Jump to content

Petrun4o

Фен
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Petrun4o

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 8 dtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1898 profile views
 1. Deyan, аз ако бях, щах да я сваля и да я мина с някаква фина шкурка. Моята я претапицирах за 30лв. с естествена кожа, но отгоре ми е здрава. Само пръстенчето е наполовина изтрито.
 2. На тая метална топка, зимата ще ти залепне ръката..
 3. На 8ма ген рейката е ел. Какво значение има бензин ли е или дизел?
 4. Аз я ремапнах преди половин година. Колата е много приятна за каране. Доста набира и тръгва от 1500 оборота и колкото повече пълни оборотомера, толкова повече мощност и идва. Разхода градско е г/д литър надолу. На магистрала разхода е същия, като преди.
 5. До колкото съм чел по форумите, този модел страдат от съединител на компресора и реле на климатика, което се намира в кутията с бушони над въздушния филтър.
 6. Аз също съм сменял и новия съединител е супер мек. С времето пак ще си стане твърд, спокойно. Кава марка сложи и колко ти дойде?
 7. @Angelov_88 какъв е материала за направа на втулката?
 8. Вариант 1 Вариант 2 Само ги премери да видиш дали са точни
 9. В алито има само стъкла. Поразрови се
 10. За тея пари един ремап и забравяш за тръбички. Моята е направена над 1500 оборота да изключва ЕГР-а.
 11. И при мен дава Error 1. И аз стигнах до инфото, че това е лоша или прекъсната комуникация F-CAN и до там. Нищо повече, но каъо цяло всичко ми работи. Нямам проблеми.
 12. Съгласен, но звукът, който чувам е абсолютно същия и мисля, че е от самата рейка, а не от помпа..
 13. При мен се чува едно, като леко стържене (виене.. не знам как да го нарека), като въртя волана на място на асфалт. Това го правеше и на стария ми акорд 5 ген, но доста по-шумно беше там. От какво може да е?
 14. @Angelov_88 браво! От кога разправям, че само втулката (пръстенчето) се износва и се избива на преса и не е необходимо да се изработва цялата шайба със втулка, но просто някои хора са толкова предубедени и не приемат чужди мнения.
×
×
 • Create New...