Jump to content
Richard

Да обсъдим и другите марки

Recommended Posts

Така.... откакто писах в темата 2018 г., имам някои промени в семейния автопарк - ситроена е продаден, голфа също приключи, остана Хондата. Ситроена замина в много добро техническо състояние, кара се и в момента от новия собственик. Голфа умря като голф, т.е. отведнъж. Црв-то се кара още, на ден навърта между 180 и 200 км., мина през основен ремонт и има още много ресурс. Новите придобивки са Kia soul 1.6 crdi и голф 4 1.9 tdi 90 hp. Голфа е супер, върви прилично и е елементарен за поддръжка, като при него за пръв път видях разход под 5/100. 

Какво мислите за китайците Geely и Dongfang, че се замислям нещо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китайците нямат стигане на всичко което е с батерии. Дори хибридите с ДВГ са бая добри.

Качество супер (според класовете се), а цени народни, ама там. Тук с мита и транспорт стават на пари, но скоро те съм гледал оферти.

Следя само ревюта, от любопитство и за тенденции.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време проучвах шведската техника, а от скоро имам пряк допир с Волво. Сравнението с Хонда е безсмислено. Все едно да сравняваш ябълки с круши. Единственото общо е бюджета за пълнолетно комби. В единия случай взимаш Акорд 7/8, а в другия V70. Шведката освен повече място (в купето и багажника) има и повече коне, опция за AWD, автомат с 6 скорости (японски) и в пъти по-качествен интериор. Да, по-тежка е, съответно харчи повече (но още при дълъра през 2008 е сложена АГУ), а и всичко друго е по- скъпо, но знаеш защо. Екстрите няма да коментирам, защото зависят от нивото на оборудване, но в относително базово V70 единственото, което ми липсва, е ел. седалка на водача.

Това, което шведите са пропуснали, е възката между пътя и шофьора. Не знам дали това е предимство или недостатък за такъв тип автомобил, но все още не мисля да си продавам Хондата :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...