kvd74 645 #4521 Отговорено 21 Октомври, 2017 Поста е по- скоро за "Виц на деня", или поне аз така го приемам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #4522 Отговорено 21 Октомври, 2017 Поста е по- скоро за "Виц на деня", или поне аз така го приемам. За там е, но не намерих такава тема. Извинявайте ако не му е тук мястото, може да го преместиш/изтриеш..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #4523 Отговорено 22 Октомври, 2017 Понеже в раздел "Продава" не намерих раздел "Продава автомобили",пускам обявата тук.Отнася се за тези които знаят Руски! https://www.ss.com/msg/ru/transport/cargo-cars/microvans/citroen/cbjhg.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4524 Отговорено 23 Октомври, 2017 Млада германка се омъжила за турчин гастербайтер. След сватбата, преди първата брачна нощ, майката на девойката й казала: - И помни дъще, ще му даваш само на едно място Минали година, две, три, един ден турчинът казал на жена си: - Жена, дай да сменим мястото! - Ааа, не! Мама ми каза изрично да ти давам само на едно място! - Виж какво, дай на другото място, а на майка си кажи, че и ти деца трябва да раждаш! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #4525 Отговорено 24 Октомври, 2017 Днес ми го пратиха... не знам дали сте го поствали "Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се ебава. Въпроса ми е: има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!"Отговор:"През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М.Горбачов. Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинзи, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев...Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 08-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинзи. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т.н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта уа Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежънци и мигранти...Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген.Радев -Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари курви,..мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо.А на тази Honda, чак сега почнал да й се ебава нещо карбуратора! Ай стига бе! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4526 Отговорено 2 Ноември, 2017 Какво е казвала Анджелина Джоли като се е прибирала навремето в къщи? -Здрасти Брат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #4527 Отговорено 8 Ноември, 2017 Разглеждах един меке инфо сайд и се смях на заглавията: Камион се преврте на патот Струга - Кафасан Ердоган ќе го урива Културниот центар Ататурк во Истанбул Актерот Џеки Чен не личи на себе също се сетих за заглавията на някои филми там: "Навлекот" ("Пришълецът") 2. "Войводата на търкалетата" ("Властелинът на пръстените") 3. "Пукни со зор" ("Умирай трудно") 4. "Се темерутат ягнетата" ("Мълчанието на агнетата") 5. "Луно, луно, земя македонска" ("Аполо 13") 6. "Един болюк црно бели мастии" ("101 далматинци") . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4528 Отговорено 10 Ноември, 2017 Истински успелите Българи зад граница, са тези които не се завръщат в Родината, за да ходят на зъболекар. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4529 Отговорено 12 Ноември, 2017 Избягал слонът от зоопарка. Търсят го, тука слон, там слон, няма го. След няколко дена, Вуте се обажда от едно от софийските села.- Тука у ливадето, един голем сиФ дзвер, кине трЕва с опашката си!- И какво я прави тази трева, след като я откъсне?- Ако ти каем, немм'и повераш... )) 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4530 Отговорено 4 Декември, 2017 Пернишкият крем за лице се нарича QuTek+. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4531 Отговорено 5 Декември, 2017 - Кажете, къде са ви шили палтото?- В Париж.- Това далеко ли е от Кюстендил?- 2259 км.- Глeй ти, колко забутано, а как шият. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #4532 Отговорено 6 Декември, 2017 Питат руснак на запад: -От къде си? -От Русия. -От Москва? -Не, от Урал. -А къде се намира това? -В областта Сибир. -И с какво е известен твоя град? -Машиностроене. - Не сме запознати с продукцията ви. -И дай Боже никога да не се запознаете. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4533 Отговорено 7 Декември, 2017 Монахиня се прибира от вселенски събор. Пътува с влак. В купето е заедно с две млади мацки и става свидетел на следния разговор:-Муцка моя любим таз година ме зарадва с мерцедес С класа, ей тъй като се наложи да се виждаме да има с какво да отида. -А пък моя муцка ми купи двустаен апартамен в центъра, като се наложи да се виждаме да не ходим по хотелите.Целия разговор на муцките се въртял около парите и скъпите подаръци.Монахинята се прибрала в светата обител, изповядала се, взела си един душ и си легнала .По едно време чува някой да чука на вратата и ... Сестро, сестро . отвори ми бай Иван клисаря съм - се чуло от вън.Не могла да се стърпи монахинята, открехнала вратата и рекла-Иване, да са мАаш с теа фафли от тука... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4534 Отговорено 19 Декември, 2017 Жената: -Защо когато мъж спи с 8 жени е пич, а когато жената преспи с 3-ма е ку..а? Мъжът: -Когато една ключалка може да бъде отворена с 3 различни ключа, тя не става за нищо, но когато един ключ може да отвори 8 различни ключалки, той е безценен. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4535 Отговорено 23 Декември, 2017 Жена влиза в болничен кабинет без табелка на вратата. - Извинете, вие ли сте гинекологът? Вътре мъж в санитарна престилка и отговаря: - Не, но мога да погледна. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #4536 Отговорено 28 Декември, 2017 Руски пилот на изтребител докладва след полет: -Унищожих командният пункт на терористите. -Кой, главният ли? -Е не, чак до Вашингтон не съм летял. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #4537 Отговорено 19 Януари, 2018 Девиза на ПВО войските: Ние не летим, но и на другите не даваме. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4538 Отговорено 19 Януари, 2018 "Семейство пенсионери попада в Рая. Слънцето свети, птичките пеят, красота, радост за душата. Съпругът се обръща и плясва жена си по врата. - Що така, Гошо? Що ме перкаш по врата? - Щото, ако не беше твоята тъпа диета с овесени ядки, още преди две години щяхме да сме тука..." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4539 Отговорено 22 Януари, 2018 Oтива лезбийка на генеколог! Качва се на магарето! -Госпожо, браво, вулвата ви е уникално чиста, перфектна. -Как я поддържата така безупречно? -Една жена идва два, три пъти седмично! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4540 Отговорено 4 Февруари, 2018 -Роди ми се син, да почерпя! -На кой прилича? -На мен като съм пиян!!! -!? -Крещи на всички и постоянно търси цици! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #4541 Отговорено 8 Февруари, 2018 -Къде съм? -пита махмуд. -В рая. -И има 70 девици? -Има. -А защо съм с цици? -Не достигат девици, махмуд. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cacciatore 0 #4542 Отговорено 8 Февруари, 2018 Корабокрушенец попада на остров с амазонки. Главатарката му казва: - Гледай сега, ние сме 6. Искаме да ни чукаш всеки ден по една, на седмия ден ще почиваш и ще живееш, иначе ще умреш. Избирай. Какво да прави човека, живеело му се... Минали се 2-3 месеца нашия станал кожа и кости, седял на брега, оклюмал, чудел се дали да не си "тегли ножа" и какво да види - още един корабокрушенец плува към острова. Зарадвал се, че ще има отмяна, ще почива повече... Затичал се към плуващия, издърпал го на брега и му казал: - Здрасти, аз съм Гошо. Добре дошъл на острова. Тук ще си живеем царски. А оня заметнал китка и с меден гласец казал: - Приятно ми е, Пепи... Мамка му - отвърнал първия - отиде ми и почивния ден... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4543 Отговорено 8 Февруари, 2018 Отношенията между един мъж и една жена, не се считат за сериозни, докато те не започнат да се наричат един друг с имената на някакви животни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #4544 Отговорено 9 Февруари, 2018 Медиите упорито премълчават че снощи на геостационарна орбита е имало бой за паркомясто между перничанин с голф и някакъв тип с тесла. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
optimeon 4 #4545 Отговорено 22 Февруари, 2018 Цяла нощ валя сняг. На сутринта: 08:00 : Правя снежен човек. 08:10 : Минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена. 08:15 : Правя и снежна жена да станат двойка 08:17 : Детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен. 08:20 : Кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже. 08:25 : Вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща. 08:28 : Наричат ме расист, защото двойката е бяла. 08:31 : Мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена 08:40 : Полицията пристига по сигнал да види какво става. 08:42 : Казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават, когато измърморвам: „Да, особено, ако ви е навряна ….” 08:45 : Домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям аз и ставам сексист. 08:52 : Конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то. 09:00: Показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред. 09:10 : Разпитват ме имам ли съучастници 09:29 : Никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми. 6 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAM 7 #4546 Отговорено 25 Февруари, 2018 Военно поделение насред пустинята. Генерал отива на проверка. Строява се войската и не щеш ли, една камила излиза зад ъгъла и минава точно пред строя. Генерала побеснял. -Какви са тия животни тука бе, т'ва поделение ли е или зоологическа градина, сержаааааааант! -Амииии, господин генерал, ние понеже тука нямаме жени, та за товаааа...- заоправдавал се сержантът. -Млъъъък, не искам да слушам за никакви извращения повече, веднага я махнете от поделението! След няколко месеца, случая се повторил. -Абе тая камила още ли е тука, веднага я разкарайте или ви пращам в ареста. Сержаааант! -Амиии, понеже, нали тука нямаме жени иии... Не щеш ли, по ирония на съдбата, пратили генерала за командир на същото поделение. Минал месец, два, три, мерака на генерала взел да го мъчи, но нали нямало жени. Една обикновенна самотна вечер, ей така, без да иска, генерала се сетил за камилата. Извикал сержанта и небрежно го попитал: -Абе сержант, преди време тука имаше една камила, какво стана с нея? -Сержанта се притеснил , взел да пристъпва от крак на крак. -Кажи де, не се притеснявай, нали вече сме свои. -Ами тука е - измънкал сержанта с недоверие. -Върви ми я доведи - наредил генерала Сержантът довел камилата и без да чака подканяне генералът дръпнал един варел, стъпил отгоре му, свалил си гащите, дигнал опашката на камилата и й го отпрал. Сержанта едва удържал добичето под напора на генерала. Свършил си работата началника и загащтвайки се пита: - Е, вие така ли правите? Сержанта пристъпва от крак на крак, преглъща, няма думи. -Ееее какво, май не си виждал толкова мощно клатене, вие не го ли правите така? -Ами , не точно така - запремигвал сержанта. -А как? -Ами ние понеже тука нали нямаме жени иии..... качваме се по двама на камилата и ходим до близкото село, там има публичен дом... 5 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4547 Отговорено 2 Март, 2018 - Защо червенокосите са по-склонни на безразборни връзки? - Защото, ако ти е ръждив покривът, в мазето винаги е мокро! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4548 Отговорено 8 Март, 2018 Честит 8-ми март на фенките и половинките ни! Две жени си говорят: - Какво ти подари мъжът ти? - Виждаш ли онази сребриста Хонда CRZ пред нас? - Да. Изглежда много добре. - Не бе. Получих същият цвят тенджера. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4549 Отговорено 23 Март, 2018 ПРОЛЕТ Пролет е! Снощи заваля сняг. Украсихме елхата с боядисани яйца. Децата се зарадваха. Котката, по традиция се метна върху елхата. Жената се ядоса, децата се смяха, котката изглеждаше доволна. На сутринта продължаваше да вали сняг. По телевизора някакъв професор говореше за глобалното затопляне. Помислих си, че е слънчасал. Погледнах пак през прозореца и реших, че просто човека е откачил. Тръгнах за работа. Две циганета ме подгониха със сурвачки. Скарах им се. Изринах снега. Колата запали от четвъртия път. Изпреварих три снегорина. Докато чаках да светне зелено, погледнах на горе и видях премръзнало ято щъркели, опитващи се да се върнат на юг. Явно тази година лястовиците няма да дойдат. Ракията беше замръзнала по клоните на дърветата, а в далечината се чуваха предсмъртните писъци на нечие прасе! Замириса на пръжки с лук. Пролет е!!!... 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4550 Отговорено 23 Март, 2018 - Господин Борисов, една трета от работещите са бедни, а работещите не трябва да са бедни! - Разбрах! Да се уволнят всички бедни работещи! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4551 Отговорено 23 Март, 2018 - Брей че кротко детенце! На колко е? - На 2 шамара. 5 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4552 Отговорено 24 Март, 2018 - Защо тоалетната хартия е трипластова? - Единият екземпляр е за ВиК, а другите 2 са за НАП и парламента. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #4553 Отговорено 25 Март, 2018 Две блондинки се качват в автобус. Първата пита шофьора: - Извинете, с този автобус мога ли да стигна до гарата? - Не. Втората блондинка пита: - А аз мога ли? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4554 Отговорено 25 Март, 2018 Човечец всеки ден си кУпува хляб от бакалията: 1 лев - 1 хляб. Един ден подава лев на продавачката, а тя: Ааа от днес хляба е ДВА лева. Той: Ма как!? Защо?! Това е двойно, няма причина и т. н. Тя: Ей така, то хляба си е лев, ма и един лев за Бойко! Издивял човека, дръпнал се - ше кара без хляб. Стои настрана, мисли, а опашката си върви. Размислил, обаче, то без хляб живее ли се. Наредил се отново. Дошъл му реда. Подава двата лева. Продавачката ги взима и му връща един лев с думите ''Той хляба свърши" 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1664 #4555 Отговорено 26 Март, 2018 В гората се появил див нерез - татуиран, надрусан и много гаден. Всички животни треперели от ужас и никой не смеел да излиза... Изведнъж, за учудване на нереза, отнякъде изскочил белият заек. - Ей, заек, ела тук ! Веднага извикай Мечо Пух ! Зайчето запелтечило: - И ка-ка-какво да му кажа ? Нерезът дръпнал бавно от джойнта и изхриптял: - Кажи му: " Прасчо излезе от затвора !" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1664 #4556 Отговорено 26 Март, 2018 На една жена котаракът приговорил. Тя: - Да си живеехме и ние, като вас, котките. Нищо не правиш, хранят те, грижат се за теб. - Тогава предлагам да удавим сина ти, баба ти да приспим, а баща ти да кастрираме, че да не бяга от къщи. Минават две прасета покрай месарницата и едното казало на другото: - Ееееееееееее, гледай! Магазин за резервни части! - А може ли да погаля котката ви? - Разбира се! Само момент, сега ще донеса йод и бинтове. Срещат се бялата и кафявата мечка. - Аз спя докато не се стопят лесовете и снега - казала кафявата мечка. - Тогава ако и при нас беше така, ние щяхме да проспиваме живота си!!! - казала бялата мечка. Обаждане в цирка: - Интересува ли ви номер, в който зрител вкарва главата си в устата на крокодила? - Оригинално. Какво е нужно от наша страна? - Всеки ден нов зрител. - А кой се обажда? - Крокодила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4557 Отговорено 30 Март, 2018 На интервю за работа в мобилен оператор: - Вашият баща ревнив ли е? - Това какво общо има с длъжността ми? - Нашите клиенти ще желаят да ви "таковат" майката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4558 Отговорено 1 Април, 2018 На пресконференция на Лукойл: — Защо вдигате цените на горивото? — За да се предпазим от бъдещата инфлация. — А откъде имате данни за бъдеща инфлация. — Ами щели да вдигат цените на горивото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4559 Отговорено 2 Април, 2018 http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/33909-iskate-li-bmw-e30-s-dvigatel-na-honda/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4560 Отговорено 3 Април, 2018 Истински отговор от автоджамбаз от Горубляне на мой въпрос дали колата е имала удари: -Кола и жена все някъде е чукната ... Важното е да е вярна...:) 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове