Митко Йотов 1233 #5521 Отговорено 31 Октомври, 2020 И в този ред на мисли да продължа с по горното,също виц. БСП иска претсрочни избори защото до като дойдат редовните Март месец партията им ще се распадне. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5522 Отговорено 4 Ноември, 2020 Видяло кучето боабаб за първи път и рекло: -Господи, това е неопикуемо! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5523 Отговорено 5 Ноември, 2020 Блондинки: - Муцка, ама Африка била наблизо, ма! - Откъде знаеш? - Ми, имам колега негър, който идва с колело на работа! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5524 Отговорено 6 Ноември, 2020 Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса, малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява. - Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата. Детето през сълзи, хлипайки: - Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работииииш?! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5525 Отговорено 6 Ноември, 2020 -Сине,къде отиде ракията за гости? -Тате, всички сме гости на този свят .... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5526 Отговорено 6 Ноември, 2020 Всяка жена заслужава мъж, който да я гледа като последната бира в хладилника, а не като леща на Гергьовден... 1 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5527 Отговорено 7 Ноември, 2020 В една къща се навъдили много хлебарки. Стопанинът ги мачкал, пръскал навсякъде - полза никаква. Накрая написал на едно листче "Махайте се, тук храна няма" и го оставил на масата. През нощта, внезапно се събудил и какво да види - пред носа му една огромна хлебарка, купчинка трохи и едно листче. На листчето пишело: "Шефе, ето - носим ти храна". 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5528 Отговорено 14 Ноември, 2020 Според статистиката, човек изминава около 1500 км пеша за 1 година, а за същия период изпива около 90 литра алкохол. Обективно погледнато - гори 6 на 100. 2 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5529 Отговорено 15 Ноември, 2020 Ужас! Моята смени в бутилката водката с вода. Наливам си - нито вкус, нито мирис! За малко да получа инфаркт 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5530 Отговорено 17 Ноември, 2020 - Муцка, това яке от какво е? - От полиестер. - Изроди! Кой знае колко полиестера са убили заради това яке ... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #5531 Отговорено 17 Ноември, 2020 Тате, учителката по математика те вика. - Какво се е случило? - Тя ме пита: "Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита: "А 7*9?", а аз: - Същия х@й е... - Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида. На следващия ден синът пита: - Тате, а ти в училището ходи ли? - Още не съм. - Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура. - Защо? - Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря: " А на х@я ли си да стоя?" - Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида. На следващия ден синът пак пита: - Тате, ти в училище беше ли? - Още не. - Не отивай, изключиха ме. - Защо? - Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география. - А учителката за по география за чий х@й е дошла? - Аз попитах същото! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5532 Отговорено 18 Ноември, 2020 - Здравейте! Пицария Гордън ли е? - Не, господине, това е пицария Google. - Значи съм набрал грешен номер? - Не господине, Google я купи. - ДОБРЕ. Тогава моята поръчка е... - Е, господине, искате ли обичайното? - Обичайното? Познавате ли ме? - Според нашия идентификационен регистър за обаждания, в последните 12 пъти сте поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора? - ДОБРЕ! Това е! - Може ли да ви предложа този път рикота и рукола със сухи домати? - Не, мразя зеленчуците. - Но вашият холестерол е много висок. - Откъде знаете? - Чрез ръководството на абонатите. Резултатът е от кръвните Ви изследвания от последните 7 години. - Добре, но не искам тази пица, вече пия лекарство. - Не сте приемали лекарството редовно, преди 4 месеца сте купили само кутия с 30 таблетки в мрежата на Фармстор. - Купих повече от друга аптека. - Не се показва на кредитната ви карта! - Платих в брой! - Но не сте изтеглил толкова много пари според банковото си извлечение. - Имам друг източник на пари. - Това не показва последната данъчна декларация, освен ако не получавате доходи от недеклариран източник. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Достатъчно! Омръзна ми от Google, Facebook, Twitter, WhatsApp. Отивам на остров без интернет, където няма мобилни телефони и никой не ме шпионира. - Разбирам, господине, но трябва да си подновите паспорта - изтече преди 5 месеца. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #5533 Отговорено 21 Ноември, 2020 Двама колеги си взели заплатите, единият кани колегата си: - Хайде след работа да пием по едно, аз черпя! - Дадено, щом ще черпиш! На другата заплата ситуацията се повторила и така няколко месеца. Накрая вторият не издържал и рекъл: - Добре де, не е удобно така, само ти да черпиш! Но не мога да разбера друго: И двамата сме на един и същи щат, и двамата имаме по две деца, съпругите ни са безработни... откъде имаш пари за черпене? - Ще ти кажа! Казах на жената, че съм си изгубил пушката в казармата и сега ми отдържат от заплатата по 30 лв. всеки месец. - Леле, страхотна идея, как не съм се сетил по- рано?! Другият месец аз ще черпя! - казал вторият. Така и станало. Ядене,пиене - на корем. Прибрал се нашият, а жена му го подхванала още от вратата - Къде се шляеш досега? Аз те чакам да донесеш нещо за ядене, че няма пари, а хладилника е празен! Взе ли заплата? - Взех - казал мъжът и сложил плика с парите на масата. Жена му починала да брои и се втрещила. - Защо са ти дали със 100 лв. по - малко? - А, жена, забравих да ти кажа: В казармата, при едно учение танка потъна в едно тресавище, едвам се отървахме живи, но сега на екипажа ще ни отдържат по 100 лв. на човек всеки месец... - КАКВОО? - викнала жена му - Още утре отиваме в казармата ти!!! На другият ден, естествено, жената влязла при командира на полка и занареждала: - Как може такова нещо, вие сърце нямате ли,да взимате по 100 лв. за танка, в тези тежки времена, аз съм безработна, две деца гледаме и т.н. и т.н. Командирът суче мустаци и я гледа, накрая с тежък глас казал: - Добре, госпожа, разбрах Ви, но това са мъжки работи, съпругът Ви е давал клетва, нека той да влезе, а Вие го изчакайте отвън! Влязъл нашият с треперещи колене, не смее да погледне, забил поглед в земята, а командирът се смее: - А бе, магаре, аз коскуджами ти полковник, изплащам пред жена си автомат,, Калашников'', а ти- цял танк... Не те ли е срам, бе? Ето ти една служебна бележка за лека картечница и да се махаш от тука, че ще те взема запас и тогава да му мислиш! Излязъл мъжът и отвъртял една плесница на жена си - Видя ли ма, какво направи с патешкия си акъл!? Вътре в танка имало и картечница. Сега и за нея трябва да плащам!!! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5534 Отговорено 22 Ноември, 2020 Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвали и успеете да направите автомобилна гума от тях, с гордост може да я наречете GOODYEAR. 3 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5535 Отговорено 22 Ноември, 2020 Ти , направи секс за една година без презеватив с 365 готини мадами пък после кажи че не е добра година 😉 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5536 Отговорено 27 Ноември, 2020 Прибира се съпругата и мъжът и казва: - Ето миличко, да видиш как съм изчистил банята. - Браво, имаш от мен 6-ица! - Сега ела да видиш как съм изпрал. - Отлично скъпи! - Сега ела да видиш и как съм сготвил. - Великолепно е мили, ти си ми един отличник. Сега и ако в спалнята ме занесеш... - Ааа, аз сега заради един секс няма да си развалям успеха. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5537 Отговорено 27 Ноември, 2020 Чувам от двора на съседите викове, поглеждам и виждам - бай Пешо се подал половината навън от прозореца на Москвича си (отдавна не в движение) и крещи: - Шестдесет и две-е-е! Шестдесет и три-и-и-! Шестдесет и четири-и-и! Шестдесет и пе-е-е-ет!!!" Питам кака Мара: - Кво му става на бай Пешо?!? - Абе, остави го. Пенсионирал се е днес... 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iv4o5 1 #5538 Отговорено 27 Ноември, 2020 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5539 Отговорено 28 Ноември, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5540 Отговорено 30 Ноември, 2020 (Редактирано) - Къде си ходил? - На инжекции. - Къде ти ги бият? - В поликлиниката. - Така е, а аз като нямам връзки, ми ги бият в задника. Редактирано 30 Ноември, 2020 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5541 Отговорено 6 Декември, 2020 Иванчо към баща си: - А този чичко е учител. - И защо мислиш така? - Защото преди да седне на стола, той го огледа отвсякъде. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5542 Отговорено 6 Декември, 2020 Казват че някои от мъжете, дори с възръстта, никога не пораствали, а при жените не било така. Напълнил съм си аз ваната и съм си пуснал 3-те корабчета, а жената дойде и като видя как си играя ми ги потопи. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5543 Отговорено 6 Декември, 2020 Ако не пушиш, не ядеш хляб и тлъсто месо, сладко и солено, не пиеш бира с рибка- лицето ти става по-свежо и слабо... но тъжноо... 2 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5544 Отговорено 6 Декември, 2020 Най-убавата риба е рибицата! 4 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5545 Отговорено 7 Декември, 2020 Фактът, че Марадона умря, а тея от Ролинг Стоунс са живи, ясно показва, че проблема не е в наркотиците, а в спорта ⚽️! 2 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5546 Отговорено 7 Декември, 2020 Първо щели да Ваксинират собствениците на Гоуф и БМВ - поради липса на вкус! Липсата на вкус не винаги означава, че сте болни от ковид – може би просто чалгата ви кефи... 1 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5547 Отговорено 7 Декември, 2020 - Ма мамо, защо ми късаш писмото до дядо Коледа? - Щото вече си голям и е време, ако искаш нещо, да се хванеш на работа. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5548 Отговорено 9 Декември, 2020 Да сложи за коледа 100 мигащи лампички на прозореца може, а да пусне 1 мигач, не може. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5549 Отговорено 9 Декември, 2020 Може ли да ви помоля за една услуга? Тези от вас, които планират да поставят коледни светлини (украса в градините си) , може ли да избегнете неща, които са в синьо и мигат? Всеки път, когато карам, мисля, че е полицията и имам пристъп на паника. Трябва да си махна крака от ускорителя, да си хвърля бутилката с вино, да си сложа колана, да си хвърля телефона на пода, да спра радиото и да бутна пистолета под седалката. Това е твърде много за мен за толкова кратко време... Благодаря на всички ви за съдействието и, че вземате под внимание чувствата ми. 😀 Добър да е денят Ви! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5550 Отговорено 10 Декември, 2020 В сърцето на мъжа има място само за една жена. Мястото за другите жени е на педя под пъпа му. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5551 Отговорено 10 Декември, 2020 Излезе духът от бутилката и каза: - Кажи едно желание господарю! - Искам Дракон с юзди, да го яздя! - Това в днешният свят е невъзможно. - Добре де, ако може АУДИ-то, да не се разваля!!! - Какъв да бъде цвета на Дракона, господарю? 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5552 Отговорено 11 Декември, 2020 - Глобата е вид данък за това, че си направил нещо погрешно, а данъкът е вид глоба за това, че въобще си го направил! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5553 Отговорено 13 Декември, 2020 - Бабо, ква е тая 8 битова графика? - Това е гоблен бре, келеш! 1 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5554 Отговорено 15 Декември, 2020 В секс шоп: - Кога е произведен тоз вибратор, моля? - 16-ти януари! - Ааааа, не, козирог ни щъ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5555 Отговорено 15 Декември, 2020 - Как живееш, Авраам? - Скромно живея Моше. Сирене с плесен ям, пия старо вино, карам кола без покрив, телефона ми е без копчета, ... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5556 Отговорено 18 Декември, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5557 Отговорено 18 Декември, 2020 - Тате, аз като порасна, ще се оженя за баба, понеже тя много ме обича, а и аз нея. - Ее сине, до тогава ще размислиш, а и не бива, понеже тя е от семейството, а и е моя майка. - А ти как си се оженил за моята майка, щом и тя е от семейството? Чуто от синчето на приятел. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5558 Отговорено 19 Декември, 2020 Магистрален патрул и блондинка. - Госпожице, защо не включихте светлините в тунела преди София? - Аз съм от Карнобат. От де да знам къде е ключа за лампите във вашия тунел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #5559 Отговорено 20 Декември, 2020 Из дебрите на българските форуми... Потребител 1: “Здравейте, може ли да ми дадете съвет, как да удължа един градински маркуч?” Потребител 2: “Защо искаш да го удължаваш?” Потребител 1: “Защото е прекалено къс.” Потребител 3: “Еми по-добре си купи един достатъчно дълъг!” Потребител 1: “Еми не ми трябва, само 5 метра не ми достигат?” Потребител 2: “Да, обаче един цял маркуч е винаги по-добре!” Потребител 3: “Оффф!” Потребител 4: “Какво офкаш, човекът просту пита как да удължи един мъркуч!” Потребител 5: “А ти по-дубре научи български първо!” Потребител 1: “по-дОбре!” Потребител 5: “Ей такива най-много ги обичам – молят за помощ, ама после се заяждат с другите за правопис!” Потребител 6: “Ей, все по-зле става в този форум. Аз когато съм удължавал маркучи, ти още прав под масата си ходил!” Потребител 1: “Еми кажи ми тогава как най-добре да го направя!” Потребител 5: “На твое място не бих го правил!” Потребител 2: “Още не си ми казал, защо искаш да го удължаваш, какво ще правиш с него???” Потребител 1: “Ще си поливам градината.” Потребител 7: “Е каква е тази градина?” Потребител 1: “Еми съвсем нормална градина” Потребител 9: “Без да ти се бъркам, ама нали ти е ясно, че някои растения не трябва да се поливат с много вода?” Потребител 4: “Офф... той иска само да удължи един маркуч!” Потребител 7: “Ти не се бъркай бе, малоумник!” Потребител 4: “Абе гледай себе си бе, идиот!” Потребител 1: “Никой ли не може да ми помогне?” Потребител 12: “Абе стига си давал зор пък ти, бе! Имаме си и друга работа, освен да отговаряме на някакви въпроси на новаците във форума!” Потребител 1: “Еми тогава защо отговаряш?” Потребител 13: “На много умен ли ми се правиш, бе?” Потребител 1: “Не, просто искам да удължа един маркуч!” Потребител 2: “Преди 10 години удължавах един маркуч, който изкара една година само и оттогава само цели маркучи ползвам!” Потребител 1: “Е, как го удължи де?” Потребител 2: “С удължител?” Потребител 1: “Т.е. сложи просто още един маркуч към него и така, или?” Потребител 10: “А защо не потърсиш в гугъл???” Потребител 1: “Еми потърсих там и ме препрати в този форум” Потребител 15: “Аз още ползвам лейка за поливане, няма нищо по-добро!” Потребител 17: “Ей да, спомням си. Какви времена бяха едно време... Ама в днешно време нищо не държи много, всичко се чупи бързо!” Потребител 1: “Да разбирам ли, че никой не може да ми каже как да удължа маркуча?” Потребител 15: “По-добре зарежи и поливай с лейка, тъкмо малко спорт!” Потребител 1: “Еми имам проблеми с гърба и не мога да ходя много и да нося тежко” Потребител 18: “Еми значи си на грешното място тук!” Потребител 5: “Точно!” Потребител 1: “Защо?” Потребител 17: “Еми това е градинарски форум, като не можеш да ходиш и да носиш тежко, отиди в медицински форум. Егати тъпака!!!” Администратор: "Темата е затворена, Потребител 1 беше блокиран заради спам!" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5560 Отговорено 23 Декември, 2020 Кацнали американците на луната и там ги посрещнали извънземните. Астронавтите казали че са от земята и са първите идващи от там, а извънземните отвърнали: -Аа, преди вас долетяха други, но не слязоха от кораба, само се чуваше отвътре - "мамата - бравата". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове