Jump to content

GS=

Фен
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Neutral

About GS=

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  миниминимини-ме
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Казанлък/
 1. GS=

  ПТП с колега

  Никой не е застрахован от такива "инциденти" - тук вече идва въпросът за човечността. Реално потърпевшият си е с правото да се ползва със закона, да извика КАТ и да се регистрира целия инцидент в системата им.. Незнам обаче в случая, както няма щети по колата.. ще спечели ли или ще загуби от цялата работа. Може и нищожен да е инцидента, но се регистрира като ПТП, съответно участниците в него.. Хипотетично както се говори, че застрахователите ще започнат да следят историята на водачите, за да може участвалите в ПТП да плащат повече.. Същите тези няма как да знаят дали е било ПТП с 5 км./час без щети или ПТП с тотална щета.. Та освен загубата на време, занимавката с полицията, обясненията при застрахователя и т.н. нищо положително не виждам.. освен "Наказателната" мярка АКТ.. С 2 думи - затова са правилата и законите, в случай на спор и неуредица между страните, да се определи вината или да се отстояват правата..
 2. Бормашина БОШ!4 дни уикенд... организира ли си програмата за почивните дни?
 3. GS=

  Виц на деня

  На дело в съда разпитват мъж, който е убил жена си: - Защо убихте жена си след 30 години съвместен живот? - Еми.. така.. от мързел! - Как така от мързел? - Еми така... а днеска, а утре...
 4. Най-много ще слуша най-послушният от послушните! Имаш 2 кутии с храна - и двете полупразни, едната обаче е по голяма. От коя в коя ще пресипеш храната - от по-малката в по-голямата или от по-голямата в по-малката?
 5. Не си дал информация каква е колата и коя помпа /защото са 2 обикновено/, но все пак ... Мен преди години ме "остави" така на пътя помпата на съединителя и се прибирах на втора през половината град Ремонтът ми излезна 3.20 лева - въпросното гумено уплътнение може да се купи от магазин за хидравлични уплътнители по размер /както направих аз/, може би се продават и ремонтни комплекти за тия помпи, но не съм запознат. Та с 2 думи - ако си наясно, свали я тази помпа и действай. Има и лесен вариант - купуваш нова помпа и монтираш, или ти я монтират в сервиз
 6. GS=

  Няма празен ход

  Май нещо ти е объркана инсталацията - как така няма грешка като махнеш буксата на EACV-то? Нормално да нямаш празен ход - той компа ти явно въобще не засича, че има EACV!
 7. GS=

  Кой беше................

  Поздрави на колегата със синия Прелюд, с който се дръпнахме на светофара на железния мост на бул. Андрей Ляпчев, днес към 17:30-18:00ч. Незная дали чете форума, добре умирисахме пътя на гуми и бензин
 8. Колеги останаха разни дреболии .. ще има отстъпки - питайте!ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Изпарител БРЦ 100кW с Газов клапан - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 65 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова Плочка за газ свалена от моноинжекция Д15Б2 - 10 лв.
 9. дано.. по коледа! Какво ще си подариш за коледа?
 10. GS=

  B20A7 в сивик 5-та?

  От D15B7 мисля, че ще стане
 11. ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Филтърна кутия с филтър и маркуч към моно инжекцията - 12 лв. Изпарител БРЦ 100кW с Газов клапан - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 65 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова Плочка за газ свалена от моноинжекция Д15Б2 - 10 лв.
 12. Няма да имаш проблеми, аз съм местил моя също преди време !
 13. Греяна ракия, ако не помогне - утре вечер пак! Как приемате действията на Софийската община да "затваря" едновременно много възлови булеварди и кръстовища за реконструкция, в следствие на което да се е*ава мамата на целия трафик? Не е ли по-редно нещата да се случват в някакъв порядък?
 14. 2 стандарта са капачките, така че има значение от радиатора! Относно диаметрите на входа/изхода няма ядове!
×