psiharcheto 2 #1 Публикувано 13 Януари, 2014 здравеите искам да попитам някои знаели от каде може да се закупи дефлектор за предения капак на хрви благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2247 #2 Отговорено 13 Януари, 2014 Сега да обясниш това каво е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #3 Отговорено 13 Януари, 2014 Като инжектопляктор , не си ли го виждал ? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psiharcheto 2 #4 Отговорено 13 Януари, 2014 (Редактирано) тва е подобно на ветро бран но за предния капак :)/> Редактирано 13 Януари, 2014 от psiharcheto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #5 Отговорено 13 Януари, 2014 Викат му hood bra Можеш да си направиш и тук.Вземи просто читава кожа и при шивач по размери си го направи. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #6 Отговорено 13 Януари, 2014 (Редактирано) Ти ... сутиена го остави ... човека иска пластмасов, хамерикански малко така ... Bonnet shield му викат, ама като гледам има само за CR-V, и за некои други Хонди в нетаhttp://www.direct4x4.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/9/299_5_.jpg Редактирано 13 Януари, 2014 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #7 Отговорено 13 Януари, 2014 точно това ми прилича като нещо изсрано на капака 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2247 #8 Отговорено 13 Януари, 2014 Това не го слагам................да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1869 #9 Отговорено 13 Януари, 2014 Markony, щом не искаш няколко коня отгоре, не го слагай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2247 #10 Отговорено 13 Януари, 2014 И коне неща.Най-красивото нещо...муцуната да се прецака е светотство.Това си е лично мое мнение естествено 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #11 Отговорено 14 Януари, 2014 Според мен,каквото и да й сложиш все си остава грозна тая кола....Но пък точно това й е чара....Според стария принцип,....Грозен ,но Чаровен!(Нещо като Андреано Челентано) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #12 Отговорено 14 Януари, 2014 Грозна не грозна остава си една от най-надеждните коли в своя клас Боли ме найш кое ,кво си мислят другите за тая кола.Нали си возя трибуквието И е дупкоустойчива.Какво повече му трябва на човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #13 Отговорено 14 Януари, 2014 Не една от най-надеждните, а най надеждната кола:rolleyes:/> http://www.ams.bg/?act=content&rec=11194 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2247 #14 Отговорено 14 Януари, 2014 Снощи вкарах една 4 врата златиста красавица в сервиза за пълно обслужване,ГИ и аларма.Цяла седмица кеф.Работи се много приятно.На километража пише 118к километра.Да видим какво ще ми кажат клапаните след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #15 Отговорено 7 Октомври, 2014 (Редактирано) Здр колеги.И аз се зарибих по този дефлектор за предния капак.Знаете ли от къде в бг мога за си взема това нещо. Става въпрос за цр-в 1999г.благодаря. Редактирано 7 Октомври, 2014 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psiharcheto 2 #16 Отговорено 31 Октомври, 2014 колега да ти кажа не сам намерил никаде да продават тука в бг но ги гледах в някав руски саит и цената за доставка беше няква баслословна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #17 Отговорено 1 Ноември, 2014 Еми могат някъде по поръчка да ви го ушият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psiharcheto 2 #18 Отговорено 3 Ноември, 2014 ама то това не е кожа а е пвц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #19 Отговорено 3 Ноември, 2014 Има и кожени Примерно на един колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #20 Отговорено 3 Ноември, 2014 Добре де дай чертеж, в нашата фирма може да ти го изрежем в каквато форма искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtremeracer 1 #21 Отговорено 13 Ноември, 2014 http://www.kalocom.com/products Тази фирма предлага продукти на марката HEKO.Пазарувал съм от тях и са точни,но три седмици си чаках поръчката.Материала е акрил, като този от който изработват люкове на караваните. Вече в официалния сайт на НЕКО си търсиш продукти по модел и поръчваш по каталожен номер! Предложения от типа "Тя наща фирма ще ти направи от плексиглас(примерно) са малко несериозни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #22 Отговорено 13 Ноември, 2014 За къв чеп е тва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NEKTAR 5 #23 Отговорено 14 Ноември, 2014 Иде зима, някои хора си обличат кучетата други колите :-DВсеки има параво да няма вкус дри и аз :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #24 Отговорено 19 Ноември, 2014 Колега, предполагам, не знаеш че "плексигласа" също е на акрилна база и е просто търговското наименование на материала. В последствие много фирми започват да го произвеждат под различни търговски марки. Интересно ми е този "акрил", който предлаганата от теб фирма продава , какво е всъщност? Между другото не знаеш в каква фирма работя, зада изказваш такива предварителни съмнения. Дали пък не работиш в НЕКО и от там да идва проблема. Не искам да се заяждам, но не мисля, че нашата изработка ще отстъпва по нещо от тази на НЕКО. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtremeracer 1 #25 Отговорено 24 Ноември, 2014 До колегата Alman:Без да се заяждам ти обяснявам,че плексигласа няма такива свойства по специално стареене и UV защита на материала!След като плексигласа остарее от слънчеви лъчи и температурни промени,при огъване се получават шупли в самия материал ако не се лъжа,,,иначе е лесен за рязане и топлинно-вакумно формоване май??? Акрила е двукомпонент-акрилна смола+ втвърдител,излива се в специална формовка и се втвърдява с UV лъчи(при принудително втвърдяване за ускоряване на процеса)Резултата е видимо превъзходен!Не правя реклама на никого и не работя в Полша забога :-) :-) :-) просто изказвам мнението си както всички колеги от форума!С уважение:Н.Делчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #26 Отговорено 25 Ноември, 2014 Вчера видях един лексус ДжиБ точно с черен пластмасов отпред. Сигурно има различни видове плексиглас.Той като работи в такава фирма би трябвало да знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #27 Отговорено 25 Ноември, 2014 Другото наименование на тази джаджа е "bug shield",демек щит за буболечки.Освен,че пази от камъчета,отклонява и въздушната струя от предното стъкло и съответно мушиците по магистралата се отървават само с едно завихряне и чистачките при по-висока скорост си работят без да треперят.Аз лично търсих и намерих такъв ветробран,но само от щатите и на едни яки цени.Има и по изрязани и естетически по-красиви.на мен лично ми допада.Разбира се за леките коли са по-елегантни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikarpachev 11 #28 Отговорено 26 Юли, 2016 А бе, някой намери ли си такова нещо за Харвито..,сложил ли си е !?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #29 Отговорено 31 Юли, 2016 тук има за CRV https://vetrobranite.com/vetrobran-preden-kapak-honda-cr-v-1997-2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flyer 10 #30 Отговорено 28 Април, 2017 Аз си купих руско изпълнение, ама хич не ми харесва как стана. Цена 45 лева, от ей тука:http://1001-1.com/bg/avto/hood-deflectors/honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #31 Отговорено 28 Април, 2017 Освен,че пази от камъчета,отклонява и въздушната струя от предното стъкло и съответно мушиците по магистралата се отървават само с едно завихряне и чистачките при по-висока скорост си работят без да треперят. Някой може ли да го потвърди това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #32 Отговорено 3 Май, 2017 (Редактирано) Няма голяма логика в това. Най-много да ти се дигне с някой милилитър разхода. Виж, ако се движехме със свръхзвукова скорост, тогава може. Редактирано 3 Май, 2017 от goldbyrk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #33 Отговорено 3 Май, 2017 Аз си купих руско изпълнение, ама хич не ми харесва как стана. Цена 45 лева от ей тука:http://1001-1.com/bg/avto/hood-deflectors/hondaЧупят се при силен вятър и скорост 120+,....иначе гонят мухите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове