Jump to content

Чавдар K

Делегат
 • Мнения

  1573
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Чавдар K last won the day on Август 10

Чавдар K had the most liked content!

Обществена Репутация

407 Excellent

2 Последователи

Относно Чавдар K

 • Ранг
  Опитен
 • Рожден ден 24.11.1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  chavduk

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Варна/

Последни посетители

10429 профилни разглеждания
 1. Парите получени, маслата поръчани.
 2. Колеги, маслата са тук. Утре ще ги разпределям и в Понеделник ще ги изпращам. Моля, който още не ми е казал, как ще си получава маслата нека го направи.
 3. Привет!

     Имате ли някаква информация за маслото Castrol Edge Professional H C2 0W-30, че доста време вече не налично. Ще го доставят ли?

   

  С най-добри пожелания!

 4. Колега, както ми писа, поръчката ти е променена на 6л Castrol Edge Professional A5 0W-30 Titanium FST 1 L
 5. Дали не си клиент на банката? Предния път се обадих по телефона, сега проучих сам тарфите на банката. Ето варианата при който няма такса. Ето варианта, при който искат 6лв. ...но е абсурдно да те таксуват за междубанков превод, при положение, че им идваш на крака. Също толкова абсурдно е някоя кака на каса да не знае, и тези от съпорта също. Ще отида тези дни на място, да разнищя въпроса.
 6. Чавдар K

  Избор на зимни/летни гуми за Акорд

  Sumitomo са японска компания, която произвежда Falken. Карал съм и летни и зимни Falken и нямам оплаквания. Един от последните модели летни Falken (Azenis FK510), се представи много добре на сравнителните тестове.
 7. Много благодаря на @kolegata, че вметна. Променили са тарифите и вече не е безплатно. Таксата вече е 0,5% или минимум 6лв. Моля не внасяйте на каса, ако нямате сметка в банката! Много се извинявам, ако някой заради моята неинформираност е платил тези 6 лева. Ще си открия сметка в ОББ, където зная със сигурност, че вноската на каса е наистина безплатна.
 8. Здравейте Kолеги, поредна поръчка от Ato24.de Поръчката трябва да се случи на 17-ти Август 2018г. Ползвате 5% отстъпка от цената и безплатна доставка до София, Търговски Център Боила. Курса на Еврото е 1.9675лв/EUR, за който е от София ще го предам лично, за Колегите от други градове, ще го изпратя с ЕКОНТ за Ваша сметка с отстъпка от куриерската услуга. Който има намерение да се включи, следва да напише в темата какво желае, да добави линк към съответното масло/добавка и съответното количество. В долното мнение съм добавил "Шаблон за поръчка" ще съм много благодарен, ако го ползвате. Стойността на поръчката Ви трябва да получа, преди крайната дата на поръчката. Парите можете да ми предадете лично или да изпратите тук: Чавдар Кумчев BG92PIRB80834603959507 BIC: PIRBBGSF БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Моля имайте предвид, че внасянето на каса на Банка Пиреос е без такса, само ако сте клиент на баката. В противен случай, таксата е 6лв. След като пристигне маслото можете да си го вземете от София, Търговски Център Боила, ул. Самоковско шосе 1 или да ви го изпратя до предпочитан офис на Еконт.
 9. Парите получени, маслата поръчани.
 10. Колеги, маслата пристигнаха. Довечера ще ги разпределям, утре ще ходя до Еконт, който ще получава лично, нека ми се обади да се разберем 0885 909 101.
 11. Не, на път са, понеделник или вторник
 12. Не ти се струва, при новото зареждане (нали се беше изчерпало) му сложиха 1евро на литъра и 3 евра на 4-те литра
 13. Дори само това, че загубите от вала до колелата на АТ са по-големи, прави МТ да "върви" повече. И за да не съм офф, сега ако купувах, щях да взема 2,4 без да се замисля. Преди 5г бяха много по-скъпи, а сега почти няма разлика в цената. А разходът, според мен ще е почти същият като на 2.0
 14. Колегата @Zlatozator се е погрижил да качи брошурите на акорд 7 Та... аз поне боравя с официални данни. ... не смятам, че разводняваме темата. Ако Акорд 2,4 запазва и отдава мощността по-лесно, след 10тата година, а 2,0 явно не го може, за да се преобърнат нещата с ускпрвнието в полза на 2,4, това е факт, който би бил много полезен за хората, които се чудят какво да вземат 2,0 или 2,4.
×