Jump to content

adolf

Фен
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

44 Neutral

Относно adolf

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Civic Aerodeck vtec
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofia
  1. Евтиното излиа винаги скъпо после! Българина е на принципа , евтин на брашното,скъп на триците! Гледана кола с доказана подръжка и сервизна история,Е ВИНАГИ ПО ЕВТИНО ДА И СЛОЖИШ ЛИПСТВАЩИТЕ ЕКСТРИ,ОТКОЛКОТО ДА ОПРАВЯШ ПРИКРИТИ ДЕФЕКТИ И ЧАСТИ,НА КОЛА С 100% въртян километраж и незнайна подръжка! Мойта хонда я платих по скъпо от първия и собственик италянец (в италия талона на колата е като кедитна карата,с датата на годината на производство на колата, и името на първия собственик) И ИЗОБЩО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДАДОХ ПОВЕЧЕ ПАРИ.ПИЧ ИЗБОРА Е ТВОЙ.P.S. не познавам никой от офериранита акорди.
  2. adolf

    R.I.P. Paul Walker

    R.I.P. Един приятел така загина (: . Не караше колата когато имаше лош сън. И същия ден се качи в голфа на един цървул който го ''занити'' в мантинелата. Цървула оцеля, а пича почина на път за болницата.
  3. Нова спирачна течност,предни и задни накладки текстар,4 нови зимни йкохама,нов неубслужваем акумилатор банер и нов тел.LG G2 и TV LED LG. Коледа подрани
  4. Адски здрава джанта.
  5. В Юби-Ко и смениха: Хондова гарнитура глава, реглаж клапани, нови ремък, ролка, водна помпа, антифриз, масло и филтри.
  6. adolf

    Виц на деня

    Защо убихте жена си след 30 години брак? От мързел... Е как така от мързел?!? -Ами... а днеска, а утре...
  7. В ЮБИ-Ко ми казаха цена към 85 лв за гарнитура на хонда. Хондова гарнитура,шлайф на глава, реглаж на клапани + работа КЪМ 380 лв
  8. Някой знае ли каква е гарнитурата за глава на VICTOR REINZ за CIVIC D15Z8 ? В каталога им въобще го няма този двигател! Мерси.
  9. adolf

    Виц на деня

    Циганин влачи радиатор .Някакъв човек го гледа че се мъчи и му вика:Сложи го на рамо.Мангала го поглежда сърдито и казва:Да го сложа на майка ти. РАМО МИ Е БРАТ.
  10. adolf

    Виц на деня

    Живял някога един принц, който попитал една прекрасна принцеса: Ще се омъжиш ли за мен? Tя отговорила: Не И принцът живял дълго и щастливо: ходел на лов,за риба, всеки ден се виждал с приятели,напивал се мощно,играел голф,разхвърлял дрехи из двореца,не свалял дъската в кенефа,спял със слугини, приятелки и съседки,пеел си под душа, и гръмко се уригвал... Извод : Влюбените празнуват днес, а другите всеки ден
  11. От март 2005 хеч 5та ген,до февруари 2010 когато една кифла мина на червено ме удари.И поне чаках бебoк,от март 2010 карам CIVIC Aerodeck D15Z8.
  12. Брокер наеми на недвижими имоти .Ако му трябва на някой жилище или има нужда насреща съм......
  13. ПРОЧЕТЕТЕ !http://e-vestnik.bg/...amen-tsvetanov/
  14. Първо строим кула в/у пясъчник,разбираш какво визирам, А с парите за Белене, Българите ще ревът години след това че няма пари за здравеопазване,образование,инфраструктура,заплати и пенсии.''КОЛКОТО ПО БЕДЕН Е ЧОВЕКА,ТОЛКОВА ПО ГОЛЯМ МУ Е ТЕЛЕВИЗОРА'' Нямаме пари но,купуваме тел. на лизинг за 1200 лв,кола за 20 000 втора употреба с пари на кредит от банката и нямаме пари за бензин и части след това,скъпи екскурзии, и накрая си избиваме семейството като онзи тъпок от Пловдив със кредит от 200 000лв взети за страшни глупости,(и банките били виновни).
  15. Безумие е да се строи АЕЦ близо до разлом в силно земетръсен район! Японците след аварията минават на зелена енергия.АКО СЕ АКТИВИРА РАЗЛОМА ,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ТОВА,В БГ ДЕЦАТА щЕ СЕ РАЖДАТ С ПО ТРИ КРАКА СЛЕД АВАРИЯТА. КОМУНИСТИТЕ КОИТО СЕГА НИ УБЕЖДАВАТ ЗА БЕЛЕНЕ,ПО ВРЕМЕ НА АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ ИЗКАРАХА ХИЛЯДИ ХОРА НА МАНИФЕСТАЦИЯ ДА КРАЧАТ ПОД РАДИАЦИОННИЯ ДЪЖД P.S. КОЛЕГА ( Първо някои да е казал,че ще ставаме акционери в АЕЦ Белене,та да плащаме ние цената и.Изискват се елементарни познания по икономика) ГОВОРИШ НЕПОДГОТВЕН СТРАШНИ ГЛУПОСТИ С ПРИМЕРИТЕ КОИТО СИ ДАЛ !!!!!
×
×
  • Създай нов...