Jump to content

gyliver

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gyliver

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Костинброд
  1. Ами и аз мисля,че няма как,но все пак да попитам може да са измислили нов начин знам ли. Дори и ако аз отида да си регистрирам колата пак няма как бали така?
  2. Колеги въпроса е следния. Имам кола докарана преди 1 седмица от чужбина без номер е ще я препродавам. Днес хора са дошли на оглед и приятел им я е показал и те са изкарали колата и са карали и са минали при камера с ограничение 50 със 65 км.Има ли шанс по някакъв начин да дойде глоба някаде?
  3. 8. (нова -ДВ, бр. 19 от 2015 г.) обозначават чрез поставяне на пътни знаци, оповестяват в средствата за масово осведомяване или на интернет страницата на Министерството на вътрешн ите работи участъка от пътя, на който се осъществява контрол по спазването на правилата за движение чрез автоматизирани технически средства или системи. Означава ли това,че само на тези опоменати места снимат?Според мен да
  4. Това актуално ли е,Защото на Картата няма Сложена патрулка след отклонението от околовръстното за Враня,а я видях 1 там преди месец на около 200-300м.след отбивката в локалното,но дали имаше камера незнам
  5. Благозаря колета аз предполагам,че до към 5 месеца ще са ме потърсили.
  6. А пак ли в срок от 1 год. Не са те потърсшли значи няма да го направят?
  7. Да колега извинявам се, значи това са актуалните глоби.Според вас за 55 км над ограничението като е по-фрапантно нарушени не би ли трябвало по-бързо да те потърсят ?
  8. Просто пише наказанието,не пише как се съставя глобата. Щом казвате,че над 50 се вика в кат значи и така,но предполагам,че те викат бързо щом е с толкова над превишението или греша колеги ? Поздрави!
  9. Колеги вече от камерите мобилните не се ли изпращат само ел. Фишове?
  10. Ще кажа,че ще пътувам и искам,ако съм заснет да си платя,защото ще напускам страната.
  11. Колеги във видео контрол ако отида и им кажа дата на мое евентуално заснемане могат ли да ма кажат заснет ли съм или не? Поздрави!
  12. Колега за 1та година е вярно.А казвам,че 1 година след заснемането ако не е издадено Наказателно постановление или идаден фиш не може а се издаде. Чл. 34. (1) (Изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., доп., бр. 102 от 1995 г. и бр. 12 от 1996 г., доп. - ДВ, бр. 61 от 2002 г., доп. - ДВ, бр. 39 от 2005 г., в сила от 12.08.2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 97 от 2007 г., доп. - ДВ, бр. 77 от 2011 г., доп. - ДВ, бр. 17 от 2013 г.) Не се образува административнонаказателно производство, а образуваното се прекратява, когато: а) нарушителят е починал; б) нарушителят е изпаднал в постоянно разстройство на съзнанието; в) това е предвидено в закон или указ. Не се образува административнонаказателно производство, ако не е съставен акт за установяване на нарушението в продължение на три месеца от откриване на нарушителя или ако е изтекла една година от извършване на нарушението. И колеги колко време горе доло трае обработването?
  13. Колеги,а на какво разстояние снимат мобилните камери горе доло? И от такава камера до колкото знам само ел. фиш се изпраща,а не призовка за явяване в КАТ нали така поне от тази година мисля,че е така?
  14. Не съм си сменял адреса.Мога ли да си направя справка в кат преди да получа фиш и тя да е достоверна? До колкото знам 1 година след евентуална заснемане,ако не е получен фиш данните се триели и не можела да се получи.Така ли е ? Поздрави!
  15. Здравейте колеги! Преди месец и нещо се опасявам,че ме засне мобилна камера на околовръстното след разклона за Враня. Карах бързичко,но вече на раклона намалих до нормална скорост и след около 200 метра беше патрулката не знам дали имаше камера знак нямаше.Въпроса ми е на какво разстояние снимат мобилните камери и мога ли да отида в кат София да си направа справка или нещо за да разбера дали съм заснет да не го мисля само?Някой знае ли дали там стой кола с камера става въпрос от чипита посока лозен?Ако са ме заснели до колко време горе доло ще пристигне до мен честитката от София област съм.Също така точно като минах при патрулката бях успоредно с друг автомобил.И могат ли да снимат рез мантинелата? Поздрави!
×
×
  • Създай нов...