Jump to content

Nedkisa

Фен
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Neutral

About Nedkisa

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/20/1989

Profile Information

 • Кара
  CRX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Пловдивските срещи ги има. Организацията е за всяка последна неделя от месеца. Зимата от 16:00, а лятото от 18:00ч.
 2. На МОШ миниме-то ми направи автовоз като се дърпах с него, а даже мисля, че не даваше газ до края. Ванка, ако имаше още 50 - 100 метра от пистата и щеше да ме биеш Като зе да набираш зад мене си помислих, че ми угасна мотора хахахаха
 3. Нашата група сме 4 човека от Петък. Две двойни стаи.
 4. Аз карах двувалка с такива бутала. Степента идва на 8.3:1. Смених буталата с каквито трябва, ревизирах мотора и разлика във вървежа не съм осетил кой знае каква. И с едните и с другите бутала рекса ми вървеше доста прилично (питай Фена за последната сбирка на Сепарева баня ). Ако сега Д15-ката ти върви повече от двувалката значи освен буталцата си имал и други проблеми по мотора. П.П. Ванка, в кръга на шегата те споменах, всички видяхме защо отпадна тогава.
 5. Лично мое мнение е, че ако е започнала работа по организирането на такъв тип мероприятие това трябва да се каже. Така всеки, който има интерес ще види, че се работи по въпроса и има някакво развитие. Ако има ентусиасти и хора с връзки тук там и разбира се с желание да помогнат на организаторите да се свържат с тях. Казвам всичко това, защото от коментара на колегата atoma оставам с впечатление, че вече има създадена организация за НС2016, но това не беше известно до сега.
 6. Ами като има 5 форума и 50 групички по разни социални мрежи, за каква национална среща може да се говори изобщо. Истината е, че за едно такова мероприятие се изискват изключително много усилия и нерви, а реално няма обединение на феновете на марката и усилията отиват на вятъра. За това вече и на никой не му се занимава да си губи времето.
 7. Със сигурност двигателят ти не е Д16А8, защото той е двувалов, а твоя е едновалка. Другото което видях, е че липсва парче от блока. Най-евтиния варянт е да си вземеш обурудван блок от едновалов Д16 и да си прехвърлиш главата на него. След това слагаш мотора на твоята си кутия и не се занимаваш с глупости.
 8. Eй няма спирка тва момче .... Браво МОШ, само така и успех
 9. Има развитие по темата. В петък сложихме други дюзи за проба и колата се оправи. На компа си мига грешка 1, но чека не светва. Чак след като покарам 10 мин с една и съща скорост светва чека на таблото и интересното е, че няма значение дали карам на бензин или газ. Ламбдата е нова .
 10. Днес сложих друг компютър и нещата са без никаква промяна
 11. Ами организира се във фейсбука и започна малко на майтап, а се събрахме доста коли и то не само от Пловдив. Срещата не е седмична месечна или някаква друга, а просто ей така да се видим и да побъбрим. https://www.facebook.com/events/316817155181163/?fref=ts
 12. Всички се пазят за срещата на 8-ми Февруари.
×
×
 • Create New...