъпата ни Родина... споделя, така..., ако някой си търси нова каручка да знае, какво да очаква. Не да бие 13420 км. , за да открие нещо за скраб! Просто си разсъждавам! Ако мислите, че ще е от полза... Така де!
×
×
  • Създай нов...