Jump to content

Чавдар K

Фен
 • Content Count

  1781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Чавдар K last won the day on December 28 2018

Чавдар K had the most liked content!

Community Reputation

513 Excellent

7 Followers

About Чавдар K

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 11/24/1981

Contact Methods

 • Skype
  chavduk
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Варна/

Recent Profile Visitors

12374 profile views
 1. Да, това го отбелязах, че не може да се внася по сметката в клон, явно не си обърнал внимание (всъщност може, но 3лв таска , както си разбрал) Сега мислим със счетоводителя, как да се осчетоводят пари изпратени, чрез Еконт, като паричен превод към фирмата, за хората които не позлват ел. банкиране. П.П. Парите са там.
 2. Колеги, нещо важно, което пропуснах да отбележа. След като минават поръчките през Мото 25 ООД, можем, на когото желае да издадем ДДС фактура за покупката.
 3. Колеги, моля да обърнете внимание, на промените от тази поръчка. Вече няма да можете да се възползвате от 5% отстъпка от цената. Мисля, чи ви дължа кратко обяснение на какво се дължи това. Това, което правя с общите поръчки, въпреки че генерира пренебрежимо малък приход, се води за търговска дейност. Банка Пиреос ми се обадиха, да ми обяснят, че не моге да продължавам да развивам търговска дейност през личната си сметка и за целта трябва да регистрирам фирма и да си открия търговска сметка. Някои от вас може би вече знаят, че фирма вече има регистрина и се опитваме (по-скоро съпругата ми @Елена К) да продаваме, някои от маслата от ato24.de с търговска цел. Първоначално идеята беше да минават през фирмата и общите поръчки, така че всичко да е 100% легално. Оказа се обаче, че общите поръчки ще генерират такъв голям документо-оборот (същевременно почти никакъв приход), че ще трябва да плащам двойно повече за счетоводство, което ме накара да продължа да ги правя от мое име, не през фирмата. Е това вече, не е опция и трябва да стане 100% законно, с допълнителните 5%, които ще остават в мен, ще се надяваме да могат да покрият счетоводните разходи - ако това не се случи, може да се наложи да приключим с общите поръчки на масло от ato24.de
 4. Здравейте Kолеги, поредна поръчка от Ato24.de Поръчката трябва да се случи на 12-ти Ноември 2019г. Вече ползвате само безплатна доставка до гр. София, кв. Драгалевци. (без отсъпка от цената) Курса на Еврото е 1.9675лв/EUR, за който е от София ще го предам лично, за Колегите от други градове, ще го изпратя с ЕКОНТ за Ваша сметка с отстъпка от куриерската услуга. Който има намерение да се включи, следва да напише в темата какво желае, да добави линк към съответното масло/добавка и съответното количество. В по-долу съм добавил "Шаблон за поръчка" - ще съм много благодарен, ако го ползвате. Стойността на поръчката Ви трябва да получа, преди крайната дата за поръчване. Парите можете да предадете лично или да изпратите тук: Мото 25 ООД BG86UBBS80021063602740 BIC: UBBSBGSF ОБЕДНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Моля пишете псевдонима си във форума, като основание за плащането. Моля не превеждайте пари в чужда валута или от чуждестранни банкови сметки, получаването на такива преводи ми струва 20лв на превод. Важно пояснение, вече не можете да внасяте по сметката на каса. Сметката е фирмена и може да се внася на каса, само от упълномощени лица. След като пристигне маслото можете да си го вземете от София, гр. София, кв. Драгалевци или да ви го изпратя до предпочитан офис на Еконт. Телефон/viber за връзка : 0888 812 453 Елена Шаблон с примерна поръчка: Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-ssv-sae-0w-30.html Вид и количество: Ravenol SSV SAE 0w30 1x4L + 2х1L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 4х0.946 L Стойност на поръчката: (34,95 + 2*9,95 + 4*12,99)*1,9675 = ... лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат предадени лично - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци - чрез Куриер* *в случай, че ще получите нещата си чрез куриер, моля изпращайте данни, като лично съобщение, само в случаите, когато все още не съм изпращал или когато има промяна в данните ви за доставка.
 5. Извинявам се, пропуснал съм да пиша. Дойдоха, вчера разпределихме и днес вече са в Еконт, утре можете да си ги получите. Трябва да има и СМС-и.
 6. Колеги, чакам скоро маслата(днес, утре най-късно). Както може би някои от вас са обърнали внимание, малко се променя организацията и вече @Елена К ще ги движи. По този повод, личното получаване вече ще става в Драгалевци. Моля, на когото не му е удобно Драгалевци да ми се обади/пише да се разберем за получаване в Боила, понеже това не беше обявено при пускането на поръчката и предполагам на някои от вас им е по-удобно Боила.
 7. Моля да обясниш, каква е логиката при чести стартове в условията на отрицателни температури, да избереш най-нетечливото масло при такива условия?
 8. Колеги, обявявам поредната обща поръчка, като трябва и да отбележа промяна в организацията. Работата около общите поръчки вече ще се върши от @Елена К, а личното предаване, вече ще се случва в кв. Драгалевци, не в ТЦ Боила, както до сега.
 9. Здравейте Kолеги, поредна поръчка от Ato24.de Поръчката трябва да се случи на 22-ми Октомври 2019г. Ползвате 5% отстъпка от цената и безплатна доставка до гр. София, кв. Драгалевци. Курса на Еврото е 1.9675лв/EUR, за който е от София ще го предам лично, за Колегите от други градове, ще го изпратя с ЕКОНТ за Ваша сметка с отстъпка от куриерската услуга. Който има намерение да се включи, следва да напише в темата какво желае, да добави линк към съответното масло/добавка и съответното количество. В по-долу съм добавил "Шаблон за поръчка" - ще съм много благодарен, ако го ползвате. Стойността на поръчката Ви трябва да получа, преди крайната дата за поръчване. Парите можете да ми предадете лично или да изпратите тук: Чавдар Кумчев BG92PIRB80834603959507 BIC: PIRBBGSF БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Внасянето на каса на Банка Пиреос е без такса. Моля пишете псевдонима си във форума, като основание за плащането. Моля не превеждайте пари в чужда валута или от чуждестранни банкови сметки, получаването на такива преводи ми струва 20лв на превод. След като пристигне маслото можете да си го вземете от София, гр. София, кв. Драгалевци или да ви го изпратя до предпочитан офис на Еконт. Телефон/viber за връзка : 0888 812 453 Елена Шаблон с примерна поръчка: Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-ssv-sae-0w-30.html Вид и количество: Ravenol SSV SAE 0w30 1x4L + 2х1L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 4х0.946 L Стойност на поръчката: (34,95 + 2*9,95 + 4*12,99)*0,95*1,9675 = ... лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат предадени лично - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци - чрез Куриер* *в случай, че ще получите нещата си чрез куриер, моля изпращайте данни, като лично съобщение, само в случаите, когато все още не съм изпращал или когато има промяна в данните ви за доставка.
 10. Точно това си помислих и аз. Хамилтън можеше спокойно да изкара състезанието с тези гуми, които смени на 70% живот и да завърши 1ви или 2-ри. Дори и да му се бяха тотално сринали гумите, щеше да е поне там, където завърши сега...
×
×
 • Create New...