Jump to content

joo

Фен
 • Мнения

  88
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно joo

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord CU2 EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Аз до колкото знам, по дефоулт дават малка патерица, идеята е да не заема място, като тя не може да се сложи на предните колела, заради спирачните дискове, за това се слага винаги отзад. Ако се спука предна гума, то се взима една от задните и се слага отпред, а патерицата отзад.
 2. Мерси, бях го чел преди няколко месеца, но уви не успях да го намеря, дори сега го тръся пак, Имам само английско ръководство за TSX, което е Accord Euro в САЩ и от там имам тази таблица от горния пост, ако някой го иска да каже. Поздрави
 3. Здравейте, Мъчи ме въпроса за сървис периода за Акорд 2.4 АТ 2009, който се изписва на спидометъра, вчера реших да видя какво пише и натиснах SEL, по веднъж и след общия и двата дневни А и В километражи ми изписа А 260 (по памет) и отдолу слънце и звезда После натиснах и задържах SEL за 10 сек. и се показа едно меню на което пишеше А под него имаше икона с две завъртяни стрелки и отдолу иконата за Назад Натиснах тези две стрелки и ми изчезна А със стойностите, сега на нейно място ми изписва В с 360 стойност пак със слънце и звезда, не помня много добре но май по едно врме след като "изтрих" А ми показа 2, но не помня. Та на въпроса къде и как се казва това меню, за да му прочета всички настроики и стойности. Това ми показва само в момента а преди беше само А с около 260 (по памет) Това само намерих Мерси предватиелно
 4. Аз звънях преди 2 седмици в Бултрако - Ботевградско шосе и им поисках инфо срещу ВИН, момчето беше много любезно и ми каза, че може да ми даде инфо само за 2-те години гаранция, какзах става, каза ми всичко какво е правено, дори и сервизни акции, и последните км-ри, после нещо забравих какво ми беше казал и се обадих след един ден отново и пак ми каза всичко подробно.
 5. Здравейте, Обърнах нета и не успях да намеря ръководство за Акорд 2009 CU2 европейски, ако някой има и може да ми го прати ще съм му благодарен.
 6. В нета казват, че било някъде долу вляво на двигателя, като го гледаш при отворен капак.
 7. Колега, както ти казаха в твоя случай нямш бензин. Написаното в пост #534 от "uglyip" е абсолютно вярно, с едно пояснение, има два режима на показване на Инфо съобщенията, единия е описан в поста само с икона Инфо (и трябва да си следите сами къде е проблема - в случая бензина е малко. Другия режим е показва се иконата Инфо и на дисплея на оборотите се изписва конкретното съобщение, в твоя случай би изписало една бензинова колонка, което пак е за малко гориво. Тези два режима се вкл. и изл. като се влезне в настройките на компютъра. Сядаш, затваряш вратата, даваш на контакт, натискаш и задържаш бутона Инфо от волана и чакаш докато влезнеш в менюто, от там отиваш (по памет) в warning messages - on/off, ти в момента си на off, демек да не ти изписва какъв е проблема на диспеля.
 8. Едва ли е ще е само за това, ще е навързано към нещо друго, предлагам ти да провериш всички бушони в купето и при двигателя, за изгорели такива
 9. За не прибирането 99 е това, за прескачането 50/50 (според мен) от сутчовете и/или нещо от механиката, при всички положения трявба да се отвори
 10. Тъй като четох някъде, че тези суитчове имали живот около 1000 цикъла на отваряне и затваряне и после пак изгаряли и сътоветно пак трябва да се разглобява и запоява, си мислих, да му запоя две клеми и само като плъг-енд-плей, изгаря махам и сменям.
 11. Ми то си го пише в манула, масло се мери след добре загрят двигател, оставя се 5 мин да се изчеди и тогава се мери. Ама няма кой да чете.
×