Jump to content

mirott

Фен
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Neutral

About mirott

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic К20А3; Аccord Tourer K20A6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Вършец

Recent Profile Visitors

1647 profile views
 1. Привет. Залагам на слаб акумулатор. Проверете първо това. Успех.
 2. Имал съм бедна смес, богата смес и проблемен датчик. И за трите са светкали отделни грешки. Може и да светне дачтика заедно със сместа, теоретично. Но ако той е изправен а само сместа е кофти не би трябвало да светка за датчик. Пробвай като обедниш или обогатиш от настройките и ще разбереш най-лесно. Поздрави.
 3. Да, така е, но ще има и грешка за бедна смес. Няма да е само за датчика.
 4. P0325 - Knock sensor няма да светне от бедна смес, а светва от проблем със самия него. За бедна смес си има друга грешка. Както и за богата.
 5. Здравейте, останаха ми 8 броя шишета по 1 литър масло. 7 броя Тойота 0W20 и 1 литър Lexus 0W20. Цена за всичките 8 е 190 лв. По отделно също може. Миро, предпочитам тук на лични. Но може и тел-0894485753. Купувани са от тук: https://maxcar.bg/avtomobilni-masla/lexus-0w20-1l https://maxcar.bg/avtomobilni-masla/toyota-0w-20-1l
 6. Продавам накладки за ръчна, за Хонда Акорд 7 комби, става и за други модели. Купих ги за 30 лв, но нямам нужда от тях. При смяна на задните дискове установих, че моите са си на 50% и си ги оставих. Цена 25 лв 0897839487, Миро ACURA LEGEND LEGEND II LEGEND II Coupe HONDA ACCORD ACCORD VII (CL, CN) ACCORD VII Tourer (CM, CN) CR-V CR-V II (RD_) FR-V FR-V (BE) LEGEND LEGEND II (KA) LEGEND II Coupe (KA) LEGEND III (KA) LEGEND IV (KB_) ODYSSEY ODYSSEY (RL1, RA6, RA_) SHUTTLE SHUTTLE (RA) STREAM STREAM (RN)
 7. Привет на всички. За да се смени тази втулка не трябва да се сваля педала. Вади се шплента и щифта, и втулката излиза много лесно. Разбрах го по друга причина, по трудния начин...ама се наложи. Свалях педала, защото...се счупи в основата. Може на някой да му е полезно. Сваля се лесно, 2 гайки и 1 болт за ключ 12. Ако изгледате клипчето ще се види колко е лесно и бързо. Дано не се налага никому! Заварих го и сега всичко е ок. Поздрави!
 8. Така работи, когато климата не е на off. Когато си изключил климатика може с години да не чуеш перката...
 9. На "голямото его" Markony не можеш да му стъпиш на малкия пръст...гарантирам ти!
 10. Какво те кара да мислиш това?
 11. Пробвайте първо с регулиране на долната помпа.
 12. Огледалата са еднакви. Панорамни са и двете, никаква разлика няма. Аз съм с дясно огледало от английска кола...
 13. Свали само бутоните, не е нужно да сваляш кората. На щипки е, мисля в задния край на бутоните, подвираш тънка отвертка и нагоре беше издърпването... Потърси в нета клипчета.
 14. Сваля се стопа вероятно. На акорда се отвиват болтчетата и се избутва навън към калника. На щипки е.
×
×
 • Create New...