Jump to content

frisko

Honda Brothers
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

253 Good

About frisko

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/11/1979

Profile Information

 • Кара
  Civic d16 , d14,n22 ; Prelude f20
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

27020 profile views
 1. Какво смяташ ти, не ме интересува. Имам право на мнение и това не е в твойта компетенция да го решаваш. Изказах мнение, придобито от опита ми с такива като теб, всеможещи и всезнаещи, които се оправят сами с всичко и после някой друг им е виновен. И за да си информиран по-добре, ще ти кажа, че всеки мой клиент е бил придружен при завеждане на щета и съм я завел лично при застрахователя, за да не творят глупости които после никой не може да оправи и щетите се отказват. Може би до момента имам 2 или 3 щети само, при които не съм постигнал това което искам. Едната я платих лично от джоба си, защото считам, че така беше редно. Отказаха я по моя вина, съответно поех сметката към сервиза и клиента ми си получи отремонтирания автомобил. Застраховател няма да ти препоръчам, явно си достатъчно компетентен за да го правя, но ще ти дам съвет в тая насока - обстановката се мени и следвай силния на пазара, не бъди верен на "правилния" си избор, че от там губите по 1 кола в щета и т.н. Рано или късно всеки се озовава там с листчето в ръка и почва да твори и да хитрува. Застрахователите не са расли в гората и не ядат доматите с колците. В 90% от случаите отказаните или недобре платените щети, са такива благодарение на "знаещи" и "можещи" собственици. Успех........ п.п Не се притеснявай за мойте клиенти, те са си добре, аз знам какво им продавам и те знаят какво купуват и защо го купуват. п.п2 Личния ми автомобил е застрахован в Булстрад и понеже съм аматьор си снимам автомобилите сам (не само мойте, ами и на клиентите ми) и не ходя на огледи в техен пункт (това трябва да ти говори нещо, евентуално) п.п3 Една от читавите компании я затриха съвсем наскоро. Оставям на знанията ти да измислиш кой и защо.
 2. За да не чакате да имате нужда от опит, има едни хора, наречени застрахователни агенти и брокери, които се грижат за полиците и автомобила Ви при нужда и всеки път когато дойде време за подновяване Ви информират в обстановката и кое е най-добро за Вас и колата Ви. Туй то....... да с това се занимавам и ако имате питанки, на ЛС. Не сравнявайте кой каква оценка е получил. Всеки автомобил е индивидуален , оценката му също.
 3. Срещи в София се провеждат всяка сряда на бензиностанция Еко на бул"България" ot 20:00ч. и всяка първа неделя от месеца на паркинга на Home Max в кв.Враждебна пред KFC от 15:00ч.
 4. Откриваме сезона на 28.04.2018г на добре познатото летище Крайници, до гр.Сапарева баня Начало - 10:00ч. класовете ще бъдат: клас А - до 1400см3 - под въпрос? клас В - до 1600см3 клас В1 - Д серии до 1600см3 клас С - до 2400см3 клас D - над 2.4 и турбо/нитро коли такса за участие - 10лв на автомобил ( един автомобил участва само в един клас с един водач ) Нощувките ще са в хотел Енергоремонт в курорта Паничище на 27 и 28.04.2018 27.04 - 23лв нощувка със закуска 28.04 - 47лв нощувка със закуска и куверт за вечерта, DJ и др. Записвания на тел.0888033220 и ЛС на Никола Диловски ( frisko) Плащане на нощувки и таксите за участие, можете да заплатите по банкова сметка: Титуляр: Сдружение Хонда Брадърс Райфайзен банк IBAN: BG89RZBB91551007912666 BIC: RZBBBGSF Основание за внасяне: участие и/или нощувки в Хонда Драг Дей 2018 Превод НЕ МОЖЕТЕ да направите по Еконт Парите за подкупи, корупция, нареждане на класиране и всякакви други от сорта, както и кашоните с уиски и мезета, моля изпращайте само по еконт
 5. 100 човека да питаш, 100 мнения за храненето ще ти дадат. Един яде на корем, един не яде въглехидрати, един набива мазнини и пак слабее, шести тича кат откачен и не яде нищо и пак дебелее - всичко е строго индивидуално. Policeman( Пепи) ти го е казал най-добре. Трябва постоянство и в движението и в храненето. Не да ходиш с кантар да мериш всеки грам, това са крайности. Много добре си го беше казал в началото - без сладко, без хлебни и без газирано е супер ефективно начало, комбинирано с движение и упоритост резултатите няма да закъснеят. И като много ти се дояде нещо, хапни си малко - душа носиш. И после продължи по същия път. ИНАТ трябва за свалянето на дългогодишната инвестиция. Айде и аз докато давам акъл, да се мятам на пътеката за днешните 45мин на 5% наклон с 4.5км/ч.
 6. Аз ще отговоря публично - не съм писал много време и няма и да пиша скоро. Твърдо НЕ - по темата. Извън темата, проявявам интерес към закупуване на форума и се интересувам продава ли се и на каква цена?
 7. Ти както подкара няма да оставиш за мене място бре....
 8. Съвсем различно топло е. Лично на мен ми харесва в пъти повече от конвектора.
 9. Афектиран съм, защото някой, който не ме познава дори, ме определя като някакъв си....инфрареда не е спиран от 2 месеца. Снощи при външна температура -20, децата спяха отвити. Е, срам ме е да кажа, че съм се преебал сигурно. п.п Оставил съм собствените си деца да умират от студ като песове, не ми вярвайте на думите
 10. Също така, Ганъо има много яката черта да плюе всичко, което не познава и не съвпада с неговия избор или един приятел ми каза, аз не съм пробвал. Ако не забеляза ползвам инфраред в стаята на децата. Ако това не ти говори нищо, значи е безсмислено да ти се обяснява каквото и да е. Още повече, че базата за сравнение ми е точно Адакс, с който се топлеха преди това. Температура същата, сметка на 50%, в неизолиран и със стара дограма апартамент.
 11. Еми понеже и аз сериозно намесих нещата, ще ти го кажа директно - стаята, която отоплявах с Адакс 2000W, сега отоплявам с инфраред панел 800W Ясно е, че всичко е изчисления, кубатури, изолации и т.н. Обаче сметката за тока ясно си показа разликата, при една и съща топлина в стаята Всеки сам си избира кое да ползва, но не възхвалявайте нещо спрямо друго, което не знаете какви резултати дава. Дерзайте пичове, аз седя на слънце пред телевизора ХО ХО ХО
 12. Само ще подметна, че разликата в сметката за ток между Адакс и инфраред радиаторите е доста сериозна. Не говоря наизуст, позлвам и Адакс конвектор в една от стаите си и имам реални наблюдения.
 13. Няма да пиша на лично, ще го споделя с всички. Ползвам 3 инфрачервени радиатора към момента. Един 800вата отоплява стаята на децата и поддържа температура около 18 градуса в последните 5 дни при външна температура -5 -10( усеща се като 22 - реално не е супер топло в стаята, но усещането е за топлина) Стаята е около 17кв.м. и се намира в панелен блок, неизолиран и със стара дървена дограма. Другите два, с мощност 600вата всеки отопляват стая около 25кв.м в къща на село и се справят блестящо. При интерес към инфрачервените радиатори мога да Ви препоръчам фирма Ред сън - ако се приема като реклама изтрийте го. Търсите Емил - той е човекът който може да ви даде супер много информация по въпроса По споровете които се оформят - варианта който според мен е най добър особено за къща е Термо помпата. Висока първоначална инвестиция и минимални последстващи разходи. Аз лично съм се спрял на този вариант за отопление на къщата си и нещата са в процес на изпълнение.
 14. Там всички се унасяме и даваме газ......според мен все още не работи, но това си е мое мнение и не е сигурно Ако пък работи, очаквам 5-6 снимки за последните 2 седмици
 15. Имаме опит с тия.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152030977793170&set=pb.616273169.-2207520000.1447958856.&type=3&theater
×
×
 • Create New...