Guest Pavkata #201 Отговорено 6 Март, 2007 Аз съм Web Designer по принцип, правя сайтове секъкви дет съ вика До миналия месец работех за една фирма, но от скоро - за себе си. Тъй че ако някой има нужда от уеб сайт, свиркайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen 0 #202 Отговорено 11 Март, 2007 к.Архитект...остава ми малко до завършване... В момента работя в частно арх.бюро. Също бачкам частно вкъщи (главно 3D визуализации), че Hondata харчи много.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
astalavista 0 #203 Отговорено 14 Март, 2007 Като новак в отбора на хондаджиите да се запи6а и аз. От скоро ба4кам в ДООМ5 във варна. А през останалото време студент. Айде поздрави от мен и здраво на педала на газта и това е HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #204 Отговорено 14 Март, 2007 ами и аз като ново ''членче'' да се обадя и тук преди бях т. нар. тираджия,ама от година и половина карам цистерна на летище София абе общо взето пеша не ходя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest driankov #205 Отговорено 22 Март, 2007 И аз сам новобранка.В форума де,а иначе бачкам барман.Последните 7 год. сам на Зл.пясъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #206 Отговорено 26 Март, 2007 В Русенска Корабостроителница всичките модели кранове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #207 Отговорено 26 Март, 2007 Mм рецепция на хотел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #208 Отговорено 26 Март, 2007 ми аз бачкам в една фирма която се занимава с обработване на снимки на фотошоп или т.нар. маскиране , но това е временна работа понеже сега дозавършвам техническия ... това ме подсеща че тряя да почна да си правя дипломната работа а специалността е индустриален мениджмънт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #209 Отговорено 30 Март, 2007 Leader Web Development в една американска компания която има клон в софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest medicus #210 Отговорено 1 Април, 2007 Гледам си нямате някой който да ви лекува болежките или да ви намества костите, ако се дръннете някъде с хондата (недай си боже). Студент 5 курс хуманна медицина в Стара Загора, догодина живот и здраве стажант лекар и държавни изпити По-нататък ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #211 Отговорено 7 Април, 2007 ас съм сервизен-техник по подръжка на бензиностанции."РОЕ България" се газва фирмата в която работя. HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #212 Отговорено 7 Април, 2007 Автосервиз,всякаква електроника и компютри.Основно продавам и монтирам GPS за охрана и логистика...човъркам Хонди за удоволствие.Рибар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #213 Отговорено 7 Април, 2007 Край с банкерството! ...но продължаваме да вървим нагоре в ИТ Тази ми беше първата седмица на ново поприще. Фирмата се казва Парафлоу, а аз съм в звено мрежи и комуникации. Да си пожелая успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
group4dam 0 #214 Отговорено 7 Април, 2007 и аз от 6 месеца съм на ново поприще - от общинар - гл.инспектор"Контрол бюджетни приходи" вече съм при най-големите бирници - енергото в любимата "E.on - Bulgaria" Управление вземания бизнес клиенти - но не знам дали ще се задържаиначе се занимавам малко и с счетоводство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #215 Отговорено 9 Април, 2007 "E.on - Bulgaria"-МРЕЖИ-Г.ОРЯХОВИЦА. МАЙ С КОЛЕГАТА ОТ ГОРНИЯ ПОСТ СМЕ В ЕДНА ФИРМА. -ШОФЬОРЧЕ-МОНТЬОРЧЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #216 Отговорено 9 Април, 2007 Аз съм Маркетинг специалист (грижа се за външният вид на фирменитени магазини) в Оргахим АД ( http://www.orgachim.bg/ ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #217 Отговорено 13 Април, 2007 junior developer - В "Атиа" . Там вече станахме 4ма с Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #218 Отговорено 16 Април, 2007 Ел. инженер. Занимавам се главно с изготвяне на проекти по специалността. Трима дивака сме работим заедно единия е архитект, другия кибик - чертожник и аз. Не отказваме работа никаква но за сметка на това работим скъпо, много скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanley 0 #219 Отговорено 19 Април, 2007 Техник по поддръжка в хотел ''Сити'', а в свободното време монтаж, преработка и ремонт ВиК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #220 Отговорено 22 Април, 2007 аз пък работя в детска градина като детска у4ителка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #221 Отговорено 30 Април, 2007 Аз се водя оператор на лазерна машина?! Фирмата ми (PL&CO) се занимава основно с изработката на машини за казина, като моята работа е да правя програмите за лазера на AutoCad и после опериране на лазерната машина по време на рязане на детайлите от листове...Изобщо не обичам да го обяснявам това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ozonbg #222 Отговорено 30 Април, 2007 работя като графичен дизайнер а отвреме навреме правя и уеб сайтове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jay 1 #223 Отговорено 30 Април, 2007 Отдел продажби -фирма за облекла,Студент 3ти курс в Техническия София,Играя баскетбол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #224 Отговорено 2 Май, 2007 Електрическа специалност Дежурен оператор в подстанция високо напрежение към Мини Марица ИзтокНо незнам още колко време ще се задържа там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AIDS_LOLLIPOP #225 Отговорено 4 Май, 2007 Здравейте аз съм капитан (оператор на драга) ако ви говори повече това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho 0 #226 Отговорено 4 Май, 2007 Добър ви вечер... Аз съм бивш управител в Germanos а от скоро съм търговски агент в Catalog.bg. Абе като цяло от телефони на реклама се метнах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondari #227 Отговорено 10 Май, 2007 Ами вече не съм в бар "AVANGARD", щото много се насабра гърча. Това лято съм дискотека "AVENUE", пък на зима ще му мислим пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadowhand 0 #228 Отговорено 11 Май, 2007 www.photopavilion.com - мениджър съм на магазина в Пловдив, запален до полуда фен на Honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MilenaZ #229 Отговорено 15 Май, 2007 Привет, момчета )) Ако някой има пари за харчене - няма по-добра от мен ))) Това ми е професията :pppP Някои му викат счети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #230 Отговорено 19 Май, 2007 Безделник (ние може да сме безделници,но не сме без празници) -шегувам се ра збира се,зъботехник съм в Португалия,а също така през свободното ми време хар4а на жена ми парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #231 Отговорено 19 Май, 2007 (Редактирано) Системен администратор в Община Габрово. Редактирано 19 Май, 2007 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #232 Отговорено 22 Май, 2007 Инженер съм в един поздемен рудник, ама както е ниска Хондата, няма да върви вътре е него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #233 Отговорено 22 Май, 2007 Техник компютърни системи в Support Center - Видима. Свиря на китара, играя дърти игри до сцепване, обожавам да модвам и чупя компютърен хардуер, фен съм (но не страстен) на WRC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fen 0 #234 Отговорено 22 Май, 2007 Управител строителна фирма.Ако MilenaZ знае и как да не харчим много веднага ще те вземем в нашия екип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #235 Отговорено 22 Май, 2007 Управител строителна фирма.Ако MilenaZ знае и как да не харчим много веднага ще те вземем в нашия екип. Можех и аз да помогна, но вече скъсах с длъжността на търговски директор. Това е и поправката ми по темата. Вече съм по топлоизолациите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #236 Отговорено 23 Май, 2007 аз съм оператор на машини с ЦПУ (Декели диалог4 и диалог11) в Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #237 Отговорено 23 Май, 2007 Приключих със склададжийството! Вече трети ден съм "консултант кабели и проводници" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #238 Отговорено 31 Май, 2007 Още един безделник във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #239 Отговорено 31 Май, 2007 (Редактирано) Триизмерно проектиране, уеб дизайн, предпечат и много много други Редактирано 31 Май, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #240 Отговорено 31 Май, 2007 Мойта работа е да бродя из форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове