ceco_accord 5942 #1001 Отговорено 8 Юли Що така бе Миме??? Дебют за Европа - следващият уикенд, на Фестивала на скоростта в Гудууд. Серийната версия - догодина. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #1002 Отговорено 8 Юли Каква е тази дебилна усмивка отпред, къде е дългата предница?? Изглежда на рисунка на дете?!? Дано е от снимките... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #1003 Отговорено 8 Юли (Редактирано) https://www.facebook.com/share/r/rWp5MbWifo42i6fq/ Няма много прелюдия в тоя Prelude. Да го бяха кръстили Акорд купе. И без това ще е с неговата хибрид "плънка", а и напомня накак предишните генерации. Но с таз нефотогенична муцуна не знам на какво разчитат? Скоро гледах 1 проучване сред младежка аудитория - за каква марка кола мечтаят. Емии Хонда я нема в целата схема. Редактирано 9 Юли от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #1004 Отговорено 29 Юли Не им се отдават на наще фейслифтовете. И аз съм фен на STAR WARS, ама не може ли нещо по-естетско? Явно и тук боледуват от актуалният БМВ вирус на предната броня. ;( https://autoreview.ru/news/obnovlena-honda-civic-si-eksklyuziv-s-turbomotorom-i-mehanikoy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #1005 Отговорено 5 Август (Редактирано) Стиснали си ръцете за ... В бъдеще - разработка на електрически платформи - батерии, мотори софт. В краткосрочен план - "бедж инжинеринг" - Нисани с емблема Хонда и обратното. Нисан се канят да възраждат Силвия. Дали новият Прелюд не е правен за нея? Редактирано 5 Август от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #1006 Отговорено 20 Септември Honda N-Box в модификация Joy - за пикници. Кей-кар в който може да се спи - пак някъде там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #1007 Отговорено 27 Септември Не знам дали съм на правилното място, но ... Това ми излезе преди малко като реклама във фейсбук. Но на сайта на бултрако не намирам друга информация. Дали някой знае каква е тази сервизна акция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #1008 Отговорено 28 Септември Това е страницата на Бултрако, можеш да им пишеш в чата и ще ти кажат говоря от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #1009 Отговорено 2 Октомври На 27.09.2024 г. at 11:37, jt26 написа: Не знам дали съм на правилното място, но ... Това ми излезе преди малко като реклама във фейсбук. Но на сайта на бултрако не намирам друга информация. Дали някой знае каква е тази сервизна акция? На сайта на Бултрако има най-отгоре на началната страница надпис с оранжево "ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Сервизна акция въздушни възглавници". Линка води към тази страница. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #1010 Отговорено 3 Октомври Мда, направили са го не много готино да се скрива и без това малкото банерче. А после пък нещо не им работи системата за проверка на вин номера ... Ако друг е пробвал, моля да сподели резултата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #1011 Отговорено 4 Октомври Изпрати им един имейл и ги питай, напиши си VIN-а, те ще направят проверката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #1012 Отговорено 7 Октомври Свързаха се мен хората от бултрако. Ще трябва да посещавам сервиза им за тази акция. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #1013 Отговорено 29 Октомври (Редактирано) https://automedia.investor.bg/a/2-novini/59018-ryadak-chasovnik-na-honda-se-prodava-onlayn?fbclid=IwY2xjawGODnZleHRuA2FlbQIxMQABHf6rsnJI-uNQsRhozSt9Kv3cwGdzAVi_wS2K96uTPADaEDtMukwiW2HzOw_aem_3ZYy7myLBGL4EsXXhxKbCA Редактирано 29 Октомври от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове