Jump to content

joo

Фен
 • Мнения

  88
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно joo

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord CU2 EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

454 профилни разглеждания
 1. Нова цена: Контролите 50 лв.
 2. Още НОВИ цени: 1. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 5 лв. 2. Контролите на волана - 55 лв.
 3. Продават се части за Сивик 8 2006 Контроли на волана ляв и десен, без никакви изтърквания по бутоните 80 лв. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 10 лв. гр. София Контакти на Л.С., отговарям веднага.
 4. Нови цени: 1. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 10 лв. 2. Контролите на волана - 70 лв.
 5. Останаха: 1. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 15 лв. 2. Контролите на волана - 90 лв.
 6. Стелките - 50 лв. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 15 лв. Контролите на волана - 90 лв. *(шофьорската стелка е нова без следи, като останалите, но на снимката не съм я измил хубаво)
 7. Нови цени: Стелките - 50 лв. Корубата на пищялката на дясната предна врата - 15 лв. Контролите на волана - 90 лв.
 8. Чистачките и YATOUR-а са продадени, дургите неща са налични
 9. Аз до колкото знам, по дефоулт дават малка патерица, идеята е да не заема място, като тя не може да се сложи на предните колела, заради спирачните дискове, за това се слага винаги отзад. Ако се спука предна гума, то се взима една от задните и се слага отпред, а патерицата отзад.
 10. Допълнение за да не пускам нова обява, на останалите ми неща от колата: 4. Контроли на волана ляв и десен, без никакви изтърквания по бутоните 100 лв. 5.1. YATOUR основен модул, AUX вход, SD вход, вход за модул YATOUR Bluetooth, (без Y сплитер кабела към радиото остана в колат, ето от къде може да се купи - пример: http://www.ebay.com/itm/HONDA-Accord-Civic-Y-Adapter-Kabel-USB-MP3-CD-Wechsler-NAVIGATION-Yatour-DMC-/201563495949?hash=item2eee1ede0d:g:cWcAAOSweW5VQhxr) 5.2. YATOUR Bluetooth модул, с микрофон и бутон (допълнителен), позлволява разговор по тлефон, приемане и отказване на разговор от самия Bluetooth и/или от допълнителния бутон разположен някъде в колата за удобство, стриймване на музика по Bluetooth В отлично състояние работещи, някой от нещата не са ползвани, цената е за двата модула общо е 90 лв. гр. София Контакти на Л.С., отговарям веднага.
 11. Мерси, бях го чел преди няколко месеца, но уви не успях да го намеря, дори сега го тръся пак, Имам само английско ръководство за TSX, което е Accord Euro в САЩ и от там имам тази таблица от горния пост, ако някой го иска да каже. Поздрави
×