Nuclear 7 #1 Публикувано 15 Януари, 2014 (Редактирано) Привет колеги Знам, че съм поредния ламер които отваря тема по този въпрос, но имам няколко въпроса които ме терзаят доста и искам да разбера защо е така. Искам да си купа въпросната honda accord 2005-2006 година, но преглеждайки обявите в българските и чуждите сайтове ми прави впечатление следното нещо. Колебаеки се дали да е бензин или дизел гледам, че обявите за дизеловите хонди са много на брой и цените им са доста по евтини и годините на производство са по високи, а бензиновите са доста по-малко обявите и следователно доста по скъпи! Примерно една бензинова Honda Accord 2.0 155ps 2005-2006 Executive модификация е около 7000 евро, а същевременно дизеловия вариант 2,2 140ps 2006-2008(говорим за седан ръчна скоростна кутия и при двата мотора) е на същата цена и избора е доста по голям! Въпроса ми е защо се получава така? - Дали защото бензиновите са по здрави(от гледна точка на простия бензинов двигател) и евтини за подръжка спрямо дизеловите или затова, че дизела като гориво се е наложил като гориво в европа? И също така искам да питам ако вие сте на мое място и имате моите изисквания за Executive модификация до 7000 евро цена и не сте привърженици на високите скорости (не съм състезател ) кое бихте избрали .... естествено знам, че всеки би си похвалил неговата кола дали е дизел или бензин... искам просто едно разумно безпристрастно мнение и съвет от хора каращи такива коли и минали през моята дилема преди. Ако може също така някой да даде актуална информация за разликата в подръжката между дизела и бензина и дали гадната нафта в България би могла да ми бъде пречка за покупка за дизелов мотор P.S. Модератора на форума ако иска да премести темата в раздела който смята за правилен. Благодаря Ви! Редактирано 15 Януари, 2014 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #2 Отговорено 15 Януари, 2014 Привет колега (надявам се бъдещ) . На първият въпрос долу горе сам си си отговорил. Ако погледнеш темата за седмиците, която всъщност е доста дълга - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57108 , ще прочетеш, че дизелите имат доста болежки в сравнение с бензина. От това, което аз съм чел и слушал - съединител, проблем с веригата в даден момент, проблеми с турбото, с кормилната рейка (това май е общ проблем). А всичко това си е доста сериозна сума. Вече някой колега с дизел може да каже повече детайли.Аз лично дизел втора употреба не бих си купил, защото на запад ги купуват, за да ги карат много, ама наистина много. И после автоджамбазина като ми каже реални 135К километри и се отказвам..... Вече зависи и колко ще я караш колата. Аз я карам предимно извънградско и нямам толкова много километраж, така че бензина си ме устройва напълно.п.с., когато избирах моят акорд, и на мен ми направи същото впечетление - много дизели, малко бензини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #3 Отговорено 15 Януари, 2014 (Редактирано) Мерси за съвета Моля Модератора да ми премести темата в раздела за Honda Accord или да е пусне като мнение в горе посочената тема. Редактирано 15 Януари, 2014 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4 Отговорено 15 Януари, 2014 Здрасти колега, още един глас за бензина... :)/> Нафтата ни е отвратителна, колите са карани яко, скъп за ремонт и части двигател - има няколко теми на колеги за дизелите...Бензина няма какво да му се случи толкова при правилна експлоатация. Ако пък ти е кеф, може и газ да му сложиш.Успех с намирането на твоята кола!п.п. Всъщност, ... ти сам си отговорил на въпросите си... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #5 Отговорено 16 Януари, 2014 (Редактирано) Здравей,Ако задължително държиш Акорда да е модификация "Екзекютив", то тогава избора ти е само между 2,2 дизел и 2,4 бензин. Акорд с 2,0бензин се предлага само в модификация "Комфорт" и "Спорт". Друг е въпроса, че може да намериш 2,0 с допълнителни екстри. Затова и модификация "Екзекютив" с бензинови мотори са по-редки. Това се отнася за преди фейс-лифт Акордите. Ако ще изминаваш повече от 15 хил.км ти препоръчвам 2,2 дизел, заради икономията от горивото - средно към 2,5 литра дизел на 100км.Колкото до подръжката на 2,2д и 2,4б смея да твърдя, че разликата е минимална в полза на бензина. Във форума има много написано за подръжката на дизелов и бензинов Акорд 7 ген. Карам въпросния 2,2д, поддържам го с качествени масла и консумативи и неми създава никакви проблеми.За мен единствения "минус" на дизела е в бавното му загряване и зимно време в него е студено докато тръгне парното. Поздрави и успех и късмет в избора! Редактирано 16 Януари, 2014 от NikiG 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #6 Отговорено 16 Януари, 2014 Ако вземеш читав дизел на малко километри, поддържан правилно, дизела определено е по-добър вариант. Малко километри, разбирай под 150 хиляди реални. Ако обаче е минала 200 хиляди, ако е карана и поддържана немърливо, ще имаш куп проблеми. Консумативите са верига (1100лв), маховик (1000лв), съединител (500лв), а от там има турбо, дюзи и тн. Ако е дизел, задължително 2006+ фейслифт. Там проблема с веригата е оправен, проблема с пукащите се колектори също. Ако е бензин и с по-стария и по-новия вариант няма да сбъркаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #7 Отговорено 16 Януари, 2014 Благодаря ви много за съветите и препоръките.Много ми се иска да си взема executive 2.0 бензин, но са трудно срещани и по скъпи. Незнам каква е точно разликата между Comfort Sport и Executive ... знам само, че ексекутива е с най-много екстри, но дали си заслужава по високата цена ... незнам чудя се много. Искам да е взема от германия колата но не мога да си намеря човек да ми е докара.Един познат ми иска 500 евро за него да е докара и още толкова за разход номера бензин и други което ми се вижда много 2000 лв. Гледам един executive 2006-та обаче човека си бил взел колата от германия работил там 2 години и после се бил прибрал в Англия заедно с колата.. даже колата е с газова най вероятно фабрична .. незнам и сега иска да е продаде като използва транспортна фирма за доставка и ми поемал разходите за доставка но съм трябвал да преведа предварително парите на транспортната компания след което той да е прати до БГ и ще съм имал 1 ден тестов период преди да взема финалното решение което въобще не ми се прави и няма да го направя. Мисля да му кажа, че ако иска да е продаде ще трябва да се видим лично в Англия и да направим сделката там на място. Цената която той е обявил е 7550 евро аз го питах дали на 7000 ще е даде .. нави се и си мисля дали да пробвам да бутна още при условие че ще ми поеме транспорта до тук. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MItko_crv 14 #8 Отговорено 17 Януари, 2014 Имаше подобна тема във форума преди 2-3 месеца, но не я открих: продава се акорд в Англия, продавача поддава на пазарлък и дори е готов да прати за своя сметка колата до БГ за тестване за 1 седмица (!?). Само дето предварително искаше да получи парите по сметка, но не чрез банков превод! Колега, преди да тръгнеш за Англия, поискай от продавача още снимки и копия от документите на колата и тогава решавай ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #9 Отговорено 17 Януари, 2014 Моята е "спорт" модификация, и разликите спрямо executive , за които се сещам са, че нямам подгрявка на седалките, шибидах и съм с полукожен салон, нямам и вградена навигация (но съм с premium sound system, a и не знам каква е навигацията и дали е по-добра в сравнение с гармин-а). Също така мисля , че има и разлика в цвета на циферблата - при мен е с червени стрелки, на executive-a e бял (но не съм сигурен).Моят съвет е, ако имаш възможност, отдели малко по-голяма сума и си я вземи от частно лице (купувана в БГ). Шанса да попаднеш на добре поддържан екземпляр е голям. Друг вариант е сам или някой друг да ти я докара от чужбина. Но не се връзвай на тия филми, да пратиш парите предварително, пък той щял да тия прати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #10 Отговорено 17 Януари, 2014 Това е измама - бягай по-далече. Схемата е една и съща, преди доста години се срещнах с нея за пръв път. Бил лекар уж, на курсове в Германия няколко месеца и сега се прибирал в Англия. Ставаше въпрос за Прелюд, който го купил за да се движи там, а прибирайки се обратно не му трябвал заради волана. Същата история с транспорта, ... но го хванах, печах го малко, въртях го на шиш и след някой друг мейл спря да ми пише... :D/> Даже намерих колата - снимките си бяха реални, но на друг човек и друга цена... :lol:/> Скоро хванах пак едно HR - V, снимано в Полша и такъв измамник в Германия. Така, че колеги, ... внимавайте !!!Ако държиш да е от Германия имам много точен човек от Пловдив - не му правя реклама, но какви са тези цени на тоя твой "познат" - 2000... :blink:/> Най - много 1000 лева е цялата случка. Съвета ми е - огледай тук какво се предлага, дори и регистрирано ( спестяваш около 1500 лв. ). Дори и да не е, може да се види, да се пробва, на крака ти е. Още нещо - защо не загледаш 2.4 бензин ( Type S ) - всички са "направени" както искаш ти, а разхода на този мотор е изумително нисък.И какви са тия 7 000 евра - за доста по-малко ще намериш читава кола.Успех !п.п. На лични, ако решиш оттам, ще ти пратя координатите на моя човек, градски сте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #11 Отговорено 17 Януари, 2014 Имаше подобна тема във форума преди 2-3 месеца, но не я открих:.....За тази ли си мислиш: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=86823&st=0&p=1057356144&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1057356144 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #12 Отговорено 17 Януари, 2014 Koлега, бягай от дизела. Особено за втора ръка автомобил. Не го знаеш на колко км е, как е каран и т.н. Освен ако не го вземаш от приятел, на когото изцяло вярваш. А и сам си отговори на въпроса - щом е пълно с дизели на ниски цени и не се купуват особено добре защо ли е така?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #13 Отговорено 21 Януари, 2014 +1 един глас за бензина, даже ако няма 2.0 взимай 2.4 :lol:/> Шегувам се разбирасе , но дизела като цяло не е лош, просто не се знае на колко километри ще го вземеш реално, турбината може да замине, дюзите може да заминат просто много добра система с много лошо гориво не се получават нещата при нас. А бензиновите като цяло няма какво да стане атмосферки са си ще ти е мирна главата. Аз ако имах възможноста да си търся този Акорд щях повече да се оглеждам да изпадне някоя с 2.4 мотор. Успех с намирането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MItko_crv 14 #14 Отговорено 21 Януари, 2014 Емо, точно тази е - ти очевидно си по- в час с "дизеловите теми" /> Мисля, че достатъчно го насъветвахме колегата Mirzov, остава той да си вземе решение дали от Англия, дали дизел и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #15 Отговорено 21 Януари, 2014 Какви " дизелови теми ", каква Англия... Точно линка, който Emicha е пуснал е за същата измама, която по-горе обясних как се извършва. Факт е, че колегата Mirzov не се е сблъсквал с такива маймуни, затова сам ще си реши колко сме го " насъветвали "... :D/> Важното е да разбере за схемата и да не и се върже, а какво ще си избере - естествено, че той ще си прецени, ... успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #16 Отговорено 21 Януари, 2014 Аз също съм в подкрепа на бензиновата версия. Карах малко над 3 години версия Спорт 2.0 автомат. За над 40 000, само смяна на консумативи и бензин!Както писаха по-горе колегите, дизел си заслужава само ако се намери с пълна история и ако се кара по над 30-40 000 км на година.Колкото до измамите: при съмнение може да правите проверка с Гугъл Изображения има ли я някъде другаде снимката от обявата! Обикновено използват снимки от някоя друга реална обява. Моя син попадна на такава измама с квартири под наем в Холандия! Оказа се, че същите снимки ги имаше на обява в Букурещ! Така, че внимавайте с примамливите оферти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #17 Отговорено 21 Януари, 2014 Също подкрепям бензиновите агрегати.Колата е надеждна сравнително добре обезшумена,автоматика също е ок.Описаното по горе е измама.Към колегата автор на темата,съмнявам се 7000 евра да стигнат за много добър автомобил.Само за евентуалната покупка да.Цената която вашия познат е дал(2000лв) за доставка е напълно реална особенно ако е северна Германия.Колега Хънтар,номерата за Aкорд 2.0 бензин за 15 дни струват 173 евро има и такса за обработка на документите също.Бензин до Бг 200e........и т.н,освен вашия човек да се телепортира))))) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #18 Отговорено 22 Януари, 2014 Колега pepur, ще почна отзад напред, ако разрешиш... :)/> - " моя " човек е дотолкова мой, колкото няколко пъти да съм работил с него и да знам, че е изключително коректен и точен- сигурно доста колеги са се " телепортирали " като него, за да ти кажат, че тия 2000 лева изобщо не са " напълно реални " за доставка- сигурно си чувал за платформи и автовози - тогава случката с номерата, които " струват 173 евро " и " Бензин до Бг 200e " май става друга- не знам, дали скоро си отварял обявите, но не се " съмнявай " - тия " 7000 евра " не само ще стигнат, но и ще остане за банкет на целия форум... :lol:/> п.п. Нищо лично, но трябва да внимаваме какво пишем, за да не заблуждаваме никой... :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #19 Отговорено 22 Януари, 2014 Всеки си има глава на раменете и е достатъчно грамотен сам да си погледне в сайтовете.Голяма част от автомобилите които се купуват аз дори не бих ги оглеждал.Затова писах добро състояние.Аз конкректно говоря за автомобил предвижен на самоход,защото темата е такава.Цени на платформа варират,друг е въпроса дали може да се чака докато се съберат др.автомобили.Общо взето,аз искам да си пробвам и видя колите които докарвам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #20 Отговорено 24 Януари, 2014 (Редактирано) Разбира се че бензин за стара кола е по добрия вариант ! Дизел само от познат -който я е поддържал качествено т.е. от богат човек ! /> От Джамбазин -дизел НИКОГА />/>/> познай защо /> При избора на бензинов двигател соперд мен е по добре 2.0 - 156 к.с. върви като по големия пък харчи по малко . 2.4 си харчи сериозно, а и данъка при него е още по висок но пък при вървежа няма кой знае каква разлика. Ако искаш на бензина слагаш един ГИ БРЦ илиЛанди Ренцо за 1400 кинта някъде от ОФИЦЯЛЕН ДИСТРИБУТОР ! и почва да ти харчи още по икономично /> При дизеля нямаш мърдане -караш с българската боза /> и правиш редовни и скъпи ремонти. Е сега ако ще дърпаш каравана разбира се че дизел ти трябва /> Успех с избора и късмет. 7000 евра за такъв автомобил в много добро състояние е МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА еле пък от Германия ! ПП не си купувай дизел с цена на бензинова кола ! Евтин и хубав дизел - няма такова понятие . Редактирано 24 Януари, 2014 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #21 Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) Колеги благодаря ви много са безценните съвети които ми дадохте ето и конкретно няколко обяви на които се двоумя: Първи вариант които ми е според мен най приоритетен но незнам колегата дали ще е даде на хубава цена. 1. http://www.cars.bg/c307492 от Пловдив е което е хубаво понеже и аз съм от там 2. http://www.autoscout...3566528&asrc=st от Германия е, забравих да спомена,че си намерих познат човек който ще ми е докара за около 1000 лв с автовоз Тука за тази кола имам въпрос както виждате е 2006 г на няколко пъти му пиша да го питам дали има автопилот опция но не ми отговаря явно няма. Искам да знам възможно ли е да няма въпреки че е след face lifta ? 3. http://suchen.mobile...ories=Limousine Колата е 2007 има някой екстри като Сензор за дъжд и автопилот. Какво мислете коя обява най много ще ми препоръчате отностно първата обява от Пловдив много ще се бора за 15500 лв да е взема макарче той иска минимум 16000 лв . Незнам колко ще ми струва регистрация в кат ако е от Германия внесена и колко шще ми излене нотариоса (човек вече като си минава лимита почва да гледа всеки малак разход защото все пак не ги намираме на пътя парите. ) П.П. Въпросната обява с измамата от Англия е тази http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=240841021&asrc=st Редактирано 29 Януари, 2014 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #22 Отговорено 29 Януари, 2014 Тази пловдивската не знам от кога реално е пусната за подражба, но помня обявата още от началото на миналото лято, когато взех моят акорд. Трябва да се види на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #23 Отговорено 29 Януари, 2014 Тая пловдивската не е ли много постна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #24 Отговорено 29 Януари, 2014 Здравей колега, видя ли как тези 2000 лева за превоз станаха 1000... :)/> Не знам с какви финанси разполагаш, но аз лично за 2-3 години разлика, никога не бих дал още 50 % от цената на една кола. Да не говорим, че по-новата година не означава задължително по-добро състояние. Да я вкараш в пътя имаш около 500 лева грубо, ... после сложи и евентуално обслужване.Парите са в твоя джоб, но 16 - 17 000 си е луда работа, поне за мен... :lol:/> Ти си го казал де - " защото все пак не ги намираме на пътя парите."Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #25 Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) Тази втората обява черната хонда 2006 са я продали или просто са изтеглили обявата. А отностно Пловдивската много е добра и не е постна има си всичко без подгряващите седалки и Rain sensor (неща които не са чак толкова важни). На мен по ме блазни че до 2013 година е била в гаранция още и че пича само в Бултрако е обслужвал което е хубаво и все пак е на малко километри Редактирано 29 Януари, 2014 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #26 Отговорено 29 Януари, 2014 Собственика на пловдивския Акорд се консултира с мен, когато я купуваше! Познавам брат му и за това дойде при мен. Взе я преди изтичането на тригодишната гаранция и си я удължи с още две години. Обслужвал е само в Бултрако Пловдив. Преди година и нещо си взе друга кола и обяви тази за продаване, но цената и беше височка и за това стои. В началото след като я купи, имаше проблем с потенциометъра на газта, но го оправиха гаранционно. Скоро се видяхме, но не сме коментирали Акорда.По отношение на екстрите, няма круиз контрол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #27 Отговорено 29 Януари, 2014 Сигурно е добра и поддържана кола , не споря. Но без сензор за дъжд,круиз контрол,ксенон,премиум аудио,навигация,подрев и т.н. тея 17К е луда работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #28 Отговорено 29 Януари, 2014 (Редактирано) На първо четене пловдивската и липсват два капака над АБС модула и хидравличната помпа, липсва и капачката за течност за чистачки ! Това с удължената гаранция е трик да се продаде скъпо преди изтичане на същата - обикновено удължените гарации не покриват всичко както нормалната гаранция - трябва да се провери тук как е случая./> Пък червения салон хич не го одобрявам /> Скъпичка е освен това е карана в БГ и по лошото -сервизирана в Бултрако />/> /> И 190 к.с. е, а този двигател не върви повече от 156 к.с. но пък харчи доста повече ПП при различни години и еднаква цена , бих се замислил защо по -новата е толкова евтина . Не се заплесвай по година на производство - гледай техническото състояние . Редактирано 29 Януари, 2014 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #29 Отговорено 30 Януари, 2014 Колеги след няколко разговора по телефона и 2 дена обмисляне се съгласи да е бутне на 15 500 лв Пловдивската хонда даже е махнал обявата колегата. Сега незнам какви са тия капачки на ABS и на чистачките които колегата по горе споменава, но на мен ми допада много салона вътре, ще го преглътна това че няма автопилот не че пътувам много извън градско аз . По важното е дали вече за тая цена си заслужава колата и също така искам да знам колко струват комплекта задни и предни накладки понеже беше споменал той че едните накладки са за смяна и че щял да си ги сменя той, но в случай че откаже да знам на ква цена са?Ако някой може да ме посъветва още нещо ще е добре дошло. Само да кажа в момента всички читави хонди по немските сайтове вървят от 7000 до 7900 евро като средна цена с пазарлака да доиде на 7300 + 500 евро докарване до БГ + 200-300 лв кат + гражданска ,преглед става вече към 15700 лв което е същата цена като тая горе долу, но проблема е че в момента няма читава кола на вънка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #30 Отговорено 30 Януари, 2014 (Редактирано) Като отидеш да дадеш кеш парите още ще смъкне />/>. Ама явно за тебе 15 000 не са пари че така лесно се навиваш ПП За такива пари се взема читаво Ауди А6 Куатро 3.0 Diesel - от първи собственик читава говоря. Пазарихме преди коледа една такава /> Естествено e вагина обаче е доста по висок клас над тази :P/>/>/>Хондела каквото и да си говорим./>/> Куатрото си е куатро :P/>/> Независимо на какво ще се спреш не забравяй да вкараш колата в Хонда сервиз за диагностика. Липсата на капачка за чистачките за мен лично говори - немарливо отношение на собственика..... Пластмасите са декоративни капаци над АБС и над Хидравличната помпа ама пък може тази да ги няма по принцип .... За накладките имаш ЕВС и в БГ а тези са много читави http://www.ebcbrakes...U2%29&from=2008 ето тука си избираш твояь модел и виждаш цената но няма да са поскъпи смятам. Обявата сугирно е изтрита че да лапнеш въдицата ? Знам ли...На тези години трудно се продават коли ама много трудно /> И все пак ако имаш шанс си вкарай читава от вън - струва си . То по българските сайтове - читава кола да намериш е малко мисията невъзможна :P/> и то от българин :)/> Редактирано 30 Януари, 2014 от iso_eu 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #31 Отговорено 30 Януари, 2014 Ако всичко е наред по двигателя, ходовата част и геометрията (въпреки, че днешните майстори са факири), няма какво да му мислиш. Втора ръка кола без кусури няма Плюс това получаваш кола, на която знаеш сервизната история и е почти сигурно с реални км, за разлика от тия в Горубляне Ако ти е на сърцето не го мисли много много Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #32 Отговорено 30 Януари, 2014 (Редактирано) Пропуснах пак да напиша за този продавач от англия и схемата дай парите - гонете ми петите /> Такива обяви са редовно пускани от араби, негри и тем подобни тарикати. Гледат да те излъжат да преведеш някакви пари предварително и после ходи ги търси. От известно време почнаха да пускат такива обяви на смешно ниски цени и в БГ - пълни мошенници са Редактирано 30 Януари, 2014 от iso_eu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #33 Отговорено 30 Януари, 2014 (Редактирано) Аз като гледам тея акорди нямат продаване, има обяви над година се въртят, инак цените им бетонирани :)/>/> (гледам само комбита)има една русенска от как се помня като бях в 5 клас втория срок от тогава и е обявата, верно посвалил е малко за 15 години, цели 500 лева :)/>/> Имаше една пловдивска скоро изчезна и тя, ама и тя беше с своеобразен рекорд по престои в мобилето. Като се вразумят с цените тогава ще си купя, като не се вразумят ще си купувам ЦР-В та :)/>/> Тази пловдивската дето и е изчезнала обявата не беше ли една черна седан спряна до една къща, с един като че ли черно с червено салон, помня я от 18 000 лева :)/>/> обслужвана и с удължена гаранция ми е много ясен спомен от неината обява. Ако колегата не се похвали с нея то обявата пак ще се появи, кои луд купува 8 годишна кола за 18 бона, има да кеси още в мобилето до де стане за кърпене :)/>/> хубавото на цените на хондите е че ако решиш един ден да си купиш Ролс ще ти се види евтин :D/>/>Ето и тва акордеонче, харесва ми че е комби автомат и малкия мотор, добре поддържана кола поне по думите на стопанина и по снимките, още е новобранец има няма няколко месеца служба в мобиле ама 12 хилки за 11 годишна кола..... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390985197049578&f1=details&slink=5j4qi0 Редактирано 30 Януари, 2014 от Слави CR-V 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #34 Отговорено 30 Януари, 2014 (Редактирано) Ето една от форума http://forums.hondab...showtopic=87368 Обаче е дизел но пък цената е... Не познавам колата въобще ! Просто за сравнение. Също се продава отдавна />/>/> Успех с търсенето. Мараба Слави . Е същата беше ...явно я лапнаха />/>/> изтърва ! Тази наистина изглежда добре сивата но и парата е добра . />/> Вади 10 000 к и ходи я пазари че да се возиш на Акардеон ! Ами да ти кажа сивик 2003 - 4 врати 1.6 vitec 8000 лв как ти се струва ? От Германия обаче />/> ПП Човека ще се обиди където така го бъзикаме за Хонделата му ! Може пък да е убава.../> Редактирано 30 Януари, 2014 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #35 Отговорено 30 Януари, 2014 (Редактирано) Евтиното излиа винаги скъпо после! Българина е на принципа , евтин на брашното,скъп на триците! Гледана кола с доказана подръжка и сервизна история,Е ВИНАГИ ПО ЕВТИНО ДА И СЛОЖИШ ЛИПСТВАЩИТЕ ЕКСТРИ,ОТКОЛКОТО ДА ОПРАВЯШ ПРИКРИТИ ДЕФЕКТИ И ЧАСТИ,НА КОЛА С 100% въртян километраж и незнайна подръжка! Мойта хонда я платих по скъпо от първия и собственик италянец (в италия талона на колата е като кедитна карата,с датата на годината на производство на колата, и името на първия собственик) И ИЗОБЩО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДАДОХ ПОВЕЧЕ ПАРИ.ПИЧ ИЗБОРА Е ТВОЙ.P.S. не познавам никой от офериранита акорди. Редактирано 30 Януари, 2014 от adolf 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #36 Отговорено 30 Януари, 2014 Тия дни ще хода е гледам и ще пиша какво е станало дано да няма никви дефекти и тежки забележки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #37 Отговорено 31 Януари, 2014 (Редактирано) Ето една от форума http://forums.hondab...showtopic=87368 Обаче е дизел но пък цената е... Не познавам колата въобще ! Просто за сравнение. Също се продава отдавна />/>/> /> Аз обаче познавам тази червената, познавам и собственика, мога да те уверя че да купиш от този човек кола е по сигурно от колкото да я купиш от магазина чисто нова. Човек педант! в всяко едно отношение, защото е човек на изкуството, грижата за колата още от както я е взел е меко казана педантична, познвам и предишните коли които е имал, просто и наи добрия сервиз не паза такава история за колите обслужвани в него както го прави това момче, компромис с частите няма никъкъв, с обслужването да не говорим а още повече че е сигурно че колата не е юркана. Нямам никаква полза да му правя реклама, но първия път когато попаднах на негова обявя останах меко казано впечатлен, с него ме запозна и форума, тои търсеше црв и се допита до мен на ЛС, помоли ме и за оглед на една две коли тук в Пловдив, така комуникирахме и добих представа що за човек е , а след като срещна този акорд беше любов от пръв поглед. След това и лично се видяхме 1-2 пъти когато идваше към Пловдив. Това е за червената. Не съм искал да обиждам черната :)/>/> но аз си мисля че едно нещо щом не се продава за цяла година явно цената нещо не е много у ред, колкото и да си платил за нея колкото и да не ти се ще да я дадеш по евтино или си я караи в случая или я съобрази с пазара, една кола струва точно толкова колкото е склонен да извади от джоба клиента, в случая колегата има едни 15 които иска да даде, продавача трябва да е много глупав за да изпусне сделката заради едни 500 лева. Аз съм на този принцип имам ли клиент за нещо ако коментара не му е неприлично смешен то правя всичко възможно да има сделка, сега че ще загубя някои лев повече по добре сега от колкото след няколко месеца да загубя двоино и троино на това. А и още нещо, хубавите коли които си струват независимо на ква цена са винаги си заминават много бързо, лично дългогодишно наблюдение, които търси точно такава кола няма да го спънат 1000-2000 от горе ако наистина колата отговаря на цената като състояние, и аз така купих моята с 2000 повече от останалите, но сега да беше пак щях да я купя защото от тогава не съм дал 1 грешен лев по нея, за разлика от евтината ланча :)/>Iso, аз отдавна се отказах от акорд, не за друго ами не мога да се разделя с ЦР-в то, виж ако мога да си купя И акорд ок ако ли не, ще карам тази още някоя година и после направо 3 та ген ЦРВ макар че като гледам ква е мъка с продажбите на акорди.... червената виждам е бая под първоначалната цена на която е пусната и пак няма мераклии. Редактирано 31 Януари, 2014 от Слави CR-V 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #38 Отговорено 31 Януари, 2014 Цената между другото на Сивата вече е супер - погледни я пак. :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #39 Отговорено 31 Януари, 2014 Явно е че ни подслушват между другото имам някъв спомен за сивата че когато се появи пак беше 10000 лева сигурен съм на 99%, но после що е решил че на 10 като няма кои да я вземе може да се пробва на 12 не знам Но както и да е, поне момчето е адекватно с цените, на едната като не става пробва с другата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #40 Отговорено 31 Януари, 2014 Явно е че ни подслушват между другото имам някъв спомен за сивата че когато се появи пак беше 10000 лева сигурен съм на 99%, но после що е решил че на 10 като няма кои да я вземе може да се пробва на 12 не знам Но както и да е, поне момчето е адекватно с цените, на едната като не става пробва с другата. Това и навън се прави често,когато има недостик от даден модел или марка.Но може да има и съвсем просто обяснение,може да се е налагало и после да е отминал момента и да е върнал нормалната цена.Колегата Адолф добре го е казал за триците и брашното)).Сякаш голяма гордост е да купиш нещо супер евтино и да си на далавера със съвсем ясното съзнание,че после ще доплащаш за ремонти. Колеги а за тази какво ще кажете?? http://www.cars.bg/c461336 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове