ceco_accord 6014 #6681 Отговорено 14 Май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6682 Отговорено 19 Май Директорът излиза от работа по обяд... Отива на вилата със секретарката... Коняк. Бонбони. Заедно душ... И после безумие... Жестоко... Вечерта се връща вкъщи. Уморен поглед. Обичайна целувка. И молба към съпругата: - Моля те сложи вечерята, днес много се изморих. Жената отива в кухнята. Наденички. Бира. Десерт. Лягат си в спалнята, свети само телевизора. Жената вика: - Цял ден го чакам този момент... Едвам дочаках да си дойдеш... И изведнъж - SMS. Той скача бос, бързо грабва телефона от масата и тича в тоалетната. Затваря се вътре за да прочете съобщението на спокойствие: "Обичам те. Мислиш ли за мен? Колко яко беше днес. Колко чувства имаше! А този фантастичен орг*зъм... Такава сласт и удоволствие... Не е ли това Рая?" Той бързо изтрива съобщението. Оправя си пижамата, излиза и си мисли: "Трябва да бъда по-внимателен в бъдеще. В душата ми е пролет, но не дай Боже жена ми да разбере." А жена му със студен поглед го чака пред вратата и сърдито му вика: - Защо ми взе телефона...? 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoyqn1989 14 #6683 Отговорено 20 Май Кмет: - Какъв подкуп? Подариха ми картичка! Мека, зеленичка... Сто години Бенджамин Франклин! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoyqn1989 14 #6684 Отговорено 20 Май Веднага разбрах, че нищо няма да излезе от тази връзка, когато той си поръча сок праскова, а аз голяма водка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6685 Отговорено 21 Май - Ти бе, що пиеш от сутринта? - От съпружеска солидарност. - Ъъ ? - По обед ще съм пиян, надвечер махмурлия и точно на лягане ще ме боли главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6686 Отговорено 24 Май Красив, но сложен е езикът ни: Жена мие засмяна. Жена ми е засмяна. Жена ми е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6687 Отговорено 24 Май Ако някога почувствате, че работата ви е безполезна, знайте, че в заводите на BMW има служители, които слагат мигачи! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6688 Отговорено 24 Май Off Topic Е, техническият прогрес напредва. В новите коли навигацията сама вкл. мигача, а скоро няма да може и да се завива произволно, ако той не се ползва своевременно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #6689 Отговорено 25 Май Млад спортист прави лицеви опори в градинката. Минава пиян: -Шшш - Ей, батка, ако правиш секс да знаеш, че е избягала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6690 Отговорено 25 Май "Всичко си има край!", казал Чък Норис и прекрати сериала "Дързост и красота". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #6691 Отговорено 25 Май 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #6692 Отговорено 25 Май Като стане абитуриент, ще разбере. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6693 Отговорено 27 Май На 24.05.2024 г. at 21:09, Хри100 написа: Ако някога почувствате, че работата ви е безполезна, знайте, че в заводите на BMW има служители, които слагат мигачи! Колега, това е сериозен форум. А поста ти е за темата: "Интересни факти"! Моля бъди по-прецизен ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6694 Отговорено 28 Май 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6695 Отговорено 28 Май 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6696 Отговорено 29 Май Един мъж много обичал да лови риба. А жена му имала друго хоби – обожавала да чете. Една сутрин след дълги часове нощен риболов, мъжът се прибрал уморен вкъщи и решил да поспи. Жена му пък, решила да излезе на разходка с лодката, докато той спи. Гребала, докато се уморила, пуснала котва и решила да почете книга, докато отдъхва. Скоро след това се чул шум от моторна лодка, която спряла до нея. Инспектор се провикнал със строг глас: - Добро утро, госпожо! С какво се занимавате тук? - Чета – отвърнала жената – Не е ли очевидно? - Да, но сте на място, където е забранено да се лови риба! - Аз и не ловя. - Е, да, но имате всичко необходимо за това! Налага се да ви глобя! - Направите ли го, ще подам жалба срещу вас за изнасилване. – отговорила възмутено жената. - Но, аз дори не съм ви докоснал! - Да, обаче имате всичко необходимо за това! Поука : Не спорете с начетени жени! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #6698 Отговорено 29 Май 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6699 Отговорено 29 Май https://vm.tiktok.com/ZGe43mRMV/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #6700 Отговорено 31 Май Сватба некъде из северозапада! Подпийналио свекър са загледал у булката и инстинктивно вика на жена си: - Пууу, така като гледам...нищо не сме зеле!!! В следващио момент, погледа му попада на сино му и набръже допълнил: - Ма па и нищо не сме дале.... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6701 Отговорено 1 Юни Асанчоо, нЕска а ден на чавето. Ако слушаш, тате ш ти открадне куило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #6702 Отговорено 2 Юни - Тате, учителката по рисуване не е виждала кон! - Защо мислиш така? - Защото нарисувах кон, а тя ме пита "Какво е това?"!... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #6703 Отговорено 2 Юни - Един джин с тоник моля...! - Осем сутринта е... - И една мекица...! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6704 Отговорено 2 Юни Бай Трифон от Врачанско като виде снего къ попари джанката... свали маската и рече... - Веке нема за кво да живеем! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #6705 Отговорено 2 Юни Знаете ли, че жената която обича всички пози, се нарича позитивна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #6706 Отговорено 3 Юни - Ало, Ани съм .. - Коя Ани? Аз познавам поне 7. - Как коя Ани ?? Излизаме от известно време ... спахме заедно !! - Ъ... ще ми трябват още детайли ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6707 Отговорено 3 Юни - Как изглежда жената на твоите мечти? - Ми, над 40, пълничка, но не дебела, с очила, костюм, не е първа красавица, но се грижи за себе си... Най-вече работи като ...нотариус и един ден ще ми звънне и ще каже "Почина Ваш чичо-милиардер и Вие сте неговия единствен наследник..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6708 Отговорено 3 Юни Габровец телефонирал на приятел. - Свободен ли си днес? - Да. - Утре на обяд? - Свободен съм. - А в други ден? - Не, защо питаш? - Исках да те поканя на обяд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6709 Отговорено 5 Юни 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #6711 Отговорено 11 Юни Телефонно позвъняване: -Ало, Шефе, абе да те питам ще ми увеличиш ли заплатата, щото три големи фирми се интересуват от мен! - Кои са тези фирми? -Ами Топлофикация, Енергото и Мобилния оператор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #6712 Отговорено 11 Юни Срещат се двама стари приятели, след години и се разприказвали: Ти как си, к'во правиш и т.н.. Единия казал: -Ами аз съм си все така, децата, жената, работа, а ти? -Ааа, аз съм по-добре от преди! Станах бизнесмен, отворих малък семеен бизнес! -Така ли? Е какво, казвай, разправяй, върви ли? -Абе нищо специално, нали ти казвам ....малък семеен бизнес, ама добре печеля за сега! Е, добре де, кажи за какво става на въпрос? -Ами, отворих малък бардак! -Аха, и как се конкурираш с другите, какви са цените? - Ами, свирка 20 лева, отзад 30 лева, за свирка и отзад правя отстъпка 45 лева! -???? А, за отпред, каква е цената? -Ами , нали ти казах, малък семеен бизнес е - за сега съм само аз... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #6713 Отговорено 11 Юни 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #6714 Отговорено 12 Юни В медицинския: - Във вагината има лакто и бифидо бактерии.... Глас от аудиторията: - То да се чудиш п...а ли е, йогурт ли е, активия ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6715 Отговорено 12 Юни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6716 Отговорено 12 Юни Подходящо поставена камера на КАТ, изпревари по приходи киноцентър "Бояна". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6717 Отговорено 13 Юни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #6718 Отговорено 13 Юни Off Topic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6719 Отговорено 18 Юни Двете гърди си говорят: - Тая нашата, ако не спре с диетите ще заприличаме на таша*и! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6720 Отговорено 21 Юни 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове