Jump to content
Nuclear

Съвет за покупка Honda Accord 7-ма генерация

Recommended Posts

Привет колеги Публикувано изображение

Знам, че съм поредния ламер които отваря тема по този въпрос, но имам няколко въпроса които ме терзаят доста и искам да разбера защо е така.

Искам да си купа въпросната honda accord 2005-2006 година, но преглеждайки обявите в българските и чуждите сайтове ми прави впечатление следното нещо.

Колебаеки се дали да е бензин или дизел гледам, че обявите за дизеловите хонди са много на брой и цените им са доста по евтини и годините на производство са по високи, а бензиновите са доста по-малко обявите и следователно доста по скъпи! Примерно една бензинова Honda Accord 2.0 155ps 2005-2006 Executive модификация е около 7000 евро, а същевременно дизеловия вариант 2,2 140ps 2006-2008(говорим за седан ръчна скоростна кутия и при двата мотора) е на същата цена и избора е доста по голям!

Въпроса ми е защо се получава така? - Дали защото бензиновите са по здрави(от гледна точка на простия бензинов двигател) и евтини за подръжка спрямо дизеловите или затова, че дизела като гориво се е наложил като гориво в европа?

 

И също така искам да питам ако вие сте на мое място и имате моите изисквания за Executive модификация до 7000 евро цена и не сте привърженици на високите скорости (не съм състезател Публикувано изображение ) кое бихте избрали .... естествено знам, че всеки би си похвалил неговата кола дали е дизел или бензин... искам просто едно разумно безпристрастно мнение и съвет от хора каращи такива коли и минали през моята дилема преди.

Ако може също така някой да даде актуална информация за разликата в подръжката между дизела и бензина и дали гадната нафта в България би могла да ми бъде пречка за покупка за дизелов мотор Публикувано изображение

 

P.S. Модератора на форума ако иска да премести темата в раздела който смята за правилен.

 

Благодаря Ви!

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колега (надявам се бъдещ) :) . На първият въпрос долу горе сам си си отговорил. Ако погледнеш темата за седмиците, която всъщност е доста дълга - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57108 , ще прочетеш, че дизелите имат доста болежки в сравнение с бензина. От това, което аз съм чел и слушал :) - съединител, проблем с веригата в даден момент, проблеми с турбото, с кормилната рейка (това май е общ проблем). А всичко това си е доста сериозна сума. Вече някой колега с дизел може да каже повече детайли.Аз лично дизел втора употреба не бих си купил, защото на запад ги купуват, за да ги карат много, ама наистина много. И после автоджамбазина като ми каже реални 135К километри и се отказвам..... Вече зависи и колко ще я караш колата. Аз я карам предимно извънградско и нямам толкова много километраж, така че бензина си ме устройва напълно.п.с., когато избирах моят акорд, и на мен ми направи същото впечетление - много дизели, малко бензини.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за съвета Публикувано изображение

Моля Модератора да ми премести темата в раздела за Honda Accord или да е пусне като мнение в горе посочената тема. Публикувано изображение

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, още един глас за бензина... :)/> Нафтата ни е отвратителна, колите са карани яко, скъп за ремонт и части двигател - има няколко теми на колеги за дизелите...Бензина няма какво да му се случи толкова при правилна експлоатация. Ако пък ти е кеф, може и газ да му сложиш.Успех с намирането на твоята кола!п.п. Всъщност, ... ти сам си отговорил на въпросите си...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Ако задължително държиш Акорда да е модификация "Екзекютив", то тогава избора ти е само между 2,2 дизел и 2,4 бензин. Акорд с 2,0бензин се предлага само в модификация "Комфорт" и "Спорт". Друг е въпроса, че може да намериш 2,0 с допълнителни екстри. Затова и модификация "Екзекютив" с бензинови мотори са по-редки. Това се отнася за преди фейс-лифт Акордите. Ако ще изминаваш повече от 15 хил.км ти препоръчвам 2,2 дизел, заради икономията от горивото - средно към 2,5 литра дизел на 100км.Колкото до подръжката на 2,2д и 2,4б смея да твърдя, че разликата е минимална в полза на бензина. Във форума има много написано за подръжката на дизелов и бензинов Акорд 7 ген. Карам въпросния 2,2д, поддържам го с качествени масла и консумативи и неми създава никакви проблеми.За мен единствения "минус" на дизела е в бавното му загряване и зимно време в него е студено докато тръгне парното. Поздрави и успех и късмет в избора!

Редактирано от NikiG
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вземеш читав дизел на малко километри, поддържан правилно, дизела определено е по-добър вариант. Малко километри, разбирай под 150 хиляди реални. Ако обаче е минала 200 хиляди, ако е карана и поддържана немърливо, ще имаш куп проблеми. Консумативите са верига (1100лв), маховик (1000лв), съединител (500лв), а от там има турбо, дюзи и тн. Ако е дизел, задължително 2006+ фейслифт. Там проблема с веригата е оправен, проблема с пукащите се колектори също. Ако е бензин и с по-стария и по-новия вариант няма да сбъркаш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много за съветите и препоръките.Много ми се иска да си взема executive 2.0 бензин, но са трудно срещани и по скъпи. Незнам каква е точно разликата между Comfort Sport и Executive ... знам само, че ексекутива е с най-много екстри, но дали си заслужава по високата цена ... незнам чудя се много. Искам да е взема от германия колата но не мога да си намеря човек да ми е докара.Един познат ми иска 500 евро за него да е докара и още толкова за разход номера бензин и други което ми се вижда много 2000 лв. Гледам един executive 2006-та обаче човека си бил взел колата от германия работил там 2 години и после се бил прибрал в Англия заедно с колата.. даже колата е с газова най вероятно фабрична .. незнам и сега иска да е продаде като използва транспортна фирма за доставка и ми поемал разходите за доставка но съм трябвал да преведа предварително парите на транспортната компания след което той да е прати до БГ и ще съм имал 1 ден тестов период преди да взема финалното решение което въобще не ми се прави и няма да го направя. Мисля да му кажа, че ако иска да е продаде ще трябва да се видим лично в Англия и да направим сделката там на място. Цената която той е обявил е 7550 евро аз го питах дали на 7000 ще е даде .. нави се и си мисля дали да пробвам да бутна още при условие че ще ми поеме транспорта до тук. .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобна тема във форума преди 2-3 месеца, но не я открих: продава се акорд в Англия, продавача поддава на пазарлък и дори е готов да прати за своя сметка колата до БГ за тестване за 1 седмица (!?). Само дето предварително искаше да получи парите по сметка, но не чрез банков превод! Колега, преди да тръгнеш за Англия, поискай от продавача още снимки и копия от документите на колата и тогава решавай ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е "спорт" модификация, и разликите спрямо executive , за които се сещам са, че нямам подгрявка на седалките, шибидах и съм с полукожен салон, нямам и вградена навигация (но съм с premium sound system, a и не знам каква е навигацията и дали е по-добра в сравнение с гармин-а). Също така мисля , че има и разлика в цвета на циферблата - при мен е с червени стрелки, на executive-a e бял (но не съм сигурен).Моят съвет е, ако имаш възможност, отдели малко по-голяма сума и си я вземи от частно лице (купувана в БГ). Шанса да попаднеш на добре поддържан екземпляр е голям. Друг вариант е сам или някой друг да ти я докара от чужбина. Но не се връзвай на тия филми, да пратиш парите предварително, пък той щял да тия прати :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е измама - бягай по-далече. Схемата е една и съща, преди доста години се срещнах с нея за пръв път. Бил лекар уж, на курсове в Германия няколко месеца и сега се прибирал в Англия. Ставаше въпрос за Прелюд, който го купил за да се движи там, а прибирайки се обратно не му трябвал заради волана. Същата история с транспорта, ... но го хванах, печах го малко, въртях го на шиш и след някой друг мейл спря да ми пише... :D/> Даже намерих колата - снимките си бяха реални, но на друг човек и друга цена... :lol:/> Скоро хванах пак едно HR - V, снимано в Полша и такъв измамник в Германия. Така, че колеги, ... внимавайте !!!Ако държиш да е от Германия имам много точен човек от Пловдив - не му правя реклама, но какви са тези цени на тоя твой "познат" - 2000... :blink:/> Най - много 1000 лева е цялата случка. Съвета ми е - огледай тук какво се предлага, дори и регистрирано ( спестяваш около 1500 лв. ). Дори и да не е, може да се види, да се пробва, на крака ти е. Още нещо - защо не загледаш 2.4 бензин ( Type S ) - всички са "направени" както искаш ти, а разхода на този мотор е изумително нисък.И какви са тия 7 000 евра - за доста по-малко ще намериш читава кола.Успех !п.п. На лични, ако решиш оттам, ще ти пратя координатите на моя човек, градски сте.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобна тема във форума преди 2-3 месеца, но не я открих:.....

За тази ли си мислишПубликувано изображение:

 

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=86823&st=0&p=1057356144&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1057356144

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koлега, бягай от дизела. Особено за втора ръка автомобил. Не го знаеш на колко км е, как е каран и т.н. Освен ако не го вземаш от приятел, на когото изцяло вярваш. А и сам си отговори на въпроса - щом е пълно с дизели на ниски цени и не се купуват особено добре защо ли е така?!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 един глас за бензина, даже ако няма 2.0 взимай 2.4 :lol:/> Шегувам се разбирасе , но дизела като цяло не е лош, просто не се знае на колко километри ще го вземеш реално, турбината може да замине, дюзите може да заминат просто много добра система с много лошо гориво не се получават нещата при нас. А бензиновите като цяло няма какво да стане атмосферки са си ще ти е мирна главата. Аз ако имах възможноста да си търся този Акорд щях повече да се оглеждам да изпадне някоя с 2.4 мотор. Успех с намирането

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, точно тази е - ти очевидно си по- в час с "дизеловите теми" Публикувано изображение/>

 

Мисля, че достатъчно го насъветвахме колегата Mirzov, остава той да си вземе решение дали от Англия, дали дизел и т.н.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви " дизелови теми ", каква Англия... Точно линка, който Emicha е пуснал е за същата измама, която по-горе обясних как се извършва. Факт е, че колегата Mirzov не се е сблъсквал с такива маймуни, затова сам ще си реши колко сме го " насъветвали "... :D/> Важното е да разбере за схемата и да не и се върже, а какво ще си избере - естествено, че той ще си прецени, ... успех !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм в подкрепа на бензиновата версия. Карах малко над 3 години версия Спорт 2.0 автомат. За над 40 000, само смяна на консумативи и бензин!Както писаха по-горе колегите, дизел си заслужава само ако се намери с пълна история и ако се кара по над 30-40 000 км на година.Колкото до измамите: при съмнение може да правите проверка с Гугъл Изображения има ли я някъде другаде снимката от обявата! Обикновено използват снимки от някоя друга реална обява. Моя син попадна на такава измама с квартири под наем в Холандия! Оказа се, че същите снимки ги имаше на обява в Букурещ! Така, че внимавайте с примамливите оферти!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също подкрепям бензиновите агрегати.Колата е надеждна сравнително добре обезшумена,автоматика също е ок.Описаното по горе е измама.Към колегата автор на темата,съмнявам се 7000 евра да стигнат за много добър автомобил.Само за евентуалната покупка да.Цената която вашия познат е дал(2000лв) за доставка е напълно реална особенно ако е северна Германия.Колега Хънтар,номерата за Aкорд 2.0 бензин за 15 дни струват 173 евро има и такса за обработка на документите също.Бензин до Бг 200e........и т.н,освен вашия човек да се телепортира:))))))

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега pepur, ще почна отзад напред, ако разрешиш... :)/> - " моя " човек е дотолкова мой, колкото няколко пъти да съм работил с него и да знам, че е изключително коректен и точен- сигурно доста колеги са се " телепортирали " като него, за да ти кажат, че тия 2000 лева изобщо не са " напълно реални " за доставка- сигурно си чувал за платформи и автовози - тогава случката с номерата, които " струват 173 евро " и " Бензин до Бг 200e " май става друга- не знам, дали скоро си отварял обявите, но не се " съмнявай " - тия " 7000 евра " не само ще стигнат, но и ще остане за банкет на целия форум... :lol:/> п.п. Нищо лично, но трябва да внимаваме какво пишем, за да не заблуждаваме никой... :)/>

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки си има глава на раменете и е достатъчно грамотен сам да си погледне в сайтовете.Голяма част от автомобилите които се купуват аз дори не бих ги оглеждал.Затова писах добро състояние.Аз конкректно говоря за автомобил предвижен на самоход,защото темата е такава.Цени на платформа варират,друг е въпроса дали може да се чака докато се съберат др.автомобили.Общо взето,аз искам да си пробвам и видя колите които докарвам.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се че бензин за стара кола е по добрия вариант ! Дизел само от познат -който я е поддържал качествено т.е. от богат човек ! Публикувано изображение/> От Джамбазин -дизел НИКОГА Публикувано изображение/>Публикувано изображение/>Публикувано изображение/> познай защо Публикувано изображение/>

 

При избора на бензинов двигател соперд мен е по добре 2.0 - 156 к.с. върви като по големия пък харчи по малко .

2.4 си харчи сериозно, а и данъка при него е още по висок но пък при вървежа няма кой знае каква разлика.

 

Ако искаш на бензина слагаш един ГИ БРЦ илиЛанди Ренцо за 1400 кинта някъде от ОФИЦЯЛЕН ДИСТРИБУТОР ! и почва да ти харчи още по икономично Публикувано изображение/>

При дизеля нямаш мърдане -караш с българската боза Публикувано изображение/> и правиш редовни и скъпи ремонти. Е сега ако ще дърпаш каравана разбира се че дизел ти трябва Публикувано изображение/>

 

Успех с избора и късмет.

 

7000 евра за такъв автомобил в много добро състояние е МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА еле пък от Германия !

 

ПП не си купувай дизел с цена на бензинова кола !

Евтин и хубав дизел - няма такова понятие .

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря ви много са безценните съвети които ми дадохте ето и конкретно няколко обяви на които се двоумя:

Първи вариант които ми е според мен най приоритетен но незнам колегата дали ще е даде на хубава цена.

1. http://www.cars.bg/c307492 от Пловдив е което е хубаво понеже и аз съм от там Публикувано изображение

2. http://www.autoscout...3566528&asrc=st от Германия е, забравих да спомена,че си намерих познат човек който ще ми е докара за около 1000 лв с автовоз

Тука за тази кола имам въпрос както виждате е 2006 г на няколко пъти му пиша да го питам дали има автопилот опция но не ми отговаря явно няма. Искам да знам възможно ли е да няма въпреки че е след face lifta ?

3. http://suchen.mobile...ories=Limousine

 

Колата е 2007 има някой екстри като Сензор за дъжд и автопилот.

 

Какво мислете коя обява най много ще ми препоръчате отностно първата обява от Пловдив много ще се бора за 15500 лв да е взема макарче той иска минимум 16000 лв . Незнам колко ще ми струва регистрация в кат ако е от Германия внесена и колко шще ми излене нотариоса Публикувано изображение (човек вече като си минава лимита почва да гледа всеки малак разход защото все пак не ги намираме на пътя парите. Публикувано изображение )

 

П.П. Въпросната обява с измамата от Англия е тази http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=240841021&asrc=st

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази пловдивската не знам от кога реално е пусната за подражба, но помня обявата още от началото на миналото лято, когато взех моят акорд. Трябва да се види на място :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая пловдивската не е ли много постна ? :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, видя ли как тези 2000 лева за превоз станаха 1000... :)/> Не знам с какви финанси разполагаш, но аз лично за 2-3 години разлика, никога не бих дал още 50 % от цената на една кола. Да не говорим, че по-новата година не означава задължително по-добро състояние. Да я вкараш в пътя имаш около 500 лева грубо, ... после сложи и евентуално обслужване.Парите са в твоя джоб, но 16 - 17 000 си е луда работа, поне за мен... :lol:/> Ти си го казал де - " защото все пак не ги намираме на пътя парите."Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази втората обява черната хонда 2006 са я продали или просто са изтеглили обявата. А отностно Пловдивската много е добра и не е постна има си всичко без подгряващите седалки и Rain sensor (неща които не са чак толкова важни). На мен по ме блазни че до 2013 година е била в гаранция още и че пича само в Бултрако е обслужвал което е хубаво и все пак е на малко километри

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Собственика на пловдивския Акорд се консултира с мен, когато я купуваше! Познавам брат му и за това дойде при мен. Взе я преди изтичането на тригодишната гаранция и си я удължи с още две години. Обслужвал е само в Бултрако Пловдив. Преди година и нещо си взе друга кола и обяви тази за продаване, но цената и беше височка и за това стои. В началото след като я купи, имаше проблем с потенциометъра на газта, но го оправиха гаранционно. Скоро се видяхме, но не сме коментирали Акорда.По отношение на екстрите, няма круиз контрол.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно е добра и поддържана кола , не споря. Но без сензор за дъжд,круиз контрол,ксенон,премиум аудио,навигация,подрев и т.н. тея 17К е луда работа :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първо четене пловдивската и липсват два капака над АБС модула и хидравличната помпа, липсва и капачката за течност за чистачки !

Това с удължената гаранция е трик да се продаде скъпо преди изтичане на същата - обикновено удължените гарации не покриват всичко както нормалната гаранция - трябва да се провери тук как е случая.Публикувано изображение/>

Пък червения салон хич не го одобрявам Публикувано изображение/>

 

Скъпичка е освен това е карана в БГ и по лошото -сервизирана в Бултрако Публикувано изображение/>/> Публикувано изображение/>

И 190 к.с. е, а този двигател не върви повече от 156 к.с. но пък харчи доста повече Публикувано изображение

 

 

ПП при различни години и еднаква цена , бих се замислил защо по -новата е толкова евтина . Не се заплесвай по година на производство - гледай техническото състояние .

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги след няколко разговора по телефона и 2 дена обмисляне се съгласи да е бутне на 15 500 лв Пловдивската хонда даже е махнал обявата колегата. Сега незнам какви са тия капачки на ABS и на чистачките които колегата по горе споменава, но на мен ми допада много салона вътре, ще го преглътна това че няма автопилот не че пътувам много извън градско аз :) . По важното е дали вече за тая цена си заслужава колата и също така искам да знам колко струват комплекта задни и предни накладки понеже беше споменал той че едните накладки са за смяна и че щял да си ги сменя той, но в случай че откаже да знам на ква цена са?Ако някой може да ме посъветва още нещо ще е добре дошло. Само да кажа в момента всички читави хонди по немските сайтове вървят от 7000 до 7900 евро като средна цена с пазарлака да доиде на 7300 + 500 евро докарване до БГ + 200-300 лв кат + гражданска ,преглед става вече към 15700 лв което е същата цена като тая горе долу, но проблема е че в момента няма читава кола на вънка :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отидеш да дадеш кеш парите още ще смъкне Публикувано изображение/>/>.

Ама явно за тебе 15 000 не са пари че така лесно се навиваш

 

ПП За такива пари се взема читаво Ауди А6 Куатро 3.0 Diesel - от първи собственик читава говоря. Пазарихме преди коледа една такава Публикувано изображение/>

Естествено e вагина обаче е доста по висок клас над тази :P/>/>/>Хондела каквото и да си говорим.Публикувано изображение/>/> Куатрото си е куатро :P/>/>

 

Независимо на какво ще се спреш не забравяй да вкараш колата в Хонда сервиз за диагностика.

Липсата на капачка за чистачките за мен лично говори - немарливо отношение на собственика.....

Пластмасите са декоративни капаци над АБС и над Хидравличната помпа ама пък може тази да ги няма по принцип ....

 

За накладките имаш ЕВС и в БГ а тези са много читави

http://www.ebcbrakes...U2%29&from=2008 ето тука си избираш твояь модел и виждаш цената но няма да са поскъпи смятам.

 

Обявата сугирно е изтрита че да лапнеш въдицата ? Знам ли...На тези години трудно се продават коли ама много трудно Публикувано изображение/>

 

И все пак ако имаш шанс си вкарай читава от вън - струва си .

То по българските сайтове - читава кола да намериш е малко мисията невъзможна :P/> и то от българин :)/>

Редактирано от iso_eu
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко е наред по двигателя, ходовата част и геометрията (въпреки, че днешните майстори са факири), няма какво да му мислиш. Втора ръка кола без кусури няма :) Плюс това получаваш кола, на която знаеш сервизната история и е почти сигурно с реални км, за разлика от тия в Горубляне :) Ако ти е на сърцето не го мисли много много :)Успех

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропуснах пак да напиша за този продавач от англия и схемата дай парите - гонете ми петите Публикувано изображение/>

Такива обяви са редовно пускани от араби, негри и тем подобни тарикати. Гледат да те излъжат да преведеш някакви пари предварително и после ходи ги търси. От известно време почнаха да пускат такива обяви на смешно ниски цени и в БГ - пълни мошенници са Публикувано изображение

Редактирано от iso_eu
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като гледам тея акорди нямат продаване, има обяви над година се въртят, инак цените им бетонирани :)/>/> (гледам само комбита)има една русенска от как се помня като бях в 5 клас втория срок от тогава и е обявата, верно посвалил е малко за 15 години, цели 500 лева :)/>/> Имаше една пловдивска скоро изчезна и тя, ама и тя беше с своеобразен рекорд по престои в мобилето. Като се вразумят с цените тогава ще си купя, като не се вразумят ще си купувам ЦР-В та :)/>/> Тази пловдивската дето и е изчезнала обявата не беше ли една черна седан спряна до една къща, с един като че ли черно с червено салон, помня я от 18 000 лева :)/>/> обслужвана и с удължена гаранция ми е много ясен спомен от неината обява. Ако колегата не се похвали с нея то обявата пак ще се появи, кои луд купува 8 годишна кола за 18 бона, има да кеси още в мобилето до де стане за кърпене :)/>/> хубавото на цените на хондите е че ако решиш един ден да си купиш Ролс ще ти се види евтин :D/>/>Ето и тва акордеонче, харесва ми че е комби автомат и малкия мотор, добре поддържана кола поне по думите на стопанина и по снимките, още е новобранец има няма няколко месеца служба в мобиле ама 12 хилки за 11 годишна кола..... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390985197049578&f1=details&slink=5j4qi0

Редактирано от Слави CR-V
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето една от форума http://forums.hondab...showtopic=87368

Обаче е дизел но пък цената е...

Не познавам колата въобще ! Просто за сравнение.

Също се продава отдавна Публикувано изображение/>/>/>

 

Успех с търсенето.

 

Мараба Слави . Е същата беше ...явно я лапнаха Публикувано изображение/>Публикувано изображение/>Публикувано изображение/> изтърва !

Тази наистина изглежда добре сивата но и парата е добра . Публикувано изображение/>/> Вади 10 000 к и ходи я пазари Публикувано изображение че да се возиш на Акардеон !

Ами да ти кажа сивик 2003 - 4 врати 1.6 vitec 8000 лв как ти се струва ? От Германия обаче Публикувано изображение/>/>

 

ПП Човека ще се обиди където така го бъзикаме за Хонделата му ! Може пък да е убава...Публикувано изображение/>

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евтиното излиа винаги скъпо после! Българина е на принципа , евтин на брашното,скъп на триците! Гледана кола с доказана подръжка и сервизна история,Е ВИНАГИ ПО ЕВТИНО ДА И СЛОЖИШ ЛИПСТВАЩИТЕ ЕКСТРИ,ОТКОЛКОТО ДА ОПРАВЯШ ПРИКРИТИ ДЕФЕКТИ И ЧАСТИ,НА КОЛА С 100% въртян километраж и незнайна подръжка! Мойта хонда я платих по скъпо от първия и собственик италянец (в италия талона на колата е като кедитна карата,с датата на годината на производство на колата, и името на първия собственик) И ИЗОБЩО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДАДОХ ПОВЕЧЕ ПАРИ.ПИЧ ИЗБОРА Е ТВОЙ.P.S. не познавам никой от офериранита акорди.

Редактирано от adolf
  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия дни ще хода е гледам и ще пиша какво е станало дано да няма никви дефекти и тежки забележки :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето една от форума http://forums.hondab...showtopic=87368

Обаче е дизел но пък цената е...

Не познавам колата въобще ! Просто за сравнение.

Също се продава отдавна Публикувано изображение/>/>/>

Публикувано изображение/>

 

Аз обаче познавам тази червената, познавам и собственика, мога да те уверя че да купиш от този човек кола е по сигурно от колкото да я купиш от магазина чисто нова. Човек педант! в всяко едно отношение, защото е човек на изкуството, грижата за колата още от както я е взел е меко казана педантична, познвам и предишните коли които е имал, просто и наи добрия сервиз не паза такава история за колите обслужвани в него както го прави това момче, компромис с частите няма никъкъв, с обслужването да не говорим а още повече че е сигурно че колата не е юркана. Нямам никаква полза да му правя реклама, но първия път когато попаднах на негова обявя останах меко казано впечатлен, с него ме запозна и форума, тои търсеше црв и се допита до мен на ЛС, помоли ме и за оглед на една две коли тук в Пловдив, така комуникирахме и добих представа що за човек е , а след като срещна този акорд беше любов от пръв поглед. След това и лично се видяхме 1-2 пъти когато идваше към Пловдив. Това е за червената. Не съм искал да обиждам черната :)/>/> но аз си мисля че едно нещо щом не се продава за цяла година явно цената нещо не е много у ред, колкото и да си платил за нея колкото и да не ти се ще да я дадеш по евтино или си я караи в случая или я съобрази с пазара, една кола струва точно толкова колкото е склонен да извади от джоба клиента, в случая колегата има едни 15 които иска да даде, продавача трябва да е много глупав за да изпусне сделката заради едни 500 лева. Аз съм на този принцип имам ли клиент за нещо ако коментара не му е неприлично смешен то правя всичко възможно да има сделка, сега че ще загубя някои лев повече по добре сега от колкото след няколко месеца да загубя двоино и троино на това. А и още нещо, хубавите коли които си струват независимо на ква цена са винаги си заминават много бързо, лично дългогодишно наблюдение, които търси точно такава кола няма да го спънат 1000-2000 от горе ако наистина колата отговаря на цената като състояние, и аз така купих моята с 2000 повече от останалите, но сега да беше пак щях да я купя защото от тогава не съм дал 1 грешен лев по нея, за разлика от евтината ланча :)/>

Iso, аз отдавна се отказах от акорд, не за друго ами не мога да се разделя с ЦР-в то, виж ако мога да си купя И акорд ок :) ако ли не, ще карам тази още някоя година и после направо 3 та ген ЦРВ :) макар че като гледам ква е мъка с продажбите на акорди.... червената виждам е бая под първоначалната цена на която е пусната и пак няма мераклии.

Редактирано от Слави CR-V
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената между другото на Сивата вече е супер - погледни я пак. :D/>

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно е че ни подслушват :) между другото имам някъв спомен за сивата че когато се появи пак беше 10000 лева сигурен съм на 99%, но после що е решил че на 10 като няма кои да я вземе може да се пробва на 12 не знам :) Но както и да е, поне момчето е адекватно с цените, на едната като не става пробва с другата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно е че ни подслушват Публикувано изображение между другото имам някъв спомен за сивата че когато се появи пак беше 10000 лева сигурен съм на 99%, но после що е решил че на 10 като няма кои да я вземе може да се пробва на 12 не знам Публикувано изображение Но както и да е, поне момчето е адекватно с цените, на едната като не става пробва с другата.

 

Това и навън се прави често,когато има недостик от даден модел или марка.Но може да има и съвсем просто обяснение,може да се е налагало и после да е отминал момента и да е върнал нормалната цена.

Колегата Адолф добре го е казал за триците и брашнотоПубликувано изображение)).Сякаш голяма гордост е да купиш нещо супер евтино и да си на далавера със съвсем ясното съзнание,че после ще доплащаш за ремонти.

Колеги а за тази какво ще кажете?? http://www.cars.bg/c461336

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...