mcd 27 #1 Публикувано 28 Юни, 2017 Здравейте Търсих из нета и не намирам ръководство за европейския модел. Моля някой ако има на Български, Руски или Английски да сподели. Предлагам и на админите на сйта да сложат подобни важни документи/теми като STICKY теми, които да стоят в началото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #2 Отговорено 29 Юни, 2017 Много добра идея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5917 #3 Отговорено 29 Юни, 2017 http://omanual.ru/Honda/Accord/8/ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #4 Отговорено 29 Юни, 2017 (Редактирано) Намерих ръководство на руски, но не мога да го кача тук заради фалй лимита от 2мб. Предлагам на админите да се направи и някаква даунлоад секция, където да слагат подобен тип документи и файлове. Не мисля че ще костват някакъв трафик така че ако сте съгласни ми пишете и ще ви пратя файла да го хостнете. Фрии файл хостингите знаете че не изкарват дълго и се почва - дайте линкове че тези не работят вече.... Редактирано 29 Юни, 2017 от mcd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #5 Отговорено 29 Юни, 2017 Добра идея. Особено се дразня на стари теми с линкове от PhotoBucket. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #6 Отговорено 30 Юни, 2017 Линк към ръководството на английски. Моля админите да го свалят и да го хостнат локално ако е възможно: https://carmanuals2.com/sc/80137 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 1 Юли, 2017 Свалих го, ще се опитам да го кача по-късно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #8 Отговорено 1 Юли, 2017 И аз го свалих.Не знам колко място имаме на сървъра... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #9 Отговорено 2 Юли, 2017 Ето две ръководства на руски от мен и сървис менюъл на английски. Ръководства на английски успях да намеря само за Акура/TSX, а тези на руски са за европейски Акорд. 08-10 Honda Accord SM Accord_2011_guide AccordVIIIguide Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atos85 1 #10 Отговорено 11 Юли, 2017 Здравейте колеги аз имам ръководство на български от Бултрако. Ако има интерес мога да видя колко парички ще излезне ксерокопирането и подвързването и да се размножи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #11 Отговорено 11 Юли, 2017 Може би е по-добре да се сканира и след това всеки да си реши дали да го принтира или да го чете в електронен вариант? 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #12 Отговорено 13 Юли, 2017 Или да го наснимаш и да го направиш на PDF. Мога да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deha 0 #13 Отговорено 11 Октомври, 2017 Има ли го сканирано/снимано вече на български. А някой знае ли ръководство на английски но за европексия модел тези които има са за Американския пазар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #14 Отговорено 16 Октомври, 2017 Мога да сканирам организирам ръководството в PDF. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #15 Отговорено 19 Октомври, 2017 Някой намери ли ръководство за комбито? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #16 Отговорено 9 Януари, 2018 Ако става на въпрос за пари да кажат админите какво ще струва и да се качи ръководство на български за осмицата,не вярвам да е толкова невъзможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #17 Отговорено 9 Януари, 2018 Преди 1 час, Митко Йотов написа: Ако става на въпрос за пари да кажат админите какво ще струва.... Как трябва да се тълкува това, намекваш ли нещо?!? Ако може - кажи с прости думи, какво имаш в предвид, че така звучи обидно и нелепо ?!? И естествено, че не е невъзможно, но за някой който го има, който има възможност и време и най -вече желание да го качи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #18 Отговорено 10 Януари, 2018 Преди 8 часа, Emicha написа: Как трябва да се тълкува това, намекваш ли нещо?!? Ако може - кажи с прости думи, какво имаш в предвид, че така звучи обидно и нелепо ?!? И естествено, че не е невъзможно, но за някой който го има, който има възможност и време и най -вече желание да го качи. Защо така бе колега,Защо ми слагаш думи в устата които не съм казал и даже не съм си ги и помислил. Казано с прости думи: Знам,че за някой колега ще е разправия и разход,ще трябва да си разпори ръководството,до го сканира да го преобразува във формат за качване после със сърварите да си поиграе а то си е време, а времето е пари.Защо някой трябва да плаща сметка за такива като МЕН и колеги които го търсят.Когато на една маса седнат една дузина хаймани (визирам мен) и хапват и си пийват трябва да сме готови да си и платим!Защо трябва един да плаща за десет,Аз нямам такъв навик. Попитах в Бултрако - нямат,в Юби ко - също (ръководство) С дружни усилия не може да не може да се справим. Както и да е,много сте чувствителни тука чак ми става смешно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #19 Отговорено 10 Януари, 2018 Митко ,не ти слагам думи в устата - просто така си го написал ( може би в бързината, може би не си имал и това в предвид) , но звучи неприятно, особено за админите ,които ги пропуснах умишлено в горния цитат. Ако съм те разбрал погрешно - моите извинения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #20 Отговорено 10 Януари, 2018 Ами колега, не само админите можем да качваме ръководства. Всеки, който има и желае да сподели може да го направи в темата. Ако има някой колега с българско ръководство предполагам, че може да го остави в Мания-та или някъде другаде примерно и да го сканират и да каже колко ще струва и вече за разноските да се разберете помежду си. Специално българското според мен е рядко животно, предполагам трябва да се намери колега, който си е купил Акорда от България нов. @iger4o и @atos85ако са говорили за същото могат да се включат. Ако някой има трудности с качването съм насреща. Ограничението за размера на качените файлове мисля, че отпадна. Тествах със 70мб ръководство и се качи. Обсъждаме възможността да имаме собствено място, където да качваме и споделяме ръководства. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #21 Отговорено 10 Януари, 2018 (Редактирано) @dindin Аз имах предвид че ако някой ми даде ръководството на български мога да го превърна в ПДФ и евнтуално да го кача в моя Google Drive за сваляне от който има нужда. Но човека който има българско ръководство @atos85 не ми отговори на лични. Говоря за ръководството за комби. Редактирано 10 Януари, 2018 от iger4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #22 Отговорено 10 Януари, 2018 Грешно съм разбрал. Писах му на мейла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #23 Отговорено 10 Януари, 2018 Мога да помогна финансово,нямам друга опция. до Емич - Няма проблем,всичко е точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fashion_m 23 #24 Отговорено 22 Февруари, 2019 Колеги, някой с българско или английско ръководство за европейски Акорд? Навсякъде по интернет е за американския модел. Плащам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuryss 0 #25 Отговорено 23 Февруари, 2019 Аз също се опитвам да намеря, ако някой има - да казва цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuryss 0 #26 Отговорено 4 Март, 2019 Да съберем пари, да поръчваме това: https://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-ACCORD-2008-2012-HANDBOOK-OWNERS-MANUAL-GENUINE-PRINT-2008/283373318037 и да си го сканираме ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #27 Отговорено 5 Март, 2019 То си има на анлийски и на руски.Просто трябва да си го дръпнеш. На български няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuryss 0 #28 Отговорено 5 Март, 2019 4 hours ago, Митко Йотов said: То си има на анлийски и на руски.Просто трябва да си го дръпнеш. На български няма. Къде има на английски за европейския модел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #29 Отговорено 11 Март, 2019 Здравейте, искам да попитам дали някой би бил така добър и любезен да сподели на лични или емаил въпросното ръководство на български? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #30 Отговорено 11 Март, 2019 Здравейте, Имам оригинално ръководство на български (колата ми е от Бултрако). Ако има желаещ да го сканира и публикува за колегите мога да го пратя с куриер или да го дам лично (от Пловдив съм). Поздрави Марин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fashion_m 23 #31 Отговорено 11 Март, 2019 преди 17 минути, mstavrev написа: Здравейте, Имам оригинално ръководство на български (колата ми е от Бултрако). Ако има желаещ да го сканира и публикува за колегите мога да го пратя с куриер или да го дам лично (от Пловдив съм). Поздрави Марин Аз го ксерокопирах от колегата @mstavrev . 630 страници. Първоначално си мислих да го сканирам в PDF и да го споделя тук за общото благо, но ми казаха 0.50 лв на страница и не ми се даваха 315 лв, и го ксерокопирах за общо 26 лв. Ако се съберат 10-15 човека за PDF да си разделят парите, може би ще е целесъобразно да се сканира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #32 Отговорено 11 Март, 2019 На 11.03.2019 г. at 19:49, fashion_m написа: Аз го ксерокопирах от колегата @mstavrev . 630 страници. Първоначално си мислих да го сканирам в PDF и да го споделя тук за общото благо, но ми казаха 0.50 лв на страница и не ми се даваха 315 лв, и го ксерокопирах за общо 26 лв. Ако се съберат 10-15 човека за PDF да си разделят парите, може би ще е целесъобразно да се сканира. Аз съм един.Може колегите да ме броят. Да видим колко ще се съберем за десетина дни и да действаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1223 #33 Отговорено 11 Март, 2019 На 11.03.2019 г. at 19:29, mstavrev написа: Здравейте, Имам оригинално ръководство на български (колата ми е от Бултрако). Ако има желаещ да го сканира и публикува за колегите мога да го пратя с куриер или да го дам лично (от Пловдив съм). Поздрави Марин Браво! май ще стане работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #34 Отговорено 11 Март, 2019 +1 с двете ръце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuryss 0 #35 Отговорено 12 Март, 2019 (Редактирано) Абе как 50ст на страница сканиране някой няма ли скенер у дома да го сканира, пък ще му съберем някой лев. Иначе бройте и мен! Тука сканират за 3ст: http://trio-print.com/Scanirane.html Тука сканират за 5ст: http://kopirencentar.com/цени/ Редактирано 12 Март, 2019 от vuryss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #36 Отговорено 12 Март, 2019 Аз имам в офиса скенер. Не е проблем да го сканирам безплатно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #37 Отговорено 12 Март, 2019 Еми рабоатта е ясна тогава fashion_m да ти прати ксерокс копията и ти ги сканирай в pdf така ще е най добре според мен. Гледам, че сте и от Пловдив и двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fashion_m 23 #38 Отговорено 12 Март, 2019 (Редактирано) преди 43 минути, Nuclear написа: Еми рабоатта е ясна тогава fashion_m да ти прати ксерокс копията и ти ги сканирай в pdf така ще е най добре според мен. Гледам, че сте и от Пловдив и двамата С удоволствие, само че копие на копието ще бъде с доста лошо качество. Има дребен текст и картинки. По-добре да се копира оригинала на колегата mstavrev. Иначе не ми е проблем да услужа. Най-добрия вариант според мен е да се съберат пари и оригинала на mstavrev да се сканира в PDF. И това да стане само веднъж. А не всички като мен да се срещат с mstavrev и да взимат ръководството за копиране. Или просто събирате пари, плащате на mstavrev някаква сума + комисионна за занимавката, той занася някъде ръководството за сканиране и после или го праща поотделно на събралите сумата, или всички се съгласяват да се постне тук. Редактирано 12 Март, 2019 от fashion_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #39 Отговорено 12 Март, 2019 Ако ще се дават пари в разумни граници бройте и мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #40 Отговорено 12 Март, 2019 преди 45 минути, fashion_m написа: С удоволствие, само че копие на копието ще бъде с доста лошо качество. Има дребен текст и картинки. По-добре да се копира оригинала на колегата mstavrev. Иначе не ми е проблем да услужа. Най-добрия вариант според мен е да се съберат пари и оригинала на mstavrev да се сканира в PDF. И това да стане само веднъж. А не всички като мен да се срещат с mstavrev и да взимат ръководството за копиране. Или просто събирате пари, плащате на mstavrev някаква сума + комисионна за занимавката, той занася някъде ръководството за сканиране и после или го праща поотделно на събралите сумата, или всички се съгласяват да се постне тук. Така е но ако е в а4 формат ще ми е много лесно да го сканирам и ще стане за минути в pdf формат. Докато ако е от сервизната книжка ще е по-сложно. Ако искате аз съм в МОЛ Пловдив през седмицата от 10 до 18 часа, мога да остава и телефон за връзка и колегата който го има в А4 формат може да мини през мен за едно кафе и ще му го върна. След това ще го предоставя в електронен вариант за всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове