Jump to content

Николай Димитров

Фен
 • Мнения

  126
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Николай Димитров

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 20.06.1994

Contact Methods

 • Skype
  nikolai4o_94sl

Profile Information

 • Кара
  като пенсионер/Honda Civic D14 98'
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен
 1. Проблем с Н4 лед крушки

  Колеги,никакъв ефект от тези филтри от клипа!Някакви други предложения?
 2. Проблем с Н4 лед крушки

  Благодаря,колега!Надявам се да помогне!
 3. Проблем с Н4 лед крушки

  Защо ти звучи смешно,колега?!За такъв проблем съм чувал и при използване на китайски ксенони..
 4. Проблем с Н4 лед крушки

  Привет,колеги!Сложих на колата лед крушки Н4,но се появи един проблем!При цъкането им се получават смущения в радиото и започва едно яко пращене...нито една станция неможе да се слуша!Някой друг сблъсквал ли се е с такъв проблем и има ли някакво решение?Благодаря предварително!
 5. Още един Хонда фен с нова играчка

  Добре дошъл в клуба,колега!Пожелавам ти много безаварийни километри с тази красавица!
 6. Зимни гуми

  Колега и аз съм за Fulda по-скоро..вече 4та зима ги карам,само че отидоха за задни вече а отпред съм с Lassa вече 3 зима ще почват и те и съм много доволен!
 7. Вместимост резервоар 6-та

  При мен стрелката е много чувствителна!При най-малкия наклон или неравност веднага се забелязва разлика в нивото.Понеже пътувам постоянно до Варна по магистрала Хемус,някъде към 20км преди Варна има 2 последователни остри завоя и там направо се вижда как стрелката пада и на излизане от завоите се връща на положението,на което трябва да е..
 8. Механизми стъклоповдигачи за сивик

  При мен няма значение дали е включен или изключен двигателя. Просто се движат бавно и ме дразнят.. хаха
 9. Механизми стъклоповдигачи за сивик

  Колеги, при мен движението на прозорците е много бавно и нагоре, и надолу. Няма някаквко пристъргване, почукване или тресене на прозорците. Дали ще се оправи проблема, ако сваля механизма и го напрсъкам с WD-40 или го намажа с нещо друго, което да го смаже?
 10. Хидравлично масло

  Ами аз, тея дни трябва да я карам на майстора да смени отзад тампоните,че са ми скъсани и ще му кажа и за това масло - направо да го смени.А по принцип, какво масло е най-добре да се сложи, само оригинално на Хонда ли?
 11. Хидравлично масло

  Колеги,малко да пораздвижа темата с едно въпросче!И аз съм със 6та хеч D14A4 и гледам,че нивото в казанчето на хидравличното масло е почти на минимум.Според вас само да долея ли или да подменя цялата течност в системата?Ако трябва да се подменя,колко е цялото количество течност?
 12. Тема за обсъждане на автомобили (Сивик) от обяви!

  Здравейте колеги!Някой да е гледал тези автомобили--> http://www.cars.bg/c1331084 http://www.cars.bg/c1653229 http://www.cars.bg/c1956575 http://www.cars.bg/c1792993
 13. Проблем със съединител Сивик 6та

  Колега АМД,сега няма теч поне видимо..ще следя изкъсо казанчето и ако вземе да намалява течността ще търся проблема в някоя от помпите!
 14. Проблем със съединител Сивик 6та

  Колеги оказа се моя грешката...Нивото на течността в казанчето е било много ниско и сега от студа течността се е свила и е паднала под минимума.Проблема се реши с доливане и обезвъздушаване на системата.На пръв поглед нямаше никакви течове,но сега ще следя изкъсо течността.Ако почне да намаля ще търся проблема в някоя от помпите.
 15. Проблем със съединител Сивик 6та

  Здравейте,колеги!Вчера усетих съединителя си,че е много мек и хода му беше много малък.Тръгнах да се прибирам към вкъщи и по пътя усетих че с всяко следващо натискане на педала,той става все по-мек а хода му все по-къс...едвам се прибрах и на всичкото отгоре като паркирах пред блока неможах да изключа от скорост и колата в момента е оставена на задна.Преди малко слизах пред блока да проверя какво е положението и вече съединителя грам не ме отразява,педала хлътва и после се връща много бавно.Според вас дали ще е само помпата или целия съединител може да е заминал...Става въпрос за Сивик 6та Д14А4.Ще съм много благодарен ако дадете съвети/мнения,колеги!
×