Jump to content

Nedkisa

Фен
  • Мнения

    108
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nedkisa

  1. Пловдивските срещи ги има. Организацията е за всяка последна неделя от месеца. Зимата от 16:00, а лятото от 18:00ч.
  2. На МОШ миниме-то ми направи автовоз като се дърпах с него, а даже мисля, че не даваше газ до края. Ванка, ако имаше още 50 - 100 метра от пистата и щеше да ме биеш Като зе да набираш зад мене си помислих, че ми угасна мотора хахахаха
  3. Нашата група сме 4 човека от Петък. Две двойни стаи.
  4. Аз карах двувалка с такива бутала. Степента идва на 8.3:1. Смених буталата с каквито трябва, ревизирах мотора и разлика във вървежа не съм осетил кой знае каква. И с едните и с другите бутала рекса ми вървеше доста прилично (питай Фена за последната сбирка на Сепарева баня ). Ако сега Д15-ката ти върви повече от двувалката значи освен буталцата си имал и други проблеми по мотора. П.П. Ванка, в кръга на шегата те споменах, всички видяхме защо отпадна тогава.
  5. Лично мое мнение е, че ако е започнала работа по организирането на такъв тип мероприятие това трябва да се каже. Така всеки, който има интерес ще види, че се работи по въпроса и има някакво развитие. Ако има ентусиасти и хора с връзки тук там и разбира се с желание да помогнат на организаторите да се свържат с тях. Казвам всичко това, защото от коментара на колегата atoma оставам с впечатление, че вече има създадена организация за НС2016, но това не беше известно до сега.
  6. Ами като има 5 форума и 50 групички по разни социални мрежи, за каква национална среща може да се говори изобщо. Истината е, че за едно такова мероприятие се изискват изключително много усилия и нерви, а реално няма обединение на феновете на марката и усилията отиват на вятъра. За това вече и на никой не му се занимава да си губи времето.
  7. Със сигурност двигателят ти не е Д16А8, защото той е двувалов, а твоя е едновалка. Другото което видях, е че липсва парче от блока. Най-евтиния варянт е да си вземеш обурудван блок от едновалов Д16 и да си прехвърлиш главата на него. След това слагаш мотора на твоята си кутия и не се занимаваш с глупости.
  8. Eй няма спирка тва момче .... Браво МОШ, само така и успех
  9. Има развитие по темата. В петък сложихме други дюзи за проба и колата се оправи. На компа си мига грешка 1, но чека не светва. Чак след като покарам 10 мин с една и съща скорост светва чека на таблото и интересното е, че няма значение дали карам на бензин или газ. Ламбдата е нова .
  10. Днес сложих друг компютър и нещата са без никаква промяна
  11. Ами организира се във фейсбука и започна малко на майтап, а се събрахме доста коли и то не само от Пловдив. Срещата не е седмична месечна или някаква друга, а просто ей така да се видим и да побъбрим. https://www.facebook.com/events/316817155181163/?fref=ts
  12. Всички се пазят за срещата на 8-ми Февруари.
  13. Като тръгнах да разкачам и забелязах нещо странно. Светодиода на компа мига, а чека не свети. След разкачането на компа мигането спря и двигателя взе да работи ужасно. След известно каране отново взе да мига без да свети чека и работата се пооправи, но не е както трябва.
  14. Компютьра не е чипван. Това е идея и ще го пробвам с разкачането. Интересно е че всичко започна изведньж както вьрвеше страхотно и .... ужас.
  15. Компютър не съм сменял за проба. И при мен към 3500 - 4000 об. прекъсва ужасно. Реших да я мъча извънградско и след 5 мин. каране с 80км./ч. ми светна чека "грешка 1" и колата заби муцуната. Прехвърля ли на гас всичко се оправя и колата върви без проблеми. Проблеми взеха да се проявяват и в празния ход на бензин. Ако не държа обороти с педала на гаста като е студена гасне. На гас всичко това го няма.
  16. Смених ламбдата и резултата е без промяна. Мерих налягането в рейката и е като по учебник. Чистих резервоара, смених горивния филтър, свещите, комутатора, капачка и палец. Резултата е нулев. Остава инжекторите да правят мизерии, а са чистени.
  17. С това сгъстяване + турбо и ще и се нарадваш много бързо. Ако искаш турбо разреди колата до стокова степен или по-ниска. Освен това ми се струва, че тая турбинка дето мислиш ще дойде малко големичка за тоя мотор. Това си е лично моя мнение нека и някой по запознат с турбо моторите да пише
  18. Колеги имам Сивик 4-та с двигател Д15Б2, на който съединителя е на последни издихания. Имам и ЦРХ с Д16з5, на който сложих чисто нов съединител Валео преди 10000км. Идеята е да сложа керамика на рекса, а Валеото на четворката. Някой има ли представа дали ще стане номера.
  19. Май май месечни и седмични срещи по паркинги нямат почва в нашия град.... за това предлагам срещите да се провеждат в някое заведение ....
  20. Айде, че Рекси само ме пита кога пак ще го закарам нататък
  21. Аз мисля, че тази година няма да стане вече среща. Въпреки това ако има желаещи мога и аз да намина.
×
×
  • Създай нов...