GS= 84 #3321 Отговорено 6 Март, 2014 Говорят си двама:-Абе знаеш ли коя е най-важната част от мъжкото тяло? -Миии, Главата? - Отговорил му другия-НЕ! Не е главата! -Ами кое е тогава? -Кожата! -Ама защо? -Как защо бее, тия т@шаци в шепи ли ще ги носиш!? 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3322 Отговорено 7 Март, 2014 - Скъпи, ти си невероятен - възкликва в леглото млада дама . - За първи път сме заедно, а аз вече съм бременна в третия месец ! ------------------------------------------------------------------------------- Мъж отива на лекар и се оплаква : - Докторе, боли ме там, под гърба .- Къде по-точно ?- Ами там, от долу на входа.- Такааа, докато го смятате за "вход", все ще Ви боли. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3323 Отговорено 7 Март, 2014 Скъпа, с колко мъже си била освен мен?- С 13!- Вчера каза 11?- Вчера си беше за вчера! Един фермер имал голямо стадо крави. Имал трима синове, които пасяли кравите. По едно време кравите взели да измират без причина. За да не фалира, бащата решил да изпрати най-големия син до големия град да доведе доктор да установи причината.Тръгнал той, пътувал що пътувал и срещнал в гората една горска фея.- Къде си тръгнал, юначе?- Баща ми ме прати да разбера от какво умират кравите...- Ако ме оправиш 10 пъти, аз ще ти кажа!Казал си юнакът "ех,че късмет" и се съгласил. Почнал 1, 2,5, 8,ама тя била много добра, изморила го и той не успял...Върнал се с увесен нос, разказал. Бащата решил да прати средния брат.Феята, обаче, като от по-млад поискала 15 пъти...Той капитулирал на 13-ия...Върнал се и той отчаян, а малкият брат изявил желание и той да отиде. Погледнали го с недоверие, но нямали избор, пратили го...Феята - като от най млад, поискала 20 пъти!Почнал той - 5, 10, 20, 30 пъти и не спирал, феята по едно време не издържала и изпъшкала:- Стига, стига, не издържам повечеееее...А той:- Ей сега ще разбереш от какво умират кравите!...и продължил... Сутринта се качва един пиян в автобуса и вика силно:- Всички отзат са ебалници, по средата манафи, а тия отпред педераси!Шофьора набива спирачки хваща го за врата и му вика:- Я кажи сега кои са педераси?!Пияният смело вика:- Ми ти такива спирачки наби, че всички се омешиха! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3324 Отговорено 8 Март, 2014 В обявата за работа пишеше "Необходими умения : работа в екип". Затова отидох на интервю облечен с любимия си анцуг. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #3325 Отговорено 9 Март, 2014 Не е вярно, че Опел не правят емоционално въздействащи коли. При вида на бяла Астра със сини буркани на всеки шофьор му спира дъха! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #3326 Отговорено 10 Март, 2014 Един актуален с днешната метеорологична обстановка : Защо "баба Марта" е толкова люта ... защото февруари е къс , а април мек :-D 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3327 Отговорено 10 Март, 2014 Трима математици се запили в една кръчма. Дошло време за сметката. Келнерът я донесъл, единият математик погледнал сумата и изфъфлил: - Земи оправи сметката... След малко, с видимо коригирана сума, келнерът пристигнал отново. Същият математик метнал едно око и казал: - А бре, момче, нал... ти казах вече, оправи си сметката... За трети път, вече блед като платно и придружен от управителя, сервитьорът се появил с нова, съвсем различна сума... А математикът, вече почти изтрезнял :- И този път не е точна... Аз менюто с цените не гледам, ама ний сме си трима души, поръчахме си еднакви неща, а тая сума на три не се дели без остатък... 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3328 Отговорено 11 Март, 2014 Три часа през нощта. И изведнъж съседа рита с крак по входната врата! Така се стреснах, че изпуснах бормашината. Един човек решил да се самоубива с успокоителни, но след 7-мото решил, че живота е прекрасен! 12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3329 Отговорено 11 Март, 2014 Българин влиза в турска дискотека с потник на който пише "Турците имат 3 проблема". Приближава се един турчин и го поразбутва:- Какви проблеми имаме бе?- Това е първият ви проблем - много сте раздразнителни.След малко много турци наобиколили българина.- Какви проблеми имаме бе? - пак същият.- Това ви е вторият проблем, когато не можете да разрешите сами проблемите си винаги се събирате на тълпи.След известно време българинът си тръгнал, а отвън го чакали същите турци и всичките с ножове.- Това ви е третият проблем - на престрелка винаги идвате само с ножове. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3330 Отговорено 11 Март, 2014 Пиян зет се прибира и звъни на вратата. Отваря тъстът. Зетят си свива ръката и изобразява кобра в бойна позиция и казва: - В къщи ??? Тъстът показва същото нещо, но с двете си ръце: - И двете 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3331 Отговорено 12 Март, 2014 Още от времето на Хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи.. 14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3332 Отговорено 12 Март, 2014 Един мъж често вечерял в кварталния ресторант; водел всеки път със себе си един щраус и едно мокро рижо коте. Поръчвал и като дойде сметката, изсипвал един джоб със стотинки, които винаги били колкото сметката. Един, два ..... много пъти и накрая управителят отишъл и го попитал:- Абе, пич, за щрауса и за котето няма да те питам, щото всеки може да си идва, с когото си иска тук. Ама, кажи ми само как го правиш, така че винаги знаеш колко ще ти е сметката.- Виж, шефе - отговорил човекът - ....хванах златната рибка.- Е, и? - попитал управителят.- Ми пожелах си едно дългокрако пиле с мокро коте и всичко да ми е точно... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #3333 Отговорено 13 Март, 2014 Старшина обяснява на новобранците принципите на гравитацията: - Ако изстреляме снаряд, той след време пада обратно на земята, защото му действа земното привличане. - А ако го изстреляме над водата? - Не знам, това не е наша работа - с това се занимават във флота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3334 Отговорено 13 Март, 2014 Влиза петокласник в магазин: - Лельо, дай едно тафе! - Моля? - Тафе бе, лельо, тафе! - Не знам какво е тафе! - Абе, тафе за пиене, тафево тафе със захар! - Съжалявам, не разбирам! -Е да ми ядеш тура тогава! - Марш от тук, калпазанин ниеден! Не те е срам! - Аааа, тура знаеш, а тафе не знаеш! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #3335 Отговорено 13 Март, 2014 Как викат на Ирена Кръстева и Делян Пеевски? Мамка му и прасе 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3336 Отговорено 13 Март, 2014 Снощи се събудих около три..................... и трите не ги познавам! 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3337 Отговорено 13 Март, 2014 (Редактирано) Млада жена отива да се изповяда в църква:- Отче, съгреших - купих си цигари от "Lafka".- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка"! ------------------------- Новобрачна двойка вкъщи. Той монтира огледало:- Достатъчно е само един дюбел отгоре, вторият отдолу, въобще не е нужен.Тя:- Щом са направени две дупки - трябва да се използват и двете!Той:- Добре, довечера преди лягане ще ти напомня за това... Редактирано 13 Март, 2014 от Драгойчо 9 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1485 #3338 Отговорено 14 Март, 2014 8-ми март. Мъжът седи пред телевизора и чете вестник, а жената мие чинии. Изведнъж мъжът се сеща, че е 8-ми март, а даже подарък не е купил. Без да спира да чете, казва:- Остави, скъпа, днес е 8-март, утре ще си домиеш. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3339 Отговорено 14 Март, 2014 (Редактирано) На този свят има трима мъже, които са готови да те подкрепят в труден момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker.... Редактирано 14 Март, 2014 от vesivanova 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #3340 Отговорено 14 Март, 2014 След катастрофа: - И следващият път като ти кажа "свий" ще завиваш, не да ми търсиш листче.. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #3341 Отговорено 15 Март, 2014 Мъж събудил през нощта жена си и подал чаша вода и аспирин.- Ама защо?! - учудила се тя- Мен не ме боли глава!Мъжът, събувайки си гащите:- АХААА ПАДНА ЛИ МИ! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #3342 Отговорено 15 Март, 2014 Не е вярно, че Опел не правят емоционално въздействащи коли. При вида на бяла Астра със сини буркани на всеки шофьор му спира дъха... :D 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3343 Отговорено 15 Март, 2014 Футболна среща между Русия и Германия. Резултат 2:0 в полза на немците. - Момчета! - чуват се крясъци на пиян дядо от трибуната за ветерани. - Ние ги победихме при Сталинград, Киев, Курск, а вие сте позор за нас! Грузинец, който седял до него, казал: - Тогава, дедо, беше друг треньора... Из статистиката на КАТ: Пияните водачи на моторни превозни средства игнорират масово знака "СТОП". Дрогираните водачи на моторни превозни средства дисциплинирано спират на знака "СТОП" и чакат да светне зелено. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3344 Отговорено 15 Март, 2014 Навремето е можело щъркел да ти донесе бебе, а сега паяк да ти отнесе колата... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3345 Отговорено 15 Март, 2014 Катерицата се прибира у дома. Катеричока я посреща още на входа: - Ама къде ходиш? Какво се случва? Къде беше толкова време??!?! - Оффф мани мани...отидох за лешници... и като ме хванаха едни...3 дни ме насилваха. - Как..как така 3 дни? Теб те няма от два дена! - Е да де, ама искат днес да продължим. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Xarabora 98 #3346 Отговорено 16 Март, 2014 Господине, защо убихте жена си след 30 години брак?-Ами, от мързел.Как така от мързел?-Ами, а днес, а утре... Двама приятели си говорят, и единият пита другия :- Абе, Иване, сега като преспя с жена ти, какви ставаме ние?А другият му отговаря :- Квит, Пешо, квит. Срещат се Крали Марко и Дарт Вейдър.След ожесточен двубой победител се оказал Крали Марко. Докато бърше Сабя Дамаскиня в черния плащ на Вейдър си дума "Дееба тоо астматик... за малко да ми извади очите с това фенерче" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3347 Отговорено 16 Март, 2014 Двама, едвам кретащи пенсионери, отиват към публичния дом. Единият притеснено : - Какво ще правим, ако не ни пуснат ? Другия : - Аз повече се притеснявам, какво ще правим, ако ни пуснат...!?! ----------------------------------------------------------------------------------------- -Жена, какво ще направиш ако спечеля от тотото ? -Ще ти взема половината и ще те зарежа бе кретен ! -Ми добре....ударих тройка, ей ти 1,50 и се изнасяй ! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3348 Отговорено 17 Март, 2014 Момичето: Красива ли съм? Момчето: Не. Момичето: Искаш ли да бъдеш с мен завинаги? Момчето: Не. Момичето: Ще се натъжиш ли, ако си тръгна? Момчето: Не. Момичето решава, че е чуло достатъчно и, че е много наранено, за това си тръгва със сълзи на очи. Момчето я хваща за ръката, поглежда я в очите и казва... "Също така спах с най- добрата ти приятелка." 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3349 Отговорено 17 Март, 2014 Катаджия спира пиян шофьор и му прави тест. Показал му дрегера:-Виж - 2,45-Олееееееее 3 без 15? Мойта ша ма убий! Софийски лектор чете лекция за вегетарианството в едно селско читалище: - Хора, вие цял живот ядете месо и не знаете колко е вредно. В кръвта ви се повишава нивото на холестерола ... От последния ред подвиква един 90 годишен дядо: - И краката мръзнат!... Лекторът учуден продължава: - Стесняват се артериите, сърдечният клапан изпитва двойно по-голямо натоварване...Дядото продължава:- И краката мръзнат!Лекторът заключва:- Всичко това води до ранно състаряване на организма...- И краката мръзнат!Лекторът не издържал:- Дядо, кажете какво общо имат краката?Дядото:- Да, аз съм вече на 90, а преди лягане като се набамкам с месо, така ми става к*ра, че ми издърпва одеялото и краката ми мръзнат! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3350 Отговорено 19 Март, 2014 Жена към съпруга си: - Скъпи, отивам да пояздя.... - Да, добре скъпа, конят вече трети път се обажда.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #3351 Отговорено 19 Март, 2014 Сладка 14 годишна ученичка търси да се запознае със симпатичен господин за забавен видеочат.Моят мейл: operacia-lolita@mvr.bg 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tpunep 46 #3352 Отговорено 19 Март, 2014 Баба и четиригодишния ѝ внук: — Сашко, виж бубу-то, бабе. — Как "бубу" бе, бабо, тва е Integra Type R... 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #3353 Отговорено 19 Март, 2014 Малко на актуална тематика Любовницата на Путин споделя с приятелка: -Поисках му грим, а той разбрал Крим. Сега не смея да поискам каляска... ________________________________ Напрежение сред македонците! Искат си Крим! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3354 Отговорено 20 Март, 2014 - Айше, ти девствена ли си? - Ааа.... още не съм..... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #3355 Отговорено 20 Март, 2014 Задача: Петя имала 80 пасти, изяла 74 от тях. Въпросът е... ЗАЩО ПЕТЯ ХОДИ С КЛИНОВЕ?!? 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3356 Отговорено 20 Март, 2014 Дошло време... може би 21.12.2012... и всичко се обърнало... планините станали поля, пустините - езера, океаните - пустини, абееее... всичко се обърнало... и тогава един *** отишъл до една стена и написал ТЕБИШИР 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3357 Отговорено 20 Март, 2014 -Не бях толкова пиян? -Брато, ти хвърляше хамстера си във въздуха и крещеше: "ДААВАЙ ПИКАЧУУУУУУУ" 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3358 Отговорено 21 Март, 2014 - Скъпи, аз хубава ли съм?- А, беeee... важното е да сме живи и здрави! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3359 Отговорено 22 Март, 2014 - Иванчо, вземи да оправиш бойлера, че няма топла вода - казала Марийка.- Марийке Ма, аз да не сам водопроводчик- Иванчо, крушката изгориа. Ще я смениш ли?- Марийке Ма, аз да не сам ел техникНа другия ден Иванчо се прибира крушката сменена в банията тече топла вода и пита Марийка:- Марийке, кой оправи водата и крушката?- Комшията бе, Иванчо.- Марийке колко му плати???- Ами той ми каза да му направия торта или да му направия ЕДНА СВИРКА.- И ти какво направи ли му торта???- Иванчо Бе, аз да не съм сладкарка. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3360 Отговорено 22 Март, 2014 Песимиста: - Не може да стане по - лошо. Оптимиста: - А - ааа, може, може... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове