Jump to content

Чавдар K

Делегат
 • Мнения

  1287
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Чавдар K last won the day on Ноември 7

Чавдар K had the most liked content!

Обществена Репутация

263 Excellent

Относно Чавдар K

 • Ранг
  Опитен
 • Рожден ден 24.11.1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  66470425
 • Skype
  chavduk

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Варна/

Последни посетители

9411 профилни разглеждания
 1. И аз вече карам Акорд

  Аз си сложих същия китайски. Има бор-корона с правилния размер за пробиване. Монтира се супер лесно, работи точно и безпроблемно. За мен този на външен вид изглежда по-добре от заводския на 8-ма ген. и 100 пъти по добре от грозните сензори, които някой дилъри са слагали на 7-ма ген.
 2. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105432
 3. Значи според теб, пробега е по-добър критерий? Казваш много по-логично е, да смяташ, че тази седмица в 10те часа, които си изкарал в задръстване, мотора не е работил.
 4. нямах предвид, че имам нещо против HOLD системата, просто исках да кажа, че само "die-hard" Хонда запалянко може сега да разбере и да се зарадва на система, която другите имат от над десетилетие Също така, да е ясно, нямам хейт за Акорда ... даже колкото повече го гледам, толкова повече ме радва, като изключим "Фиат Типо" задните светлини. Бих си взел един такъв внос от Канада, като му дойде времето...
 5. Сигурно е "яката работа", HOLD системата... Баща ми също и се радваше на своя 2005 VW Passat
 6. Избор, Nokian weatherproof или Michlen crossclimate

  Michelin CrossClimate или Continental-а са твоите гуми, ако ти е важно да се представя добре през лятото. Те са на основа лятна гума, докато останалите са разработени на базата на зимна гума Мишелин бяха първи, а Континентал сякаш преписаха от тях и направиха "лятна-всесезонна".
 7. "EGR" Акорд 7 2.0 бензин 155к.с

  Нека Маркони да обясни защо се налага да се байпасне ЕГР-а. И аз като Vancho смятам, че трябва да може да се настрои да работи корекно и с ЕГР, както е на бензин, особено пък при течната фаза, където би следвало дозирането да е още по-добро. Аз съм с АГУ с изпарител и никога не съм имал проблеми с богата/бедна смес или ЕГР. До колкото аз съм запознат, 2.0 не го модват.
 8. Избор, Nokian weatherproof или Michlen crossclimate

  Не е имало нужда да нулираш... carspending-а ти съдържа такава статистика. Аз винаги съм отдавал тази разлика на по-лошите условия, в които се кара зимата.
 9. Избор на зимни/летни гуми за Акорд

  ...от 205/50, не се "слиза" на 225/45, гумите са еднакво високи ("50"-то е височина, като като функция на ширината на гумата), колелото колелото запазва диаметъра си. Аз бих си взел 16 джанти, за разликата в цената между гуми 17 и гуми 16, за да си ги сменя когато ми е кеф и да не вися по опашки за гумаджии, когато ни изненада зимата за пореден път.
 10. Проблемът не е в алармата. Тя е програмирана да не заключва, когато има отворвна врата и да се активира, когато се отвори врата, преди тя да бъде деактивирана. Така че тя се държи съвсем нормално, просто имаш проблем с вратата, която решева (влагата явно й помага), че е отворена. Доколкото съм запознат, комбитата често имат проблем със снопа кабели който участва в управлението на 5тата врата.
 11. Акорд 7-ген - общи дискусии

  Това са брошутите за префейс и фейс на 7-ма ген Акорд. Според тях, можеш да поръчаш Тайп С само с 6-степенна ръчна кутия. Явно в движение нещо са сменили стратегията.
 12. Акорд 7-ген - общи дискусии

  не, че е нещо, но просто не е можело да си го поръчаш с автоматична скоростна кутия.
 13. Снимки на Civic 10та

  http://focus2move.com/world-best-selling-car/
 14. Избор на зимни/летни гуми за Акорд

  Аз мисля, че и двата модела са достатъчно добри, особено като се има предвид условията, в които ще ги караш. Затова аз бих избрал по-безшумните, в случая D4, ако може да се вярва на етикетите. ...въпреки, че си писал, че не искаш други гуми да ти се предлагат, виж тези: https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/advanced_search_result.php?s=205&h=%2F55&r=R16&categories_id=2&manufacturers_id=11 В теста на ADAC са на равно с победителя, а цената е като на фалкена.
×