Jump to content

mirott

Фен
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Neutral

About mirott

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic К20А3; Аccord Tourer K20A6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Вършец

Recent Profile Visitors

1542 profile views
 1. Привет на всички. За да се смени тази втулка не трябва да се сваля педала. Вади се шплента и щифта, и втулката излиза много лесно. Разбрах го по друга причина, по трудния начин...ама се наложи. Свалях педала, защото...се счупи в основата. Може на някой да му е полезно. Сваля се лесно, 2 гайки и 1 болт за ключ 12. Ако изгледате клипчето ще се види колко е лесно и бързо. Дано не се налага никому! Заварих го и сега всичко е ок. Поздрави!
 2. Така работи, когато климата не е на off. Когато си изключил климатика може с години да не чуеш перката...
 3. На "голямото его" Markony не можеш да му стъпиш на малкия пръст...гарантирам ти!
 4. Какво те кара да мислиш това?
 5. Пробвайте първо с регулиране на долната помпа.
 6. Огледалата са еднакви. Панорамни са и двете, никаква разлика няма. Аз съм с дясно огледало от английска кола...
 7. Свали само бутоните, не е нужно да сваляш кората. На щипки е, мисля в задния край на бутоните, подвираш тънка отвертка и нагоре беше издърпването... Потърси в нета клипчета.
 8. Сваля се стопа вероятно. На акорда се отвиват болтчетата и се избутва навън към калника. На щипки е.
 9. Да, но си смени термостата! Заминал е.
 10. А, Тино...нищо лично човек! Не ме разбирай погрешно. Минало-заминало. Все ми е тая. Нали искаше примери...! Но не е правилно за едни сватба за други брадва...! Според теб е комерсиална целта на Чавдар, така ли? И аз смятам както и други колеги, че някой ви е "ревнал" и за това сте се заинтересували. Все тая. Българска работа На Чавдар му имаме телефона... Може и на лични да си поръчваме или и там ще има проблем?! С отстъпка ли са "комерсиалните" лични или не се следят?! Да внася всеки по 3 стотинки на съобщение?! Благодаря.
 11. Чии правила?! Не ми отговорихте на въпроса-защо точно 30 лв?! Защото са такива "правилата" ли?!
 12. Абсолютно! Ако дава 50% пак ли ще му искате 30 лв на тема?!
 13. Значи някой прави нещо дето е удобно и лесно за всички. Носи тубички в багажника, носи до адрес, занимава се с куриери, поръчки...! Дали е Чавдар, дали друг-няма ядове. Ок-правила на форум. Аз друго да питам-на какво основание са определени тия 30 лв?! Ей така, 30 лв... И да-правилата на този форум не са за всички-личен опит! Ма се тая де, верно циганите са прави дето казват-българска ви работа... п.п. Понеже искате доказателства. Едно момченце, обслужващо форума ми шибва наказание, че съм написал в тема на колега от продава молба да сложи цена...! Забранено било. Ок, не съм видял, новобранец! Пращам му 8 теми в които има коментари, но няма наказания. Отговора му беше-не ме кефиш, лична преценка...
 14. Слаб ток на батерията?!
 15. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99342 Заповядай ! Нормално е да се прави реглаж с газ или без...аз лично отварям да "погледна" на 30-40 000 км.
×