ceco_accord 6125 #41 Отговорено 13 Февруари, 2021 Аз уважавам екстрите, но държа да знам страничните им ефекти, а когато загубя доверие към някоя, или не работи интуитивно и както очаквам - спирам да я ползвам. За съжаление, новите коли ги продават екстрите и то на клиенти, които нямат опит, но ги радва дългия списък. Слава Богу Ледженда е чудесен от към техническа същност, а гаджетите са ако скучаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #42 Отговорено 20 Февруари, 2021 Кофти климат и мокрото туловище. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #43 Отговорено 20 Февруари, 2021 Скоро ще е калното туловище. Дават го песъкливо тези дни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #44 Отговорено 20 Февруари, 2021 Off Topic Кален е грозен от страни. Мия го в първия от сухите дни, ама като се задържи сухо, става прашен. Като е огледално чист е красавец, но черният елеганс е труден цвят по наще земи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #45 Отговорено 20 Февруари, 2021 Off Topic Аз зaтовa съм фен на сребристото. Една година да не го миеш нема проличи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #46 Отговорено 20 Февруари, 2021 https://forums.hondabg.com/topic/113602-моята-легенда/?do=findComment&comment=1057596562 Е тая переспектива, с тия форми, тотално ме карат да се влюбя... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #47 Отговорено 21 Февруари, 2021 Да, мярнах я от терасата и просто нямаше как да я "пропусна". Солидно изящна форма, пълна със съдържание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #48 Отговорено 21 Февруари, 2021 Преди 11 часа, dandilov написа: Е тая переспектива, с тия форми, тотално ме карат да се влюбя... Иначе, да, всеки гледа да се намести на хубавото. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #49 Отговорено 21 Февруари, 2021 Днес малко обгрижване на интериора иии, нова изненада - отпечатъка върху мокета зад педала на газта. Това е формата на отливката. Не ми е правил впечатление преди, а може и да го е нямало като я купувах. Вярно че мокета е мек и дебел, ама рядко я карам с газ до дупка, освен може би при изпреварвания, които и да са чести, не са продължителни. Тая шестица е голяма изкусителка! При досегашните ми Хонди не е имало файда от газ до ламарината, а тук явно не е така. Парадоксално е че колкото по-мощна е колата, толкова повече искаш от нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #50 Отговорено 22 Февруари, 2021 (Редактирано) Off Topic При досегашните ми Хонди не е имало файда от газ до ламарината, а тук явно не е така. Вадиш резеца и по отливката и ще имаш ламарина за газта 😁😉! Като гледам,къде спи котката,явно добре си загрял предния капак😄🙂! Редактирано 22 Февруари, 2021 от JHM 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #51 Отговорено 22 Февруари, 2021 Off Topic Ами, не - беше кратко градско, но котките лягат предимно на болното място. Явно е време за пролетна смяна на въздушен филтър ДВГ. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #52 Отговорено 22 Февруари, 2021 На 20.02.2021 г. at 23:56, Krasi-mir написа: Скрий съдържанието Аз зaтовa съм фен на сребристото. Една година да не го миеш нема проличи. И аз, ама ми се падна черна. Никога не съм харесвал тази тъмна липса на цвят, но сигурно щото не съм имал кола на която и отива блек-а. Кефи ме как черната периферна част на стъклата се слива с купето и ги прави по-малки и интегрирани. Шистак нова тенейджърка след баня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #53 Отговорено 24 Февруари, 2021 Вчера смених селектора на автомата - 200лв. Това е втория чарк от колата (първия бе газовата дюза на 5-и цилиндър) - за 7 месеца и почти 13 000км, който попада в кашончето. Подробности в тази тема: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #54 Отговорено 26 Февруари, 2021 Исках да снимам нещо друго, ама тоя отпред ме изненада, но Легендата бди на вахта и намалява, следейки плаващите наоколо. VID_20210226_140329.mp4 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #55 Отговорено 7 Март, 2021 Неделно преобуване. Така и не газих истинска зима с тоя сет. Ще отлежава за следващата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #56 Отговорено 7 Март, 2021 Цецо, не е ли малко рано за тази операция? Все пак "Марта" е способна да ни поднесе всякакви изненади. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #57 Отговорено 7 Март, 2021 Рано, не рано, омръзнаха ми. Карани 107 дни, минати за периода 7400 км - стига им толкова. Следващия уикенд ме чака хилядарка, не искам да ги пека на слънцето, като в последните ходенки до София в жегите. Сняг не дават, а дъжд летните не ги плаши. Иначе за баба ти Марта си знам, ама едно време беше страшна - веке остаря и е "беззъба", колкото и да се чумери 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1257 #58 Отговорено 7 Март, 2021 Аз също смених на колите зимните с летни още в Понеделник. Той закона е до 01.03 за 4мм. пък сняг не се задава а ме чака дълга командировка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #59 Отговорено 7 Март, 2021 Не е рано. Зависи кой къде ще кара идните седмици. Някои хора карат целогодишно с летни. Някои пък със зимни. Някои с всесезонни. Въпрос на маршрути и разум. Ако ги имаш и двете без изненади няма проблем. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #60 Отговорено 7 Март, 2021 Определено предпочитам летния сет, като комфорт и хандлинг. Малко ще му е хладно в града, щото гуменяка е скоростен Y, но извънградско ще го сгрея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #61 Отговорено 10 Март, 2021 На 7.03.2021 г. at 17:40, DAN_DAN написа: Цецо, не е ли малко рано за тази операция? Все пак "Марта" е способна да ни поднесе всякакви изненади. Позна, ама дано не си лош пророк. Поне да поработи малко АБС-а, че тая зима само го возих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #62 Отговорено 10 Март, 2021 На 21.02.2021 г. at 11:13, ceco_accord написа: Иначе, да, всеки гледа да се намести на хубавото. Що не метна някоя саксия по тая нахална котка?!🙂😉 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #63 Отговорено 10 Март, 2021 Аа, че да огъна халуминиевата тава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #64 Отговорено 16 Март, 2021 Скокнах днес до Софето - с летните гуми, ама "минах между капките". На отиване яко дъжд, на Ботевград го обърна на сняг, ама не натрупваше. Наложи се даже да държа волана с 2 ръце заради виелицата. Уж "голем камик" тоя Леген, а го мести. По Хемус полечка (120), че имаше на места мъглъ, а в столицата биваше. На връщане си "хванах" един Кайен за пилотна кола и по широките му отводнени следи със 140 си биваше. Не видях с какви гуми е, но баси колко вода изхвърлят. На моите 100 Y сутринта им беше студено, но после ги загрях, та чак джантите вътре изсъхнаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #65 Отговорено 16 Март, 2021 какъв дот са ти летните гуми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #66 Отговорено 17 Март, 2021 Ще изтъркалят и този (5-и) сезон, па за догодина ще мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #67 Отговорено 19 Март, 2021 За сега "среден успех 3". Както съм го подкарал, за годината ще е "пълен тройкаджия". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #68 Отговорено 20 Март, 2021 А тия хонди май нямат VCM ? Да гасят цилиндрите ? При Honda Dodisey, Acura MDX има такива неща, въпреки, че това на одисея съсипва двигателя, както сподели един колега в неговата си тема за одисей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #69 Отговорено 20 Март, 2021 Нямат, а и ми трябват всичките, особено понякога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #70 Отговорено 20 Март, 2021 Е както ти трябват всичките ще се включат всичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #71 Отговорено 20 Март, 2021 Абе, не ме кефят "електронни прибамбаси". Още нещо дето да има ON и OFF без мой контрол. Колегата намери начин да шунтира тая щуротия. Сипвам на сите 6, що 2-ма да мързелуват. Принципно не се постига някаква фрапантна икономия, а в дългосрочен план е минус за мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #72 Отговорено 8 Април, 2021 по-надолу няма как да го докараш......пенсионер 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #73 Отговорено 9 Април, 2021 Ако говориш за разхода - не това ми е целта, но въпреки че съм човек на години - знам как да я карам бързо и да не е лакома. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #74 Отговорено 9 Април, 2021 Ледженда е малко "опък кола". Колкото по-бързо се движи, толкова по-малко харчи - знаеш - голем мотор, "дълга" кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #75 Отговорено 13 Април, 2021 на 7 Април ходих до София...нямаше такава зима,от всичко по-много сняг на едри парцали яка мъгла и -1градуса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #76 Отговорено 14 Април, 2021 Моя така и не видя сериозен сняг тая зима. Иначе вчера се върнах от Софето през Петрохан, но има ремонти, та за това не минавам от там, но е красота. Като оправят асфалта, ще му се наслаждавам. В моята посока нямаше трафик и консумацията бе прилична 9.7/100. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #77 Отговорено 23 Април, 2021 не е коректна информацията,защото си на газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #78 Отговорено 24 Април, 2021 Е ти не знаеш дали той е компенсирал за разликата от отчитането на компютъра. Цецо е споменавал, че има около 20% разлика (ако не се лъжа) и така формулирано по-скоро предполага, че бордовият компютър му е показвал по-малко и той е добавил компенсацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #79 Отговорено 24 Април, 2021 Ами, не съм. Павката кара на бензин и за това му пиша моите бензинови показания по борд комп-а. При 9,7 по него, реално на газ е +15% - около 11,2 л , но при нея зависи кога сипвам. Обикновено е на едно и също място, но пак има отклонения. Миналата есен, когато газта бе 0,87лв ми харчеше точно 10 лева на 100км. Сега газта е 1,07лв и на 100км плащам около 12,3 лв, ама ко да напрая, требе а се кара. Новото което забелязах е че на круиз контрола не може да се зададе стойност над 180км/ч. Знам че колата може още (пробвано е), но се сетих че това е лимита според японските закони. Ама това не ми е важно, а и нема пътища, та да е релакс обстановката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #80 Отговорено 26 Април, 2021 Да, круиза е до 180 км/ч Но както викаш е напълно достатъчно, даже малко извън закона. Бтв, май не съм го пробвал на Сивика, ама сигур и на него е до толкова - ще проверя П.С. ЧИД на патеричок 🍻 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове