ceco_accord 6013 #5601 Отговорено 25 Януари, 2021 - Отнякъде хващам WI FI с име "23 см". Знаете ли как да разбера в кой апартамент е рутера? 1 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5602 Отговорено 26 Януари, 2021 - Муцка, нещо не си на кеф? - Ами, чувствам се някак смачкана. - Ако искаш, мога да те опъна. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5603 Отговорено 27 Януари, 2021 Гледам днес в бистрото един седи и си пие кафето. Без смартфон, без таблет!!! -Егати и писхопатът! 2 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5604 Отговорено 29 Януари, 2021 Слизам да прибера Ледженда в гаража и заобикаляйки го цъкам дистанционното, обаче не реагира. Пак цъкам и пак не иска. Викам си, бе кво стана с тоя акумулатор - днес си беше ОК. Докато ръгам ключа, виждам по фугите на плочките нещо черно. Поглеждам под колата - голяма локва. Ъ. Близвам - сладка и стипцава, по пръстите черно. Оглеждам и карантиите - сухо, даже катализатора си е там. Изправям се и в тва време погледа ми попада на задното стъкло. Здраво е, но на мазни петна. Багажника също, но нали е черна, не му личи толкова. Чувам някой вика Цециии. Поглеждам нагоре към нашия балкон, но погледа ми минава през чучура на първата тераса, а от него се оцежда аналогична гнус. Значи комшията пак си е ремонтирал скоростната кутия. Някой продължава да вика Цеции - жената, моята, от 2 балкона по-наторе: Цециии, кво сънуваш бе? Слава Богу, събуждам се. Требе а спра да го чета тоа форум, че веке хорските проблеми взех да сънувам! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5605 Отговорено 30 Януари, 2021 Май го имаше по-напред в темата, ама ... Колкото по-малко чета форуми, толкова по-малко проблеми имам с колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5606 Отговорено 30 Януари, 2021 Off Topic Споделеното снощи не е в тая посока, а по-скоро че като нямам свои, преживявам проблемите на колегите, но и ти си прав, макар че неинформираност и некомпетентност са различни неща. Друг е въпросът доколко форумът е релевантен на компетентност, а със сигурност "щраусът с глава в пясъка" не е добра идея за самия него, макар да се чувства в мнима безопасност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 769 #5607 Отговорено 30 Януари, 2021 Off Topic Tова добре, че е жена ти, иначе щеше да отключиш с ключа и при опита да запалиш щеше да се окаже, че вярно акуто е паднало, щеше да ходиш да вземеш лиделското зарядно и да го заредиш, след това щеше да запалиш, да включиш на директна и при опита да тръгнеш двигателя щеше само да изфорсира на място и до там, щеше да си кажеш бах мама му, пак ли натискам и спирачката с тия чепици, ама не, щеше да слезеш и да отвориш капака и какво да видиш, трансмисията я няма, тогава щеше да усетиш, че комшията не ремонтира неговата трансмисия, а твоята, защото предната вечер на по ракийка си му подхърлил, че чуваш странни звуци от нея 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5608 Отговорено 30 Януари, 2021 Off Topic И ти си хуморист-крими-конспиратор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5609 Отговорено 30 Януари, 2021 Поръчал си един пияница чаша ракия, отпил, но му станало лошо и умрял. Отишъл на небето и се замолил на Бог, да го върне поне да си допие чашата. Съгласил се Бог, но казал, че вече не може да се върне в човешки вид. -Ще те превърна в паяк, ще се изкатериш на тавана точно над чашата, ще пуснеш нишка и така ще достигнеш чашата. Съгласил се човека и се озовал на тавана. Доплъзял над чашата и почнал да пуска нишка. Но тавана висок и спрял, нишката не достига. Напънал малко и пак тръгнал надолу. Пак спрял. Напънал повече пак тръгнал. Вече усещал аромата на питието, но пак свършила нишката. Напънал още, но нищо. Напъвал, напъвал с всичка сила и изведнъж чул глас: - Гошо, какво сънуваш? Събуди се, че се насра бе човек. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5610 Отговорено 30 Януари, 2021 Off Topic Off Topic Вицове за сънища много, ама моето си е истински сън. Писах го след като ме събудиха. И друг път съм измислял и писал вицове тук, ама горнато си е голата истина, макар че бех заспал с дреите на диваня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5611 Отговорено 1 Февруари, 2021 На 30.01.2021 г. at 14:53, Rakeem написа: Скрий съдържанието ... при опита да запалиш щеше да се окаже, че вярно акуто е паднало, щеше да ходиш да вземеш лиделското зарядно и... Off Topic Сънят ми се оказа пророчески. 40 часа на нехлопнат багажник в гаража и - "ойде тока у ряката". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5612 Отговорено 1 Февруари, 2021 Руски шеги за студа. Забележка: всички температури са в Целзий. +20° - Гърците си слагат пуловери (ако могат да намерят такива). +15° - Хавайците включват печките (ако имат такива). +10° - Американците треперят, а руснаците садят краставици. +5° - Виждаш си дъха. Италианските коли не палят. Норвежците си взимат вана. Руснаците шофират с отворени прозорци. 0° - Водата в Америка замръзва. В Русия се сгъстява. -5° - Френските коли не палят. -10° - Планираш ваканция в Австралия. -15° - Котката ти настоява да спи в леглото ти. Новрежците си слагат пуловери. -18° - Властите в Ню Йорк пускат топлото. Руснаците отиват на последен пикник. -20° - Американските коли спират да палят. Хората в Аляска слагат дрехи с дълги ръкави. -25° - Немските автомобили не палят. Хавайците умират. -30° - Политиците започват да мислят за бездомниците. Котката ти спи в пижамата ти. -35° - Твърде студено е да се мисли. Японските коли спират да палят. -40° - Планираш двуседмична гореща вана. Шведските коли също спират да палят. -42° - Градският транспорт в Европа спира. Руснаците ядат сладолед на улицата. -45° - Всички гърци са мъртви. Политиците най-сетне започват наистина да правят нещо за бездомниците. -50° - Клепачите ти започват да залепват, когато мигаш. В Аляска хората започват да затварят прозореца на банята. -60° - Полярните мечки потеглят на юг. -70° - Адът замръзва. -73° - Финландските социални служби евакуират Дядо Коледа от Лапландия. Руснаците слагат ушанки. -80° - Адвокатите слагат ръцете си в собствените си джобове. -114° - Етиловият алкохол започва да замръзва. Руснаците стенат. -273° - Абсолютна нула. Субатомните частици спрат движението си. Руснаците слагат ботуши. -295° - 90% от планетата е мъртва. Руският национален отбор по футбол печели световното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5613 Отговорено 3 Февруари, 2021 Лекарите съобщиха че, ще започнат да ваксинират срещу КОВИД 19, първо собствениците на Дачия. Причината е липсата на вкус. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5614 Отговорено 3 Февруари, 2021 Защо собствениците на френски автомобили не боледуват от КОВИД 19? Господ не наказва по два пъти! 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5615 Отговорено 5 Февруари, 2021 Симптоми на новата британска Ковид мутация: Почваш да шофираш в насрещното, кашляш с английски акцент и сегиз / тогиз казваш - Найс,а? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5616 Отговорено 6 Февруари, 2021 - Спря. - И? - Емии... - Да бе! - А, не бе! - Еее... - Е, е, я. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5617 Отговорено 10 Февруари, 2021 - Мили, ти май само за секс ме търсиш? - Ами, в неделя ще леем плоча на вилата - заповядай! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5618 Отговорено 12 Февруари, 2021 Стоим с един приятел на магистралата “на стоп”. Стопа не върви много, много. Точно да се откажем и гледаме по магистралата търчи един по къси гащета и върти някакъв волан. Когато ни доближава, издава звук, като от скърцащи спирачки. - Момчета, за къде сте? - За Добрич. - Качвайте се на Камаза. - Ти луд ли си, бе ? Какъв Камаз ? Не виждаш ли, че тичаш по магистралата с един волан ? Обаче “шофьорът” извади пистолет, насочи го срещу нас и каза със строг глас: - Качвайте се на Камаза ! И ние, какво да правим, качихме се. Тичаме по магистралата, та чак пушек се вдига. По едно време, точно преди да ми излезе душата, отново чуваме звука от скърцащи спирачки. Спираме и ние. Шофьорът: - След онзи завой има пост на КАТ. Полицаят знае, че карам без книжка и ще ме спре. За това качвай се ти да караш, аз ще мина пеша на пряко през царевицата и ще ви чакам пак на магистралата. Какво да правя, качих се да “ карам ”. Нищо, че нямам шофьорска книжка. “ Карам ” си аз спокойно Камаза и вярно зад завоя пост на КАТ. Когато доближихме, хвърлих волана и се насочихме към полицая. - Леле, какъв луд ни срещна ! Накара ни да тичаме по магистралата с един волан, все едно се возим на Камаз. - Онзи, който кара без книжка ли ? - ???????? - Къде е сега ? - Тича през царевицата и ще ни чака на магистралата. Полицаят извади едни дръжки от мотор и казва: - Качвайте се на мотора, ще го хванем, докато е пеша. - А бе, ти луд ли си ? Какъв мотор ? Не виждаш ли, че това са само отпред дръжките ? Обаче полицаят извади един автомат, насочи го към нас и каза със строг глас: - Качвайте се на мотора ! И ние, какво да правим, качихме се. Тичаме през царевицата. По едно време полицаят насочва към мен автомата и крещи: - А бе, ти защо се возиш прав в коша ? Я веднага сядай ! И аз, какво да правя, сядам в “коша”. Тичаме. Аз тичам клекнал, листата на царевицата ми се забиват навсякъде. Режат, като с нож. По едно време казвам на моя приятел: А бе, ние за чий х*й слязохме от Камаза ? 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5619 Отговорено 13 Февруари, 2021 - Знаеш ли какво искам? - Ти скъпа искаш всичко и веднага! - Това първо, а после и ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5620 Отговорено 13 Февруари, 2021 Жена се прибира в къщи и казва на мъжа си: Да ти кажа мило, ти си ме чукаш най - убаво от цело село! 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5621 Отговорено 19 Февруари, 2021 - Пешо, от не си купиш 1 кола бре? - Е, за кво ми е? Мен, кат ми е гот ме вози патрулката, а кат ми е зле - линейката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5622 Отговорено 20 Февруари, 2021 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #5623 Отговорено 21 Февруари, 2021 Вчера си купувам от пазара маруля и лук. Продавачката от сергията сподели с мен притесненията си относно векторните ваксини. Почуствах се под нивото ѝ. Измъкнах се с нещо за международното положение. 3 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5624 Отговорено 23 Февруари, 2021 Говорим си с комшията за времето днес. Аз го хваля и ще вадя колелото, а той вика - рано е, като зафучи баба ти Марта... А фучала (според поверието), защото Февруари бил къс, а Април - мек. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #5625 Отговорено 24 Февруари, 2021 Из фейсбук група (българска) .. Потребител 1: “Здравейте група, може ли да ми дадете съвет, как да удължа един градински маркуч?” Потребител 2: “Защо искаш да го удължаваш?” Потребител 1: “Защото е прекалено къс.” Потребител 3: “Еми по-добре си купи един достатъчно дълъг!” Потребител 1: “Не ми трябва цял, само 5 метра не ми достигат.. ” Потребител 2: “Да, обаче един цял маркуч е винаги по-добре!” Потребител 3: “Оффф!” Потребител 4: “Какво офкаш, човекът просту пита как да удължи един мъркуч!” Потребител 5: “А ти по-дубре научи българския първо!” Потребител 1: “по-дОбре!” Потребител 5: “Ей такива най-много ги обичам – молят за помощ, ама после се заяждат с другите за правопис!” Потребител 6: “Ей, все по-зле става в таз група. Аз когато съм удължавал маркучи, ти още прав под масата си ходил!” Потребител 1: “Еми кажи ми тогава как най-добре да го направя!” Потребител 5: “На твое място не бих го правил!” Потребител 2: “Още не си ми казал, защо искаш да го удължаваш, какво ще правиш с него???” Потребител 1: “Ще си поливам градината.” Потребител 7: “Бахти, ква е таз градина?” Потребител 1: “Еми съвсем нормална градина” Потребител 9: “Без да ти се бъркам, ама нали ти е ясно, че някои растения не трябва да се поливат с много вода?” Потребител 4: “Ейй ма сте и вий.. човека иска само да удължи некъв си маркуч!” Потребител 7: “Ти не се бъркай бе, малоумник!” Потребител 4: “Аре гледай себе си бе, идиот!” Потребител 1: “Никой ли не може да ми помогне?” Потребител 12: “Абе стига си давал зор пък ти, бе! Имаме си и друга работа, освен да отговаряме на тъпи въпроси!” Потребител 1: “Еми тогава защо отговаряш?” Потребител 13: “На умен ли ми се правиш, бе, селянин?” Потребител 1: “Не, просто искам да удължа един маркуч!” Потребител 2: “Преди 10 години удължавах маркуч, който изкара само година и оттогава ползвам цели маркучи!” Потребител 1: “Е, как го удължи де?” Потребител 2: “С удължител?” Потребител 1: “Т.е. залепи със скоч просто още един маркуч към него и така, или.. ?” Потребител 10: “А защо не потърсиш в гугъл??” Потребител 1: “Еми потърсих там и ме препрати в таз група” Потребител 15: “Аз още ползвам лейка за поливане, няма нищо по-добро!” Потребител 17: “Ох да, спомням си. Какви времена бяха едно време, еййй.. А сега нищо не държи, всичко се чупи бързо!” Потребител 1: “Да разбирам ли, че никой не може да ми обясни как да си удължа маркуча?” Потребител 15: “По-добре зарежи и поливай с лейка, тъкмо малко спорт!” Потребител 1: “Да, но имам проблеми с гърба и не мога да ходя много, че и да нося тежко.. ” Потребител 18: “Еми значи си на грешното място!” Потребител 5: “Точно!” Потребител 1: “Защо?” Потребител 17: “Това е градинарска група. Като не можеш да ходиш и да носиш тежко, отиди в медицинска група. Егати тъпака!!!” Администратор: "Темата е затворена, Потребител 1 беше блокиран заради спам!" 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5626 Отговорено 24 Февруари, 2021 Off Topic Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5627 Отговорено 25 Февруари, 2021 Иванчо пита баща си : – Тате, какво е виртуален секс? Бащата се обръща към приятелката на Иванчо: – Марийке, би ли си легнала с някого за 10 000 лв? – Ами да, защо не? После се обръща към жена си: – Жено, ти би ли спала с непознат за 10 000 лв? – Разбира се. Накрая се обръща към своя баща – дядото на Иванчо: – Тате, би ли дал на някого да те бодне отзад за 10 000 лв? – С тая пенсия няма и да се замисля. Бащата погледнал Иванчо, потупал го по рамото и му прошепнал: – Ето това е виртуален секс. Виртуално имаме 30 бона, а реално имаме 2 ку*ви и един дърт педе*аст… 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5628 Отговорено 25 Февруари, 2021 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5629 Отговорено 25 Февруари, 2021 770D facelifta 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5630 Отговорено 25 Февруари, 2021 Комплиментите са хубаво нещо, но никога не знаеш дали са искрени... Докато псувните - те са от сърце. 4 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #5631 Отговорено 25 Февруари, 2021 Защо плана на ЩАБА и ГРОБ, предвиждат отварянето на нощните заведения и дискотеките да е на 1-ви април? Еми защото три дни няма да илезнем от тях, ще направим "Тиквите" и на утрешния ден от махмурлук, ще гласуваме за ТИКВАТА😀 п. п. Няма да ходя на дискотека, за да не направя тиквата! 🖕 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5632 Отговорено 25 Февруари, 2021 Споко. Има достатъчно червенотиквеничковчета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #5633 Отговорено 26 Февруари, 2021 Ваксинирах се с "Астрата"..... и като тръгна нек'ва ръжда по веждите... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5634 Отговорено 28 Февруари, 2021 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5635 Отговорено 1 Март, 2021 Японски преводач бил уволнен, след като не успял да се справи с превода от български на диалога: - Какво правиш? - Нищо, работя. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5636 Отговорено 1 Март, 2021 Сърцето на рибаря Данчо почти спря да тупти,когато сомът се откачи от въдицата,и с опашката бутна шишето с ракия от лодката! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5637 Отговорено 1 Март, 2021 По повод японците... Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод. Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература. Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано. Преводачът превежда леко учуден: "Стругарят казва, че иска да прави секс с майката на детайла" Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря. Преводачът превежда "Инженерът пита как стругарят е успял да прави секс с майката на детайла и самият той иска да прави секс с майката на стругаря". Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера и преводът е: "Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил секс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави секс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод...". Японците са впечатлени от либидото на стругаря и замислено отминават. Супата от водорасли май не е най-добрата им храна. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5638 Отговорено 2 Март, 2021 - Мило, познай, бях в тоалетната иии, имам 2 чертички! - Мила, и аз като съм там ми е слаб сигнала. 2 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5639 Отговорено 3 Март, 2021 - Скъпи, излизам за около 2 часа с приятелки - искаш ли нещо? - Не мила моя, това ми е достатъчно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5640 Отговорено 6 Март, 2021 - Мамо, ти когато забременя с мен момче ли искаше или момиче ? - Исках само да си завържа връзките на обувките . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове