dindin 1259 #441 Отговорено 26 Ноември, 2019 Преди 8 часа, vespa написа: Аз пък да похваля форума и модераторите. Влизам само с телефона от чужбина, пътувам в няколко държави постоянно и нямам никакви оплаквания. Единствено не мога да скрия даден пост, но това е заради телефона може би. Благодаря ти, а какво имаш предвид, че не можеш да скриеш пост? За spoiler-a (скрито съдържание) ли става въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 335 #442 Отговорено 26 Ноември, 2019 Точно това имам в предвид, няколко пъти вие (модераторите) го направихте за което съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #443 Отговорено 26 Ноември, 2019 В редактора вече има едно оченце - ако си маркираш текста можеш да го скриеш с него. Преди беше видимо само за големи екрани. Надявам се потребителите да не го цъкат без да искат докато пишат. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #444 Отговорено 27 Ноември, 2019 Супер, вече е видимо и на малки екрани. Преди трябваше да рефрешвам сайта в desktop режим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #445 Отговорено 5 Декември, 2019 На 27.11.2019 г. at 0:03, dindin написа: Първо благодаря, а второ - и аз забелязах да се случва, три пъти променям настройки - оправя се временно и после нахлуват пак през 2-3 мнения... Ще видим какво можем да направим. П.П. В момента през телефона е наред - в темите, които съм отворил, вкл. и тази, която си дал за пример. Дани, днес без Блокадата, положението с рекламите е трагично! Преди и след всяко мнение - абе не мога да видя мнението! И това е във всички теми! Колкото и да съм съпричастен и да давам шанс, вече няма да изключвам блокерите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #446 Отговорено 5 Декември, 2019 Не знам, много е произволно, за да го хвана. Онзи ден като влизах пак започнаха да се появяват през 2-3 мнения. А при мен в момента е по 1 след всяко първо мнение на страница, т.е. както трябва да е. И това без да съм пипал нищо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #447 Отговорено 5 Декември, 2019 (Редактирано) При мен в момента е след първото и после след всяко второ. Редакция: не, изглежда понякога зарежда така страницата, а понякога – нормално (т.е. само две реклами – над заглавието и под първия пост) Редактирано 5 Декември, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #448 Отговорено 5 Декември, 2019 Значи, става въпрос за през GSM, на мобилен нет. Без майтап - един ред мнение, следва реклама на целия екран, следващо мнение пак от ред-два и пак реклама и така нататък. С тези реклами, само се скапва форума - както се скапаха доста форуми и замряха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 335 #449 Отговорено 5 Декември, 2019 Емич по горе съм писал, че аз влизам само с телефона от чужбина и нямам никакви проблеми и досадни реклами. Явно проблема е в твоя оператор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #450 Отговорено 5 Декември, 2019 (Редактирано) Е не, това с оператора е несериозно. Толкова, че чак влезнах и аз през тела да проверя ... Вие коя тема ползвате м/у другото? HondaRED-2018? ПП. Много е произволно, сега тествах нещо много просто. Седя на една тема и рефрешвам - на n-тия път се появяват. На някой от по-следващите рефреши изчезват. Не е от темата, не е от раздела, не е от вашите устройства или доставчици. И не са с фиксирано положение. Не знам, не мога да го хвана, явно е нещо от самия модул. Редактирано 5 Декември, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #451 Отговорено 5 Декември, 2019 Ако искаш да отговориш в дадена тема, или да отидеш на някоя страница, търсиш къде е скрито полето, за отговор между рекламите. Малоумна работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #452 Отговорено 8 Декември, 2019 Рекламата, която трябва да се появява уж само в шапката, добавя реклами и под почти всяко мнение. За сега съм я спрял. Това е бъг свързан или с по-новите версии на софтуера или с нашия скин. Докато не бъде разрешен, няма да пускаме такива реклами. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #453 Отговорено 8 Декември, 2019 Аз неслучайно писах оня виц, но да поясня - че е останал неразбран. :) Знаете ли колко са приходите и ползите от тези реклами? Знаете ли колко струва поддържането на форума? Не може ли вместо Ти, Бранко и още няколко "знайни и незнайни герои" да го финансираме всички ние и да си е чист? Нямам предвид платените теми, а тези каренца в останалите. Знам че съфорумците са хиляди, но реално в него има стотици активни. Нека си е безплатен и доброволно да организираме членски внос. Все ще отделим стотина човека по 10лв, но не знам дали е достатъчно? Ако пък останат, може и нещо друго да се предложи? И преди съм питал за някакъв вид финансова адмирация за тези които го обслужват. Не е ли това най-читавият модел? Пуска се анкета: 1- Да има ли реклами и дали някому са полезни? 2- Колко от членовете биха внесли своята скромна лепта? 3- Каква да е годишната вноска (с 3 предложения), примерно 10 / 20 / 30лв. 4- Ако надхвърлят разходите на форума, какво да се оптимизира или предложи в допълнение на тези финансиращи го членове? 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #454 Отговорено 8 Декември, 2019 Тази тема не е мястото за вицове и за такива предложения - макар предложението да е валидно. Ще помисля (и обсъдя с @dindin) възможност за Patreon кампания, в която да сложим цел за годишен доход на форума, а хората, които допринасят, да получават специални привилегии - като например никакви реклами, неограничено качване на видеа и картинки, а ако остават пари - да направим merchandise и други. 1 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #455 Отговорено 14 Януари, 2020 Ще ме прощавате за въпроса, но не мога да се ориентирам как да си сложа снимка за подпис. Може ли упътване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #456 Отговорено 2 Февруари, 2020 Модераторите тук сте УНИКАЛНИ...! Знаете защо. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko81 3 #457 Отговорено 28 Февруари, 2020 Здравейте, От скоро съм във форума. Четох правилата да си кажа , но не открих причина да нямам достъп до някой раздели . Опитвам се да си поръчам масло за Хондата от общите поръчки в ато24.де Обаче не мога да пиша в този подраздел. Писах на лично на организатора на поръчката , но се съмняваме че ще влезна в срока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #458 Отговорено 2 Март, 2020 Здравей @Zlatko81, в момента вече си част от група "Фен", което ти дава право да пишеш в разделите, които си споменал. Иначе това е от правилата: 4.13. Ново-регистрираните потребители ще получат правото да публикуват теми в търговските раздели след изтичане на 2 седмичен срок. Може би не е написано достатъчно ясно, за което се извиняваме. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko81 3 #459 Отговорено 2 Март, 2020 (Редактирано) Малко по-късно намерих инфо за това 14 дневно правило в допълнителна тема . Въпреки това , който търси намира начин . Аз намерих Няма нужда от извинения . Поздрави ! Редактирано 2 Март, 2020 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #460 Отговорено 21 Март, 2020 Здравейте, има ли ограничение в броя на кореспонденциите във входящата кутия или в общия брой на ЛС, които може да получи обикновен потребител? Питам само за информация, нямам проблем с използването на ЛС. Ако някъде е написано - моля за линк! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 675 #461 Отговорено 21 Март, 2020 Здравей, виж най-долу, когато влезеш в пощ.кутия, има колко процента си използвал от общо разрешената бройка ( беше 200 мисля). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #462 Отговорено 24 Март, 2020 Възможно ли е това, което казваш, да се вижда само от профил на модератор/администратор? Моля за картинка къде точно се вижда за профил на обикновен потребител. При мен се вижда това: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 675 #463 Отговорено 24 Март, 2020 Аз виждам бяла лента с точка и надпис отдолу за процента и броя съобщения запълнили кутията, също и че са 5000 макс.като брой. Явно не се вижда при теб, според скрийншота. Иначе е точно срещу лентата "ново съобщение" в крайно дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #464 Отговорено 24 Март, 2020 Благодаря за инфото! Значи има достатъчно място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #465 Отговорено 26 Март, 2020 Само аз ли забелязвам че напоследък има масово по две теми за едно и също на едни и същи автори.? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #466 Отговорено 3 Април, 2020 Ванка, отдавна не съм го наблюдавал този проблем с дублирането в "Непрочетено съдържание" ако за него става въпрос? Освен ако самите автори не са отворили по 2-3 теми. Дай знак ако мернеш пак такова. Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 675 #467 Отговорено 3 Април, 2020 Аз видях една тема пусната на две различни места, мисля това има в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #468 Отговорено 22 Април, 2020 Последно време ми се струва ,че доста прибързано се заключват теми-ограничават се и малкото дискусии освежаващи форума ,не е на добре това ,ама може и само да ми се струва така -от доста време не виждам тук знакови форумни участници ,може и да са на почивка хората . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #469 Отговорено 22 Април, 2020 Почивката е вид "бягство от реалността". Липсващите ги "пиши бегали" - докато се върнат - ако има за какво. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #470 Отговорено 22 Април, 2020 Може и така да е .Амааа повече калабалък като има из форума,по-весело става ,като на софрата -с повече хубави хора по- спори ракийката и рахата по-голям за всички . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #471 Отговорено 11 Май, 2020 Здравейте, напоследък имам проблем с влизането във форума и по точно хромавия ме предупреждава че навлизам в опасни води и че сертификата е неразпознаваем и може да е обект на хакерска атака. Някакви идеи какво се случва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #472 Отговорено 12 Май, 2020 Здрасти, сертификатът е валиден. Ако получаваш такова съобщение обаче: Това е, защото някои изображения, към които колегите може да линкват са през http, а не през https. Съответно ако отидеш примерно на главната страница, където няма такова съдържание ще виждаш вече: 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 893 #473 Отговорено 4 Юни, 2020 Махнете от история на активността, кой какво харесал, на какво реагирал и каква снимка си е сложил, според мен това е излишен спам и по-скоро присъщо на фейсбука, виждам, че има някаква активност, цъкам, а то Гошо от горнонанадолнище си сменил снимката на профила, поне да имаше опция да му я харесам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #474 Отговорено 4 Юни, 2020 Винаги можеш да си изключиш известията. Всъщност по-скоро тези, които не те интересуват или дразнят. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #475 Отговорено 15 Юни, 2020 Две мобилни устройства с актуална ОС. Телефон, от който пиша и друго, на което има проблем. Формата за контакт не дава достъп до insert image from url. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #476 Отговорено 17 Юни, 2020 Благодаря. Да разбирам ли, че не Ви се занимава с екзотика или чакате нова версия на ос-а на проблемното ми у-во? Имам проблем и с визуализиране на видео линкове само от този форум. Извинете ме, не се заяждам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #477 Отговорено 17 Юни, 2020 Може ли малко инфо за устройствата? Кое е проблемното, какъв браузър се ползва? Това с визуализирането на видео линкове е за клиповете от YouTube? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #478 Отговорено 17 Юни, 2020 iPad air2 - с проблем, пиша от iPhone 8- без проблем. ipados 13.5.1 , iOS 13.5 safari на двете у-ва. Да. На тел. Всичко е наред. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #479 Отговорено 17 Юни, 2020 Мога само да тествам през симулатор, избрах iPad Air 2 с iOS 12.2 (само тази версия имам като вариант). Дори със Safari insert image from url работи и клиповете от YouTube се просвирват, включително и със звук. Преди 1 час, vesivanova написа: или чакате нова версия на ос-а на проблемното ми у-во? Това не го разбрах. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #480 Отговорено 17 Юни, 2020 (Редактирано) Надежда,че ще се самооправи логване и визуализация след ъпдейт на ос. Т. е проблемът е в моя “телевизор”. Показах какво се случва при опит за лог и последващ опит за споделяне на проблем. Показвам и състояние от една и съща тема със съдържание на видео на екран. Таблет и тел. Редактирано 17 Юни, 2020 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове