Jump to content

Smokez

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Smokez

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, знам, че има много теми по въпроса, но и много, много различни отговори. Имам няколко конкретни въпроса (Хонда акорд 8 2.0 2012): 1. 0W30 или 5W30 ? 2. Горенето на масло свързано ли е с вискозитета ? 3. Горенето на масло може ли да е свързано със самата марка ? 4. Досега карам с Кастрол магнетек, но мисля да мина на някоя от долните марки....коя бихте избрали: - MOTUL 8100 ECO-CLEAN - ENEOS SUSTINA - HONDA - MOBIL ESP FORMULA Поздрави
  2. Марката по-късно ще я напиша...не е при мен кутията. Иначе, с труда 620лв. Имам още един въпрос, може да е сериозно глупав, но не намирам инфо. Има ли този модел съд за хидравлична течност на волана....гледал съм при 7ма генерация, но тук този съд го няма. Предоолагам работи по различен начин ?
  3. Благодяря отново. И още един въпрос.....както споменах течността на съединителя е под мин. Какво отражение може да даде това ? Сега смятам да долея. Сигурно го има написано някъде, но колко мл. побира този съд ?
  4. Благодаря за бързия отговор. Не мисля, че е сменяна течността на съединителя, но все пак ще попитам. Всъщност, когато се сменя съединител задължителна ли е смяната на течността или не ? Т.е имам предвид, ако не е сменяна течността...няма как да има въздух вътре нали ?
  5. Здравейте колеги, Хонда акорд 8 2.0 2011 ръчни скорости. Имам следният въпрос....Скоро смених съединител и новият е много много мек, дори трудно се усеща кога зацепва. Нормално ли е да е така, имайки предвид смяната? Също така видях, че течността в малкия съд (този до спирачната течност) е под мин. Възможно ли е това да е причината за мекия съединител. Доколкото знам единия съд е спирачна течност, а другия е течност съединител, но и на двете места се слага спирачна течност ДОТ 4 ? Благодаря
×
×
  • Създай нов...