Jump to content

GS=

Фен
  • Мнения

    476
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GS=

  1. Никой не е застрахован от такива "инциденти" - тук вече идва въпросът за човечността. Реално потърпевшият си е с правото да се ползва със закона, да извика КАТ и да се регистрира целия инцидент в системата им.. Незнам обаче в случая, както няма щети по колата.. ще спечели ли или ще загуби от цялата работа. Може и нищожен да е инцидента, но се регистрира като ПТП, съответно участниците в него.. Хипотетично както се говори, че застрахователите ще започнат да следят историята на водачите, за да може участвалите в ПТП да плащат повече.. Същите тези няма как да знаят дали е било ПТП с 5 км./час без щети или ПТП с тотална щета.. Та освен загубата на време, занимавката с полицията, обясненията при застрахователя и т.н. нищо положително не виждам.. освен "Наказателната" мярка АКТ.. С 2 думи - затова са правилата и законите, в случай на спор и неуредица между страните, да се определи вината или да се отстояват правата..
  2. Бормашина БОШ!4 дни уикенд... организира ли си програмата за почивните дни?
  3. GS=

    Виц на деня

    На дело в съда разпитват мъж, който е убил жена си: - Защо убихте жена си след 30 години съвместен живот? - Еми.. така.. от мързел! - Как така от мързел? - Еми така... а днеска, а утре...
  4. Най-много ще слуша най-послушният от послушните! Имаш 2 кутии с храна - и двете полупразни, едната обаче е по голяма. От коя в коя ще пресипеш храната - от по-малката в по-голямата или от по-голямата в по-малката?
  5. Не си дал информация каква е колата и коя помпа /защото са 2 обикновено/, но все пак ... Мен преди години ме "остави" така на пътя помпата на съединителя и се прибирах на втора през половината град Ремонтът ми излезна 3.20 лева - въпросното гумено уплътнение може да се купи от магазин за хидравлични уплътнители по размер /както направих аз/, може би се продават и ремонтни комплекти за тия помпи, но не съм запознат. Та с 2 думи - ако си наясно, свали я тази помпа и действай. Има и лесен вариант - купуваш нова помпа и монтираш, или ти я монтират в сервиз
  6. Май нещо ти е объркана инсталацията - как така няма грешка като махнеш буксата на EACV-то? Нормално да нямаш празен ход - той компа ти явно въобще не засича, че има EACV!
  7. Поздрави на колегата със синия Прелюд, с който се дръпнахме на светофара на железния мост на бул. Андрей Ляпчев, днес към 17:30-18:00ч. Незная дали чете форума, добре умирисахме пътя на гуми и бензин
  8. Колеги останаха разни дреболии .. ще има отстъпки - питайте!ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Изпарител БРЦ 100кW с Газов клапан - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 65 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова Плочка за газ свалена от моноинжекция Д15Б2 - 10 лв.
  9. дано.. по коледа! Какво ще си подариш за коледа?
  10. ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Филтърна кутия с филтър и маркуч към моно инжекцията - 12 лв. Изпарител БРЦ 100кW с Газов клапан - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 65 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова Плочка за газ свалена от моноинжекция Д15Б2 - 10 лв.
  11. Няма да имаш проблеми, аз съм местил моя също преди време !
  12. Греяна ракия, ако не помогне - утре вечер пак! Как приемате действията на Софийската община да "затваря" едновременно много възлови булеварди и кръстовища за реконструкция, в следствие на което да се е*ава мамата на целия трафик? Не е ли по-редно нещата да се случват в някакъв порядък?
  13. 2 стандарта са капачките, така че има значение от радиатора! Относно диаметрите на входа/изхода няма ядове!
  14. Ако се чувстваш така, значи те е завъртяло еднообразното ежедневие и трябва да се предприемат СЪОТВЕТНИ МЕРКИ за разнообразяване и положителни емоции! Как да използвам сушени лимони като подправка за супа?
  15. Задният има пломба от КАТ, също както колегата е казал - задължително трябва да има осветление. Ако си подготвиш място на бронята и осветлението - ще трябва да отидеш до КАТ да ти го преместят те и да го пломбират отново... По принцип не би трябвало да ти струва нещо, тъй като ако предположим, че си сменил задния капак поради удар например - не трябва да плащаш за пререгистрации и такива щуротии само защото трябва да се премести номера на новия капак...
  16. Няма такъв срам и позор с този национален отбор по футбол.. А не е като да няма кадърни играчи БЪЛГАРИ в клубните отбори. За мен вината си е на управленско ниво, респективно на държавата, която с година на година реже все повече бюджетите в спорта.. Няма как да искаме без да даваме! Добре, че имаме мотивирани спортисти от индивидуалните спортове, които в повечето случаи сами се финансират, за да славят държавата ни с постиженията си! От къде да си купя евтина течност за чистачки /зимна/?
  17. ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Компютър - ECU P04 - 15 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Филтърна кутия с филтър и маркуч към моно инжекцията - 12 лв. Изпарител БРЦ 100кW с Газов клапан - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 65 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова Плочка за газ свалена от моноинжекция Д15Б2 - 10 лв.
  18. Аз мисля, че ако са два модела - тиража ще е по отделно за всеки един - идеята на по-ниската цена с по-големия тираж е, че машината за печат се настройва да напечата определен брой еднакви листи, след което само някой служител ги "сглобява" като им постави спирала.Аз също съм на мнение, че винаги ще има разногласия за колите, които са на снимките, затова най-добре ще бъде ако бъдат по 2 коли на страница - така мисля, че всички популярни модели ще могат да се поместят. п.п. ще се радвам да видя и направен CIVIC 5 хечбек - има много брутални в нета Поздрави!
  19. Сипи си едно малко, удари го на екс, после удари още едно, после излез навън и се огледай за готини пички на някое барче Караш ли винаги колата или се съобразяваш, за да пестиш от гориво?
  20. О да, със сигурност! Само да разбера от колко часа и къде ще го дават!На какво налягане помпиш гумите на колата?
  21. Какво предлага фирмата ако тиражът е над 50 или над 100? Аз мисля, че ще се съберат повече от 50 мераклии! п.п. Направи една сметка колко време отнема поръчката, производството и доставката, така че преди коледните празници да ги има налични и сложи краен срок за записване
  22. Грешка №1 е точно Ламбда сондата.. най-евтиният ти вариант е да си я вземеш една друга... дори да не е това проблема, което е малко вероятно - ще дадеш по-малко пари отколкото на разни майстори да развиват теории за куп други повреди. /между другото аз имам такава едножилна изрядна за продан, ако искаш ми пиши/
  23. ОСТАНАХА: Едножилна ламбда сонда - отлична - 10 лв. Четирижилна сток ламбда сонда Д16З6 D16z6 - отлична - 35 лв. Компютър - ECU P04 - 15 лв. Външен Мап сензор MAP Д15Б2 - 8 лв. Дросел D16z6 без TPS - 10 лв. Изпускателен колектор от Д15б2 с термощита и тръбата след четворката - 25 лв. Филтърна кутия с филтър и маркуч към моно инжекцията - 12 лв. Изпарител БРЦ 100кW - на 1000 км след смяна на мембрани и уплътнения с оригинални такива - 60 лв. Газова бутилка 35 литра със сонда /размери 80см х ф25- пасва идеално по широчина в багажника на сивик 5-та/ и бонус 5 литра газ - 35 лв. или бартер за малка бутилка 15-20-25 литрова
×
×
  • Създай нов...